Cacharel'den Bir Takımla Beş Farklı Görüntü

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1961 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 3,77 puan almıştır.
Erkek giyiminin seçkin markası gezgin ve özgür ruhun temsilcisi Cacharel, yeni koleksiyonunda da takım elbiseleri; gömlekler,  yelekler, denimler ve aksesuarlar ile mix&match yaparak zenginleştirmeye imkan tanıyor. Takımlar ve kombinlerin her biri, Cacharel erkeğinin en önemli farklarından olan saygın asaletini yansıtıyor. Kumaş ve kalıbının zengin alternatiflerle tamamen kişiye özel sunulduğu Cacharel takım elbiseler, Mix&Match olanağı sayesinde farklı ürünlerle kombinlenerek alternatif görünümler oluşturulmasına olanak verirken, gezgin Cacharel erkeği keşifleri sırasında rahat, şık, formal bir çok alternatif görüntüye kolaylıkla bürünebiliyor.

Fransa’nın tanınmış ikonik markası Cacharel, bu sonbahar tasarımlarında da doğadan ve şehrin dinamizminden ilham alıyor. Erkeklerin gezgin, özgür ve keşif tutkunu yönlerine seslenen marka tasarımlarıyla stil sahibi erkeklere rafine bir şıklık sunuyor. Cacharel koleksiyonu, sonbahar-kış sezonu için planlanmış olsa da 4 mevsime esneklik gösteriyor. Bu amaçla koleksiyon, detaycı tasarım anlayışı kadar hafifliği önemsediğinden zamana karşı duran klasik parçaların yanı sıra, birbiri ile kombinasyon yapılan anahtar ürünler koleksiyonda dikkat çekiyor.  

Gündüzden geceye uzanan şıklık
Cacharel’in günlük hayatın rutinine uyum sağlayan ve vücuda hareket özgürlüğü veren tasarımlarında mix&match yapılabilecek takımlar öne çıkıyor. Örneğin takımları, gündüz beyaz gömlekle akşam ise baskılı çiçekli gömlekle kullanmak ya da takımın ceketini farklı bir pantolonla kombinlemek mümkün oluyor.

Kumaş ve kalıbının farklı alternatiflerle tamamen kişiye özel tasarlandığı Cacharel takımlarda, bir takım elbise takım olduğu kadar, tek ceket ve tek pantolon olarak da rahatlıkla kullanılabiliyor. Özellikle gri, taş ve lacivert tonlarındaki takım elbiseler, ofis ortamında yakın tonlardaki klasik bir gömlek ve kravatla eşleştirilerek formal ve ofis ortamına uygun bir şıklık sağlıyor.

Aynı takım elbisenin pantolonunu, modern bir tek ceket, sıfır yaka bir tişört ve bir fular ile kombinleyerek akşam yemeği için daha samimi bir görünüm oluşturmak mümkün oluyor. Yine aynı takım elbisenin ceketi, kravatsız bir şekilde düğmeli yaka, Oxford bir gömlek ve denim pantolon ile kombinasyon yapılarak hafta sonu için alternatif stil sağlanabiliyor.

Birbiriyle uyumlu kendi içinde geçişli ürünler sunan Cacharel takımlar, ister bir bütün isterse farklı parçalarla kombinlenerek kullanılsınlar; erkeği gündüzden geceye, iş hayatından hafta sonu rahatlığına taşıyor.

Sonbaharda mix&match seçenekleriyle özgün tarzınızı yansıtın
Bu sonbahar bir Cacharel klasiği olan ve zamana direnen kareli desen takımlar, farklı parçalarla da kombinlenerek yeni takımlar oluşturuyor.

Takım elbiseleri tekdüze bulanlar için taş duvarlardan rengini alan pantolon ve mürekkep rengi ceket gibi kombinler, klas ve rahat olmak isteyen tarz sahibi erkeklerin şıklığını tamamlıyor.

•Sezondaki takımların ceketleri koyu bordo bir pantolonla ve yıkamalı Oxford bir gömlekle, günlük rahat toplantılar ve hafif öğlen yemeklerine çok rahat adapte ediliyor.
•Takımdaki pantolonun üzerine lacivert bir triko ceket, içine mavi gömlek ve triko bir kravatla daha alternatif bambaşka bir görüntü oluşturulabiliyor.
•Sadece yelek, gri bir pantolonla farklı bir stil sunuyor. Takımın hafif desenli bir gömlekle kullanımı, gece için şık bir seçenek oluyor.
•Gömlekler, hafif yeleklerle tamamlanıyor. Cacharel’de trikodan dokumaya kadar birçok yelek seçeneği, şıklığın tamamlayıcısı oluyor.
• Cacharel’in gömlek ve yelekleri, konforlu pantolonlar ile de çok rahat kombinlenebiliyor. Esnekliği sayesinde içinde rahatça hareket edilebilen koton pantolonlar, yün görüntüsüne sahip yüzde yüz pamuk kumaş pantolonlar, ultra rahatlık sağlıyor.   
Bu mix&match seçenekleriyle Cacharel, bir takımla beş ayrı stil oluşturma imkanı sağlıyor.


 Cacharel - 1

Cacharel - 1

 Cacharel - 2

Cacharel - 2

 Cacharel - 3

Cacharel - 3

 Cacharel - 4

Cacharel - 4

İlgili etiketler : Cacharel, Erkek Giyim, Giyim, Takım Elbise, Gömlek, Ceket, Yelek,

Haber Sahibi

Cacharel
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Eylül 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2014
  • Trafik

    : 1961

Diğer Cacharel Haberleri

Benzer Haberler

  • Abdullah Kiğılı Yazın En Casual Takımları Abdullah Kiğılı'da

    Yazın En Casual Takımları Abdullah Kiğılı'da

    Yazın gelmesiyle birlikte erkeklerin gardıroplarında da değişiklikler başladı. Koyu renkler yerini açık renklere, klasik takımlar yerini casual takımlara bırakmaya başladı. Detaylardaki işçi...
    18 Mayıs 20123242 defa incelendi
  • Abdullah Kiğılı Abdullah Kiğılı'dan Çok Seyahat Edenlere  Özel Takım Elbise

    Abdullah Kiğılı'dan Çok Seyahat Edenlere Özel Takım Elbise

    Abdullah Kiğılı, 2015 İlkbahar-Yaz sezonunda “Travel” serisiyle bir takım elbiseden beklediğiniz her şeyi sunuyor. Yüksek kalitede kumaşların modern ve klasik stil ile buluştuğu Abdullah Ki...
    15 Nisan 20152423 defa incelendi
  • DS Damat D'S Damat'tan Günün Her Saatine Uygun Kombin Seçenekleri

    D'S Damat'tan Günün Her Saatine Uygun Kombin Seçenekleri

    D’S Damat 2015-16 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, sezonun baskın trendi çizgili kumaşları ve kruvaze ceketleri iddialı renklerle bir araya getiriyor. Şehirli ve çalışan erkeği yeniden yorumlayan k...
    19 Ekim 20152655 defa incelendi
  • Ramsey Ramsey 2012-2013 Sonbahar - Kış Koleksiyonu

    Ramsey 2012-2013 Sonbahar - Kış Koleksiyonu

    Ramsey, Sartoria, Sport ve OnyxRamsey olmak üzere 4 farklı line’dan oluşan Ramsey, 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda, daha hafif, daha doğal, daha lüks ve daha rafine tasarımları modayı...
    6 Ağustos 20128879 defa incelendi
  • Pierre Cardin Pierre Cardin'den 4 Mevsim Giyilebilen Takım Elbise

    Pierre Cardin'den 4 Mevsim Giyilebilen Takım Elbise

    Dünyaca ünlü moda markası Pierre Cardin, “Suit Nos” adını verdiği takım elbise grubuyla 4 mevsim giyilebilen takım elbiseler sunuyor. 4 mevsim kullanılabilen kumaşlardan üretilen Suit Nos ta...
    24 Ocak 20126095 defa incelendi