Profilo'dan Babalar Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1634 defa incelendi
  • Puan : star star star star 35 incelemede 3,69 puan almıştır.
Profilo’nun yepyeni katı meyve sıkacağı MP8000 ve buz kırıcılı blender seti BL4570 tüm babalara sağlık, lezzet ve serinlik vaat ediyor

Anneleri olduğu kadar babaları da düşünen Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yaza denk gelen Babalar Günü’nde hediye alternatifi olarak, yepyeni, fonksiyonel Küçük Ev Aletleri’ni öneriyor. Şık tasarımı ve inox görünümünün yanında, daha fazla sağlık ve lezzet sunan Profilo MP8000 Katı Meyve Sıkacağı ve çelik blender ayağıyla buzları ustalıkla kıran yeni Profilo BL4570 Blender ile siz de yaz sıcaklarında babanızı sevindirebilirsiniz.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni inox görünümlü MP8000 Katı Meyve Sıkacağı, mutfak işlerinden kaçan babalara bile kolaylık sağlıyor. 800 Watt’lık motoru ile güçlü bir performans sunan ürün, geniş meyve-sebze besleme ağzı sayesinde malzemelerin küçük parçalara bölünmeden, doğrudan sıkacağa atılabilmesini sağlıyor. Paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeç, meyve ve sebzeleri son damlasına kadar hızlı ve verimli bir şekilde sıkıyor. İki kademeli hız ayarı ile sıkacak, farklı meyve sebze türleri için kullanılabiliyor. Kaymayı ve sarsıntıyı engelleyen lastik ayakları, otomatik posa atma sistemi, çıkartılabilen, yüksek kapasiteli posa kabı ve köpük ayraçlı kabı sayesinde Profilo MP8000’i tüm babalar çok sevecek.  

Hazırlanan sağlıklı bir meyve suyu ise yine Profilo’nun BL 4570 Blender Seti sayesinde daha da lezzetleniyor. Çelik buz kırma aparatı sayesinde buzları ustalıkla kıran ürün, siesta zamanı babalara içeceklerini keyifle hazırlamalarını sağlıyor.

Profilo MP8000 Katı Meyve Sıkacağı ve buzları ustalıkla kıran Profilo BL4570 Blender, Babalar Günü için birbirini tamamlayan iki güzel hediye alternatifi olarak dikkat çekiyor.



İlgili etiketler : Profilo, Küçük Ev Aletleri, Babalar Günü, Babalar Günü 2014, Babalar Günü Hediyesi,

Haber Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Haziran 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Haziran 2014
  • Trafik

    : 1634

Diğer Profilo Haberleri

Benzer Haberler