Puma Ferrari Premium Koleksiyonu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2224 defa incelendi
  • Puan : star star 66 incelemede 2,35 puan almıştır.
PUMA VE Ferrari, işbirliklerinin 10. yılını Scuderia Ferrari’nin ruhunu taşıyan giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerinden oluşan özel bir koleksiyonla kutluyor.
 
PUMA, Ferrari’yle olan iş birliklerinin 10. yıldönümünde yeni Ferrari Premium Koleksiyonu’nu beğeniye sunuyor. Yüksek tarz ve sporun birleştiği bu çok özel seri, Scuderia Ferrari’nin ruhunu taşıyan giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerinden oluşuyor.

İtalya’da büyük ustalıkla hazırlanan yeni koleksiyon için PUMA tasarımcıları yarış pistlerinden esinlendi. Tutku, hız ve inovasyon, Scuderia Ferrari Takımı’ndan yayılan ruhla, bu özel koleksiyonun kalbini oluşturuyor. PUMA’nın marka misyonu ve Ferrari’nin başarıya olan tutkusu, bu ikilinin çok daha hızlı yükselmelerini sağlıyor.

PUMA, bu koleksiyonda, uyarlanmış klasik stilleri aldı ve sportif bakış açısıyla tekrar dizayn etti. Scuderia Ferrari’nin inovatif dünyası; ergonomik kesimler, örgü bandı ve gelişmiş yapım teknikleriyle her parçası ilham veren bir koleksiyonu oluşturuyor.

Ferrari Premium Koleksiyonu, 1 Nisan itibarıyla www.puma.com üzerinde ve bazı PUMA ve Ferrari mağazalarında yerini alacak.

Ferrari Premium Koleksiyonu’ndan öne çıkan parçalar:
SF Premium Deri Ceket

Performans yaşam tarzı için, en yüksek kaliteli derinin kullanıldığı İtalyan tasarımı bu ceket, Ferrari Premium Koleksiyonu’nun en gözde parçası. Rahatlığı artırmak için örgü ile bağlanmış gelişmiş bir yapım tekniğinden faydalanılıyor. İçinde ve dışında, silikon kabartma ve zengin kesimler gibi ince detaylar dikkat çekmektedir.

SF Premium Spor Ceket
Bu su geçirmez başlıklı spor ceketin iç dikişleri, 3 katmanlı yapıştırma teknolojisi ile sizi her koşulda hafif ve kuru tutmak için termo bantlanmış. Ergonomik kesimleri ve ayarlanabilir kol ucuyla hareket özgürlüğü sağlayan SF Premium Spor Ceket, aynı zamanda kol altında bulunan küçük delikleriyle de havalandırmayı sağlıyor. Cep ve kapüşon çevresinde, reflektif bantlarıyla düşük ışık koşullarında görünürlüğü iyileştiriyor.
 
Ferrari Premium Evrak Çantası
Ferrari Premium Evrak Çantası, teknik detaylarla yüksek kalite İtalyan derisinin birleştiği, akıllı ve modern bir çanta. 3M gümüş fermuarı; Scuderia Ferrari’nin ayrıcalıkla kombin edilmiş yepyeni kabartmalı markalamasıyla sofistike bir işçilik taşıyor.

Ultimate SF 10
Ultimate SF 10 ayakkabısı, modern stili ve temiz görüntüsüyle her tarza uyum sağlıyor. Tam tahıl İtalyan derisi ve Ferrari’nin iç oturma sisteminden esinlenerek yapılmış bir topuk sabitleyicisi ve gelişmiş konforuyla İtalya’da üretiliyor. Düşük ışık koşullarında, daha iyi bir görüş için, dış topuk sayacında 3M reflektif şeritleri bulunuyor. PUMA Formstrip; her iki yanal alan ve ve ortada incelikli bir lazer gravürle sonlanırken; dantel döngüler sofistike bir perfomans dokunuşu için mumlanarak sabitlenmiş.



 Puma Ferrari - 1

Puma Ferrari - 1

 Puma Ferrari - 2

Puma Ferrari - 2

 Puma Ferrari - 3

Puma Ferrari - 3

 Puma Ferrari - 4

Puma Ferrari - 4

 Puma Ferrari - 5

Puma Ferrari - 5

 Puma Ferrari - 6

Puma Ferrari - 6

İlgili etiketler : Puma, Ferrari, Premium Koleksiyonu, Ayakkabı, Spor Ayakkabı,

Haber Sahibi

Puma
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Mart 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 2224

Diğer Puma Haberleri

Benzer Haberler

  • Puma Puma ve Ferrari'den 10. Yıla Özel Koleksiyon!

    Puma ve Ferrari'den 10. Yıla Özel Koleksiyon!

    PUMA, efsanevi Scuderia Ferrari yarış takımından ilham alarak tasarladığı koleksiyonu performans tutkunlarıyla buluşturdu. Dünyaca ünlü iki dev spor markası PUMA ve Ferrari, son on yılda, ...
    14 Nisan 20151670 defa incelendi
  • Ferrari Ferrari Club Turkey Bir Kez Daha Yollarda

    Ferrari Club Turkey Bir Kez Daha Yollarda

    Türkiye’deki Ferrari sahipleri, Quasar Istanbul ve Shell’in  katkılarıyla, 27-29 Eylül tarihleri arasında, İstanbul, Çeşme, Alaçatı ve Urla’yı kapsayan turda buluştu. Keyifli organizas...
    1 Ekim 20131365 defa incelendi
  • Ferrari Ferrari 488 GTB Türkiye Yollarına Çıkmak İçin Gün Sayıyor

    Ferrari 488 GTB Türkiye Yollarına Çıkmak İçin Gün Sayıyor

    İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari’nin ilk kez 85. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkarttığı 488 GTB Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor. Türkiye kotası ilk...
    15 Nisan 20151126 defa incelendi
  • Amway Amway Premium Spa Koleksiyonu

    Amway Premium Spa Koleksiyonu

    Amway yazın yoğun geçen seyahat programlarının yorgunluğunu üzerinizden atabilmeniz ve taze bir başlangıç yapmanız için Premium Spa Koleksiyonu’nu tasarladı. Cilt yenileyici, canlandırıcı kr...
    15 Ağustos 20141699 defa incelendi
  • FLO FLO 2013 Nubuk ve Süet Ayakkabı Koleksiyonu

    FLO 2013 Nubuk ve Süet Ayakkabı Koleksiyonu

    Yeni sezonda, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO’nun erkek ayakkabı modellerinde renkli süet ve nubuklar ön planda... Trendy ve sofistike bir şıklık kazandıran FLO’nun öze...
    3 Nisan 20139644 defa incelendi