Philips TV’lere EISA'da İki Ödül

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2531 defa incelendi
  • Puan : star star star star 64 incelemede 3,77 puan almıştır.
Philips televizyonlar, üstün performanslı ve çevreci özellikleriyle EISA ödüllerinde geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da önemli ödüllere layık görüldü. EISA jürisi, 2012-2013 yılı Avrupa’nın En İyi LCD Televizyonu olarak Philips 46PFL9707’yi seçerken, çevreci teknolojisiyle Philips 55PFL6007 modelini ise 2012-2013 yılı Avrupa’nın En Yeşil Televizyonu ilan etti.

Tüketici elektroniği dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak bilinen EISA ödüllerinde bu yıl yine Philips TV’ler gövde gösterisi yaptı.  Aldıkları ödüllerle ilgili konuşan TP Vision Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alain Perrot “Bu ödüller, müşterilerimizin taleplerini karşılayabilecek yenilikçi ve sürdürülebilir televizyonları pazara kazandırmak konusundaki çabalarımızın muhteşem bir sonucudur. Philips’in EISA ödülündeki geçmiş yıllarda kazandığı başarıları bu yıl da devam ettirmesinden dolayı gururluyuz” dedi.

Philips 46PFL9007:
2012-2013 YILI AVRUPA’NIN EN İYİ LCD TELEVİZYONU

EISA jürisi, Philips 46PFL9707’yi, ‘2012-2013 Yılı Avrupa’nın En İyi LCD Televizyonu’ ödülüne layık gördü. Yeni Philips 9000 serisi içinde yer alan bu model Moth Eye Filter, bölgesel karartma gibi teknolojilerin kullanımı ve inanılması güç görüntü kalitesi ile rakipleri arasından sıyrıldı.
 
EISA jürisi ödüllerle ilgili yaptığı açıklamada Philips 46PFL9707 ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Üstün özellikleri ile Philips TV modelleri her geçen yıl daha da iyi olan performanslarıyla bizi şaşırtmaktalar. Philips 46PFL9707, ekran yansımalarını ciddi oranda azaltan Moth Eye Filter teknolojisi ile birlikte, sahip olduğu yenilikçi bölgesel karartma özellikli direkt LED arka ışıklandırması ile en koyu karanlıkları ve en parlak ışıkları bile en iyi şekilde yansıtıyor. Normal çözünürlüklü (SD) görüntüleri daha kaliteli sunan ve hareketli görüntülerdeki takılmaları engelleyen Motion Compensation teknolojisinin mükemmelliğinin yanı sıra; yeni titreşimsiz gözlük teknolojisi, çoğunluğu ortam ışığı kaynaklı rahatsızlıkları engelleyerek 3 boyutlu filmlerin keyfini daha yoğun ve kesintisiz yaşayabilmenizi sağlıyor. Son olarak, yeni uzaktan kumanda, klavyesi ile birlikte Smart TV özelliklerini kullanmayı kolaylaştırıyor.”

Philips 55PFL6007:
2012-2013 YILI AVRUPA’NIN EN YEŞİL TELEVİZYONU
Bu yıl EISA’da ürünlerinin çevreci nitelikleri değerlendirilerek verilen En Yeşil TV ödülünü Philips, 55PFL6007 modeliyle aldı. Philips 55PFL6007, Ambilight ve 140 cm (55”) ekranı üzerinde üstün 2 ve 3 boyutlu görüntü gibi ileri düzey özellikleriyle fonksiyonel bir Akıllı TV modeli olarak tanımlanıyor. Bu çevreci televizyon, bekleme modunda 0,15 W’tan daha az enerji tüketiyor.

EISA jürisi açıklamasında bu model için ise şunları söyledi; “Bugünün televizyonları her zamankinden büyük ekranlarla karşımıza çıkarken, bu çevre için daha büyük bir maliyet anlamına gelmek zorunda değil. 55PFL6007 ile Philips, çevresel olarak verimli ürünler üreten bir marka olarak duruşunu sağlamlaştırırken, önceki modellerinden daha üstün fonksiyonelliğe sahip bir ürün yarattığını da gösteriyor. 55PFL6007 sadece rakiplerini enerji verimliliğinde geride bırakmakla kalmıyor, aynı zamanda basılı devre kartlarındaki değerli metallerin verimli kullanımıyla da övünüyor. Bir Philips televizyonu, üstüste üçüncü defa EISA Yeşil Ödül’üne hak kazanıyor.”

Bu anlamlı ödül hakkında konuşan TP Vision Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alain Perrot; “En Yeşil  TV ödülüyle EISA’da bu alanda yine zirvede yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Bu gurur verici ödül, mühendislerimizin, sürdürülebilirlik ve performansı tutarlı bir biçimde birleştiren bir televizyon yaratmakta ne kadar başarılı olduğunun büyük bir kanıtıdır.” şeklinde konuştu.

20 Avrupa ülkesinden 50 özel ses, video, fotoğraf ve mobil elektronik dergisinin oluşturduğu özgün bir birlik olan EISA, her yıl en iyileri seçtiği bir ödül töreni düzenliyor. Ödül kazananlar, gazeteciler ve bağımsız teknik uzmanlardan oluşan bir jüri heyetinin yaptığı değerlendirme sonucunda belirleniyor.




İlgili etiketler : Philips Tv, Philips 46pfl9707, Philips, Philips 55pfl6007, Lcd Tv,

Haber Sahibi

Philips
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2531

Diğer Philips Haberleri

Benzer Haberler

  • Philips Philips Erkek Bakım Setleri Yenilendi

    Philips Erkek Bakım Setleri Yenilendi

    Erkek bakım pazarının 1 numaralı markası Philips, bu alandaki deneyimleri ile erkek bakım kitlerini bir üst seviyeye taşıyor. “Tek bir ürün benim istediğim tüm stiller için yeterli değil, t...
    16 Nisan 20132305 defa incelendi
  • Philips Philips Yağsız Fritöz Airfryer Türkiye'de

    Philips Yağsız Fritöz Airfryer Türkiye'de

    Dünya Devi Philips; ürettiği pratik yaşam ürünü Airfryer fritöz ile yağsız kızartma olanağını Türk kullanıcılarına sunuyor. Hayatımızda önemli bir zaman kesitini alan yemek yapma süresi, ...
    15 Nisan 20115434 defa incelendi
  • Philips Phılıps'le En Güzel Salatalar Doğrayıcıdan Tabağa!

    Phılıps'le En Güzel Salatalar Doğrayıcıdan Tabağa!

    Salatalar, sofralarımızın hem sağlık hem de lezzet açısından vazgeçilmez unsurlarından biri. Elbette iyi bir salata için biraz maharet, biraz sabır, biraz da estetik gerekiyor. Philips’in ye...
    31 Temmuz 20122735 defa incelendi
  • Philips Philips Android TV Bir Sözünüz Yeter Çekiliş Sonuçları

    Philips Android TV Bir Sözünüz Yeter Çekiliş Sonuçları

    Philips Android TV alanlar kazandı.... 5 Haziran - 7 Ağustos 2015 tarihleri arasında Philips Android TV almak için söz verip sözünü tutan 173 kişi arasında 19 Ağustos 2015 tarihinde noter h...
    8 Eylül 20152717 defa incelendi
  • Philips Pratik Ev Temizliğinin Yıldızı: Philips FC6161

    Pratik Ev Temizliğinin Yıldızı: Philips FC6161

    FC6161 DailyDuo, Philips’ten temizliği her gün hissedeceğiniz akılcı ve kullanışlı bir elektrikli süpürge seçeneği. 2'si 1 arada şarjlı dikey süpürge, kablosuz çalışıyor ve kolayca çıkarılab...
    7 Aralık 20121972 defa incelendi