Onetower, Ankara’nın AVM Dağılımını Dengeleyecek

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2002 defa incelendi
  • Puan : star star star 29 incelemede 3,14 puan almıştır.
Başkent’te AVM sayısı 32’ye ulaşmasına karşın,belirli lokasyonlarda yoğunlaşması yeni gelişim bölgelerindeAVM açığına  yol açıyor. Ankara’nın en modern AVM’si olarak gösterilen OneTowerAVM’nin, Çankaya bölgesinin yanı sıra kentin yeni büyüme noktaları Oran veİncek’de önemli bir ihtiyacı gidereceği, aynı zamanda satın alma gücü yüksek müşteri grubuna da kaliteli alışveriş olanağı sunacağı belirtildi.

Her geçen gün gerek teknolojik, gerekse sosyal olanaklarıyla cazibe merkezleri haline gelen AVM’ler, özellikle çalışan kişilerin hayatlarını kolaylaştırıyor. Şehrin en uğrak mekanları arasında yer alan ve günden güne yoğunluğu artan AVM’ler,konsept ve hizmetleriyle adeta birbirleri ile yarışıyor.
Özellikle Başkent’te sayıları 32’ye ulaşan AVM’ler bulundukları lokasyona göre tercih ediliyor. Merkezi konumda olan,ulaşımı rahat ve yeme,içme,dinlenme, eğlence gibi ihtiyaçlara cevap verebilen alışveriş merkezlerinin tercih edildiği Başkent’te AVM’leryeni yaşam alanları olarak görülüyor.
İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, dünyaca ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu’nun imzasıyla hayata geçen OneTower karma projesinde “Başkentin zirvesi” olarak adlandırılan 48 katlı konut alanları kadar, 5 katlı AVM’lerinin de Ankara’nın en gözde alanlarından biri olacağını belirterek, “Ankara’nın yeni yaşam merkezinde en modern AVM’si olacak projemiz, Çankaya bölgesinin yanı sıra kentin yeni büyüme noktası Oran ve İncek’de önemli bir açığı kapatacak, kente yeni bir soluk getirecek. Bununla birlikte Başkent genelinde satın alma gücü yüksek müşteri grubuna da kaliteli alışveriş olanağı sağlayacak”dedi.

OneTowerAVM  içindeki havayı iklimlendirmede kullanacak
OneTower Kule Konut ve AVM Projesinde yer alan alışveriş merkezi,Ankaralı’nın ihtiyacı olan tüm unsurlara karşılık verebilir nitelikte planlanıyor.Projenin en önemli özelliklerinden biri çevreye saygılı olması.Leed Gold Sertifikası alma yolunda ilerleyen OneTower Projesi, sertifikanın bir gerekliliği olan enerji tasarrufunu en etkin şekilde kullanarak, AVM içinde yükselen sıcak havayı, proje genelinde iklimlendirmede kullanacak.

Ankara’nın en gözde yerleşim alanlarına dönüşen İncek ve Oran’da farklılık yaratacak ve önemli bir ihtiyacı karşılayacak OneTowerAVM’ninBaşkentli’nin ihtiyaçları dikkate alınarak inşa edildiğini kaydeden Özçelik, şunları söyledi:

“Projemizin hem konut, hem de AVM ayağında ekstra özen gösteriyoruz.Henüz temel aşamasında projemizin yüzde 20’sini satarak bunun karşılığını şimdiden aldık.Aynı başarının dünyaca ünlü seçkin markaların yer alacağı AVM içinde devam edeceğini düşünüyoruz. Çünkü oturma odası sıcaklığında, müşterinin rahatça alışveriş yapabileceği, sıcak ve samimi bir AVM projesi oluşturuyoruz. Tüm malzemeleri bu sıcaklığı yansıtacak şekilde seçiyoruz.”

OneTower projesi
1150 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Oran’da inşa edilen OneTower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede yer alan 11 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence dairenin anahtar teslimleri Mayıs 2015’te yapılacak.

Mimari tasarımını TabanlıoğluMimarlık’ın yaptığı OneTower’ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları (lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları), çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, bilardo salonu, satranç salonu, dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak.

OneTower’da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek (bakım/onarım) hizmetleri verilecek.




İlgili etiketler : Onetower, Onetower Avm, Onetower Ankara, Ankara Onetower, Alışveriş Merkezi,

Haber Sahibi

One Tower AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2013
  • Trafik

    : 2002

Diğer One Tower AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • One Tower AVM One Tower AVM, AVM Anlayışını Baştan Sona Yenilemeye Hazırlanıyor

    One Tower AVM, AVM Anlayışını Baştan Sona Yenilemeye Hazırlanıyor

    Başkentteki alışveriş merkezi anlayışını baştan sona yenilemeye hazırlanan One Tower AVM, granitle kaplı “soğuk” AVM atmosferini yapı malzemelerinde ezber bozarak “sıcak” hale getirmek istiy...
    21 Ekim 20131522 defa incelendi
  • One Tower AVM Akıllı Tavşan Momo One Tower AVM'de

    Akıllı Tavşan Momo One Tower AVM'de

    En sevilen çizgi film kahramanlarından Akıllı Tavşan Momo One Tower AVM'de miniklerle buluşuyor. Ankara’da alışveriş ve eğlencenin adresi One Tower AVM, TRT Çocuk Kanalının en sevilen ç...
    26 Ekim 20193423 defa incelendi
  • Ankara Shopping Fest Ankara Shopping Fest 2013 Konser Programı

    Ankara Shopping Fest 2013 Konser Programı

    Ankara Shopping Fest bir hafta geçikmeyle 14 Haziran Cuma günü başladı.... Bu sene ikincisi düzenlenecek olan Ankara Shopping Fest, Kent Park AVM'de düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı. ...
    15 Haziran 201330094 defa incelendi
  • Forum Ankara Outlet Forum Ankara Outlet'te Muhteşem Konserler

    Forum Ankara Outlet'te Muhteşem Konserler

    Forum Ankara Outlet'te Media Markt 'ın Doğum gününe Özel Muhteşem Konserler sizleri bekliyor! 09 Eylül Atiye Saat : 20:00 10 Eylül Emre Altuğ Saat : 20:00 Forum Ankara Outlet Media M...
    29 Ağustos 20115622 defa incelendi
  • Ankara Shopping Fest Ankara Shopping Fest'in Tanıtım Yüzü Doutzen Kroes Oldu

    Ankara Shopping Fest'in Tanıtım Yüzü Doutzen Kroes Oldu

    Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) tanıtım yüzü, tüm zamanların “en iyi yüzü” olarak tanımlanan Hollandalı top model Doutzen Kroes oldu. Ünlü manken Doutzen Kroes, 17 ...
    17 Mayıs 20122916 defa incelendi