PUMA 2015/16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2255 defa incelendi
  • Puan : star star star star 30 incelemede 3,67 puan almıştır.
Dünyaca ünlü spor performans giyim markası PUMA, 2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu Showroom’unda gerçekleştirdiği etkinlikle tanıttı. Konfor ve şıklığı bir araya getiren koleksiyondaki ürünler antrenmanlarınıza enerji katarak sizleri motive etmeyi amaçlıyor.

PUMA yeni koleksiyonuyla, herkesi bahaneleri bırakıp ne pahasına olursa olsun antrenman yapmaya ve limitleri zorlamaya davet ediyor. Koleksiyonun en dikkat çeken parçaları arasında Ignite XT, PWRSHAPE ve POWER ACTV serisi yer alıyor.

Koleksiyonun önemli serilerinden olan ve ünlü yıldız Rihanna’nın da antrenman yaparken giydiği PWRSHAPE, fit ve giyildiğinde şekillenen yapısı ile vücudunuza daha iyi oturuyor. Rahat giyilip çıkarılabilen likralı sport lifleri, kumaşı kolayca esnetebiliyor. PWRSHAPE, rahatsız etmeyen kuvvetli desteğiyle hareketlerinize esneklik ve kolaylık kazandırıyor.

Dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt’un tercihi olan ve PUMA’nın eşsiz köpük teknolojisi ile üretilen Ignite XT, hareket kabiliyetinizi en yüksek seviyeye çıkararak, mükemmel enerji dönüşümü ile uzun süreli performans sağlıyor ve antrenmanlarınızı üst seviyeye taşıyor.

PUMA Trinomic ve EVO serisi, yenilenen stili ile geri dönüyor. Ürünler, kullanışlı tasarımı ve sağladığı rahatlık ile dikkat çekiyor. Koşunun pistlerden sokaklara taşındığı 80’lerde doğan PUMA Trinomic teknolojisi yastıklama, esneklik ve sağlamlığın mükemmel karışımından oluşuyor. Yenilenen ikonik koşu modeli R 698 Trinomic, retro ruhu modern tasarım ve detaylarla yeniden yorumlanıyor.
Kas yapısını destkeleyen POWER ACTV, giyildiğinde masaj etkisi yaratan özelliği ile kan dolaşımını hızlandırıyor ve böylece maksimum performans sunuyor. PWRWARM, seramik baskı teknolojisi ile üretilen özel kumaşlar sayesinde vücudun kendi ısısını kullanarak +4 derece sıcaklık sağlıyor.

Futbolcuların hızını ve çevikliğini arttırmak için tasarlanan evoSPEED SL kramponlar, hafif tasarımı ile hızınıza hız katarak daha iyi performans sergilemenize yardımcı oluyor.

Beğeni topladığı ve dikkatleri üzerine çektiği yeni koleksiyonuyla PUMA, sezona farklı bir bakış açışı getiriyor. Geniş ürün yelpazesinin sunduğu alternatifler sayesinde antrenmanlarınızı ateşleyerek üstün performans sağlayacaksınız.



 PUMA - 1

PUMA - 1

 PUMA - 2

PUMA - 2

 PUMA - 3

PUMA - 3

 PUMA - 4

PUMA - 4

 PUMA - 5

PUMA - 5

 PUMA - 6

PUMA - 6

 PUMA - 7

PUMA - 7

 PUMA - 8

PUMA - 8

 PUMA - 9

PUMA - 9

 PUMA - 10

PUMA - 10

 PUMA - 11

PUMA - 11

 PUMA - 12

PUMA - 12

 PUMA - 13

PUMA - 13

 PUMA - 14

PUMA - 14

İlgili etiketler : Puma, Puma Kış Koleksiyonu, Puma 2016 Koleksiyonu, Spor Giyim,

Haber Sahibi

Puma
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 3 Eylül 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2016
  • Trafik

    : 2255

Diğer Puma Haberleri

Benzer Haberler

  • Puma Puma ve Ferrari'den 10. Yıla Özel Koleksiyon!

    Puma ve Ferrari'den 10. Yıla Özel Koleksiyon!

    PUMA, efsanevi Scuderia Ferrari yarış takımından ilham alarak tasarladığı koleksiyonu performans tutkunlarıyla buluşturdu. Dünyaca ünlü iki dev spor markası PUMA ve Ferrari, son on yılda, ...
    14 Nisan 20151666 defa incelendi
  • Puma Puma 2014 İlkbahar-Yaz Tropicalia Koleksiyonu

    Puma 2014 İlkbahar-Yaz Tropicalia Koleksiyonu

    Puma 2014 ilkbahar-yaz sezonunu tropikal iklimden ilham alarak tasarladığı Tropicalia koleksiyonu ile açıyor. Canlı renkler, gerçekçi baskılar ve tropik desenler enerjinizi yükseltecek. Pu...
    18 Mart 20142540 defa incelendi
  • Puma Puma Soğutma Özellikli Pwrcool Koleksiyonunu Tanıttı

    Puma Soğutma Özellikli Pwrcool Koleksiyonunu Tanıttı

    PUMA, enerjiyi muhafaza etmek için vücut ısısını dengede tutan PWRCOOL soğutma teknolojisini tanıttı. PWRCOOL teknolojisi, PUMA’nın ısı kontrollü giyim ve ayakkabı ürünlerinden oluşan yeni k...
    26 Mayıs 20151715 defa incelendi
  • Puma PUMA Yazı Sokakta Etkinliğiyle Karşılıyor

    PUMA Yazı Sokakta Etkinliğiyle Karşılıyor

    PUMA, 2014 yazını Ortaköy’de Bedük, BeeGee ve Can Bonomo ile birlikte PUMA Sokakta etkinliğiyle karşılıyor. 7 Haziran saat 12.00’de güneşin denizden gelen esintilerle buluştuğu anda başlaya...
    6 Haziran 20141941 defa incelendi
  • Puma Puma Ferrari Premium Koleksiyonu

    Puma Ferrari Premium Koleksiyonu

    PUMA VE Ferrari, işbirliklerinin 10. yılını Scuderia Ferrari’nin ruhunu taşıyan giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerinden oluşan özel bir koleksiyonla kutluyor.   PUMA, Ferrari’yle olan ...
    30 Mart 20152222 defa incelendi