Pizza Hut'tan Sevgililer Günü Sürprizi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2156 defa incelendi
  • Puan : star star star star 47 incelemede 4,28 puan almıştır.
Pizza Hut çalışanlarının tariflerinden hazırlanan enfes tatlılar 14 Şubat’ın tadına tat katacak. Birbirinden lezzetli tatlılar, Pizza Hut çalışanlarının tarifleriyle hazırlandı ve içine Pizza Hut’ın klasik lezzeti eklendi.  Ortaya ise, 14 Şubat’ın tadını aşıkların damağında bırakacak lezzetler çıktı.

Pizzaseverlerin damaklarını kamaştıran marka Pizza Hut, artık tatlılarıyla da yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanacak. Birbirinden lezzetli tatlılar, Pizza Hut’ın pizzada kanıtladığı ustalığını şimdi tatlılara taşıyor. Pizza Hut çalışanlarının kendi tariflerinden oluşturulan ve tamamen ev yapımı olarak hazırlanan tatlılar, lezzeti doğallıkla buluşturuyor.

Pizza Hut’ın yeni tatlıları, damağınızın olduğu kadar cebinizin de dostu. Oldukça uygun fiyatlara satışa sunulan Pizza Hut tatlıları, lezzeti “yok pahasına” deneyimlemenizi sağlayacak.  

Mozaik, sufle, Tiramisu, Panna Cotta… Hepsi Pizza Hut’ta
Yepyeni tatlı çeşitlerini müşterileriyle buluşturan Pizza Hut’ta artık sufleden tiramisu ve vanilyalı dondurmaya, mozaikten Panna Cotta ve dondurmalı Crumble’a kadar birçok enfes lezzeti bulabileceksiniz. Ayrıca Pizza Hut bu muhteşem tatların hepsini cep yakmayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. 4 ve 5 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan ev yapımı Pizza Hut tatlıları, enfes bir pizzanın ardından damağınızı şenlendirecek. Üstelik sufle, tiramisu veya mozaik pasta ve kahveye tek menüde sahip olmak isteyenler için Pizza Hut’ın kampanyalı tatlı menüsü fiyatı sadece 6 TL.  

Pizza Hut, pizzalarıyla olduğu kadar ev yapımı tatlılarıyla da iddialı.



İlgili etiketler : Pizza Hut, Sevgililer Günü, Pizza, Sevgililer Günü 2013, Mozaik, Sufle, Tiramisu, Panna Cotta,

Haber Sahibi

Pizza Hut
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Şubat 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2013
  • Trafik

    : 2156

Diğer Pizza Hut Haberleri

Benzer Haberler