Rahat Bir Yaşam Sinpaş GYO'larda Hemen Başlıyor!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2448 defa incelendi
  • Puan : star star star 39 incelemede 3,13 puan almıştır.
38 yıllık güvence ile Türkiye’nin ilk temalı projelerini inşa eden Sinpaş GYO, “Yaşamaya Başla” sloganı ile yeni bir kampanyaya başlıyor. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle binlerce aileyi konut sahibi yapan Sinpaş GYO, iki farklı ödeme planı sunuyor!

Sinpaş GYO projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, ister yüzde 10 peşinat, 12 ay sonra yüzde 20 ve 24 ay sonra yüzde 10 ara ödemeler ve geri kalan yüzde 60’ı ise banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirebilecek; isterse yüzde 40 peşin, yüzde 60’ı vade farksız 40 ay Sinpaş GYO bünyesindeki taksit imkanlarından faydalanabilecek.  

Sinpaş GYO ile “Yaşamaya Başla”
Bosphorus City, Lagün, Aqua City 2010,  İstanbul Sarayları ve Bursa Modern gibi temalı konut projeleriyle dikkat çeken Sinpaş GYO, Yaşamaya Başla kampanyası ile herkesi bu ayrıcalıklı dünyayı yaşamaya çağırıyor.

Sinpaş GYO projelerinde bugün itibariyle yaklaşık 15.000 kişi yaşıyor. Yaşamın başladığı Sinpaş projelerinde ev sahipleri, sosyal yaşam alanlarının zenginliği ve site yönetimi tarafından organize edilen sosyal etkinlikler ile sadece evlerinin içinde değil dışında da mutlu bir hayat sürüyor.  

Herkese mutlu ev sunma hedefiyle başladık, şimdi o yaşam başladı!
Değişen yaşam koşullarıyla birlikte konut beklentilerinin de değiştiğini belirten Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, “Sinpaş GYO olarak, değişen konut anlayışına uygun projelerin hayata geçirilmesine öncülük ettik.

Yaşam kalitesini artıran, yatırımcıların yüzünü güldüren, özgün projeler geliştirme misyonumuza uygun projeleri hayata geçirdik. Sinpaş GYO olarak 7 projemizde yaşam başladı. Şimdi projelerimizde ev sahibi olan binlerce aile için yaşamak demek artık mutlu ve huzurlu bir gelecek demek, tam anlamıyla yaşamaya başlamak demek. Kampanyamızın çıkış noktası da burası” dedi.

 “Yaşamaya başla” kampanyası ile uygun ödeme koşulları
Bugüne kadar su konsepti ile hazırladıkları özel temalı projelerle Sinpaş GYO olarak farklarını ortaya koyduklarını söyleyen Satış ve Satış Sonrası Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk’ün ise yeni projelere de değinerek İstanbul ve Bursa’dan sonra İncek Life ile Ankaralılarla buluştuklarını belirtti. Şu anda Bosphorus City, Lagün ve Bursa Modern projelerinde yaşamın devam ettiğinin, İstanbul Sarayları ve Aqua City 2010’da ise konut teslimlerinin başladığının altını çizen Öztürk, söz konusu projeler ile birlikte Bomonti Time ve The First Residence için de taleplerin devam ettiğinin altını çizdi.

Yaşamaya Başla kampanyası ile Sinpaş GYO’nun sunduğu ayrıcalıklı dünyada yer almak isteyenlere çok özel ödeme koşulları sunduklarını açıklayan Özkan Öztürk, “Her zaman olduğu gibi yine insanların mutlu bir hayata adım atmaları ve yaşamaya başlamaları için 2 farklı  ödeme planı oluşturduk. İlk seçenekte, yüzde 10 peşinat, 12 ay sonra yüzde 20 ara ödeme ve 24 ay sonra yüzde 10 ara ödeme ve geri kalan yüzde 60’ı ise banka kredisi olarak 120 aya kadar taksit imkanı sunuyoruz. İkinci seçeneğimizde ise yüzde 40’ını peşin ödemek isterseler kalan yüzde 60’ı vade farksız 40 ay Sinpaş GYO bünyesinde taksite bölüyoruz” dedi.  

Reklam filmi Sinpaş GYO projelerinde yaşamaya başlamanın mutluluğunu anlatıyor”
Reklam filminin müziğinde, Türkiye’de Ajda Pekkan tarafından “Bambaşka Biri” olarak yorumlanan “I Will Survive” şarkısı kullanıldı. Yepyeni sözler ve düzenlemeyle hazırlanan şarkıyı Türkiye’nin en güçlü seslerinden Işın Karaca yorumladı.

“Yaşamaya Başla” kampanyasını duyurmak için hazırlanan ve Sinpaş GYO’nun bir projesinde yaşamaya başlayan bir ailenin hikayesini ekrana taşıyan kampanya filmi Türkiye’nin en sevilen yönetmenlerinden Ketche tarafından çekildi. Kıyafetler ise ünlü modacı Zeynep Tunuslu tarafından hazırlandı.

Filminden ilanlarına tüm kampanyanın Sinpaş GYO projelerinde yaşamaya başlamanın çoşkusunu ve mutluluğunu tüm gerçekliğiyle hissettirecek şekilde hazırlandığını belirten Barış Ekinci, kampanya ile Sinpaş GYO’nun sunduğu hayat dolu, kazançlı, güven dolu ayrıcalıklı yaşama başlamak isteyen herkesi satış ofislerine beklediklerini söyledi.




İlgili etiketler : Sinpaş, Ev, Daire, Konut Projesi,

Haber Sahibi

Sinpaş
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2012
  • Trafik

    : 2448

Diğer Sinpaş Haberleri

Benzer Haberler

  • Kiptaş Kiptaş Erguvan Kent Sitesi Çatalca Satışları Başlıyor!

    Kiptaş Erguvan Kent Sitesi Çatalca Satışları Başlıyor!

    Kiptaş Çatalca ilçesi sınırlarında bulunan Erguvan Kent konut projesini 06 Ocak 2011 saat 11:00'da satışa çıkarıyor. Bundan önce satışa çıkarmış olduğu konut projelerinin satışını tamaml...
    5 Ocak 201116485 defa incelendi
  • Tepe İnşaat Narlife Doğa İçinde, Bahçeli Bir Hayata Davet Ediyor

    Narlife Doğa İçinde, Bahçeli Bir Hayata Davet Ediyor

    İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat’ın, Maltepe’de inşa ettiği Narlife projesi, konut sahibi olmak isteyenleri doğa içinde, bahçeli bir hayata davet ediyor. Uygun peşinatlar v...
    12 Kasım 20141646 defa incelendi
  • Sinpaş Sinpaş, Altınoran ve İncek Life Projeleriyle Ankara'da

    Sinpaş, Altınoran ve İncek Life Projeleriyle Ankara'da

    Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Sinpaş Grubu, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO şirketleriyle sunduğu geleceğe miras niteliğindeki konut ve yaşam anlayışını Altınora...
    8 Haziran 20123232 defa incelendi
  • Hasoğlu Yapı Newista Residence’ın 20 Dairesi 1 Haftada Satıldı

    Newista Residence’ın 20 Dairesi 1 Haftada Satıldı

    Hasoğlu Yapı’nın İstanbul’daki projelerinden biri olan ve Beylikdüzü ile Esenyurt’un kesiştiği noktada konumlanan Newista Residence’ın, yeni KDV düzenlemesi öncesinde başlatılan kampanya ile...
    11 Ocak 20131799 defa incelendi
  • Ağaoğlu Ağaoğlu en iddialı projeye hazırlanıyor. Ayazağa Projesi

    Ağaoğlu en iddialı projeye hazırlanıyor. Ayazağa Projesi

    Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesinde imzalar atıldı İstanbul Maslak'taki 241 bin 945 metrekarelik arazi için Emlak GYO tarafından 29 Eylül 2010 tarihinde son oturumu yapılan ve ...
    17 Ocak 20115871 defa incelendi