Popeyes Yeni Cajun Lezzeti ile Damaklardaki Tadı Doruğa Çıkaracak!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1968 defa incelendi
  • Puan : star star 52 incelemede 2,35 puan almıştır.
Türkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri Popeyes yeni Cajun lezzeti ile tavuk ve patates keyfini ikiye katlıyor.
 
Louisiana Mutfağı’nın birbirinden eşsiz lezzetlerini Türkiye’deki tüketicilerle buluşturan Popeyes, farklı kültürlerin otantik lezzetleriyle harmanlanan Cajun lezzeti ile Popeyes tutkunlarının damaklarındaki tadı doruğa çıkarıyor.
 
Tadına doyulmaz lezzetlerin uğrak noktası Popeyes’ın yeni Cajun lezzeti, 7 farklı kültürün otantik lezzetlerinden meydana gelen baharatlardan oluşuyor. Popeyes’ın  birbirinden lezzetli tavukları, TAB Gıda bünyesindeki Popeyes tarafından Türk damak tadı ve lezzetlerine uygun hale getirilen Cajun lezzeti ile marine ediliyor.
 
Bu lezzetle hazırlanmış birbirinden nefis ürünler Popeyes restoranlarında lezzet tutkunlarını bekliyor. Popeyes severlerini acı cajun baharatıyla terbiyelenmiş kocaman göğüs parçalarından oluşan Cajun Pepper Tenders menü; 3 parça tenders, isteğe bağlı cajun lezzetli orta boy patates, orta boy içecek ve biscuit’iyle beraber sadece 11.95 TL.’ye Popeyes’ta.
 
Bu nefis lezzet ile hazırlanmış bir başka özel menü ise yine Popeyes restoranlarında tutkunlarını bekliyor. Popeyes’ın “Maxi Kova Menü” kampanyasıyla leziz 2 parça nefis Terbiyeli Tavuk, 2 parça Tenders, acı severler için 4 parça Acılı Kanat, 5 parça Wicked Chicken, 5 parça Dip’n Chick’n, isteğe bağlı cajun lezzetli kova boy patates, 2 biscuit ve 2 içecek ile iki kişilik bir lezzet şöleni sunan Popeyes misafirlerini bu lezzete davet ediyor.  Üstelik bu muhteşem menü sadece 27.50 TL.
 
Popeyes, önümüzdeki dönemlerde yeni cajun lezzetli ürünlerini severleri ile buluşturmaya devam edecek.



İlgili etiketler : Popeyes, Popeyes Cajun,

Haber Sahibi

Popeyes
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1968

Diğer Popeyes Haberleri