Pişirici Uzmanı Şimdi de Bulaşıklarınızı Temizliyor

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3175 defa incelendi
  • Puan : star star star star 44 incelemede 3,75 puan almıştır.

Pişirici alanındaki tecrübesiyle ile tanınan Simfer, mutfaklara dair çözümler üretmeye devam ediyor. Ankastre ürün gamına şimdi de bulaşık makinesi ekleyen markanın, A enerji sınıfı ile yıkama ve kurutma yapan yeni ürünü, 13 litre su tüketiyor; üstelik 47 desibellik ses seviyesi ile işini sessizce yapıyor.

Simfer BM 1200 Bulaşık Makinesi, yarı ankastre özelliği, paslanmaz çelikten üretilen LED ekranlı dijital kontrol paneli ve şıklığı ile mutfaklarda fark yaratıyor. Çevre dostu teknolojisi ile hem tüketici hem de doğayı düşünen ürün, AAA enerji sınıfı özelliği ile yıkama-kurutma yaparken enerji tüketimini minimum seviyede tutuyor; sadece 13 litre su tüketerek sarfiyatı da aşağı çekiyor. Yarım yük yıkama özelliği ile makine tam dolmadan ekonomik ve hızlı yıkama imkânı sağlayan Simfer BM 1200 Bulaşık Makinesi, 60 santimetrelik geniş hacmi ile 12 kişilik yemek takımını aynı anda temizleyerek hem çekirdek hem de geniş ailelerin ihtiyaçlarını aynı anda karşılıyor.

Yedi yıkama programlı yeni ürün, aqua stop (su taşma emniyet sistemi) özelliği ile bulaşıkları güvenle yıkıyor, 24 saate kadar erteleme seçeneği ile yıkama işlemini sizin belirlediğiniz zamanda gerçekleştiriyor, tamamen paslanmaz çelikten iç dizaynı, katlanabilir alt sepeti ve yüksekliği kolayca ayarlanabilir üst sepeti ile de kullanım rahatlığı sunuyor…

595x540x820 milimetre ölçülere sahip olan ürün, 600x580x820 (+20) milimetrelik alanlara da rahatlıkla sığıyor.

Simfer Hakkında :

1977 yılında kurulan, tesis ve ürünlere yaptığı yatırımlarla ihracat potansiyeli son 5 yılda katlanarak büyüyen SİMFER, 123 ülkeye, dünyanın farklı mutfak kültürlerine uygun özellikte, yüksek kalitede pişirici grup ürünleri sunmaktadır. Avrupa başta olmak üzere Balkanlar, Doğu Avrupa, eski BDT ülkeleri, Türki Cumhuriyetleri, Afrika ve Ortadoğu'nun tamamı, Körfez ülkeleri ve Güney Amerika ülkelerine düzenli olarak üretim yapan SİMFER, Türkiye ve dünya için üretime devam ediyor.




İlgili etiketler : Simfer, Simfer Bm 1200 Bulaşık Makinesi, Bulaşık Makinesi, Simfer Bulaşık Makinesi, Simfer Ürünleri, Mutfak, Beyaz Eşya, Beyaz Eşya Ürünleri,

Haber Sahibi

Simfer
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 3175

Diğer Simfer Haberleri

Benzer Haberler