Philips Avent Bebek Telsizi İle Huzurlu Günler Ve Geceler

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1957 defa incelendi
  • Puan : star star star star 47 incelemede 3,83 puan almıştır.
Yeni anne ve babalar için çocuklarının sağlığı ve güvenliği elbette her şeyden önemli. Bebekler, özellikle ilk aylarda son derece hassas olduklarından, anne ve babalar, bebeklerinin her zaman gözlerinin önünde olmasını ister. Philips AVENT’in bu konudaki çözümü ise son derece kullanışlı. Philips SCD484, SCD485 ve SCD486 modelleri, farklı ihtiyaçlara yönelik seçenekleriyle, her zaman bebeğinizin yakınında olmanızı sağlıyor.

Annelerin 1 Numaralı Tavsiyesi* Philips AVENT, bebek telsizleri serisi ile bebeğinizin yanında yokken, onun iyi ve güvende olduğunu bilmenizi sağlayacak. Net bağlantı ve ses kalitesiyle parazitleri ortadan kaldıran, değiştirilebilir kanal ayarlarına sahip seri, kullanım kolaylığıyla da öne çıkıyor.

150 metre çevresinde evde ya da bahçede hareket halindeyken de sorunsuz aktarım sağlayan, ergonomik el terminaline sahip olan ürün, kapsama alanı içerisinde bağlantı kurmak için basit ışıklı ses göstergelerine sahip. Yeni Philips AVENT bebek telsizi, daha dar ve ince bir tasarıma sahip. Maksimum hareketlilik sağlamak için ek ebeveyn üniteleri eklenebilen sistem, sadece ses göstergelerini kullanarak sessiz izlemeye de olanak sağlıyor.

Basit ışık ve ses göstergeleriyle, kapsama alanında ve bağlantıda olduğunuzu ve ebeveyn ünitesinin pil gücü azaldığını da gösteren yeni Philips AVENT bebek telsizi serisi, değişken ses kontrolü özelliğiyle düşük frekanslı sesleri de algılıyor. Cihazın hem pil hem elektrikle çalışıyor olması da önemli avantajlarından biri. Evdeki oda sayısının fazlalığına göre ebeveyn ünitelerini ayrıca edinerek artırmak da mümkün.  

Philips SCD484 (Ek ebeveyn ünitesi), 145,80 TL, SCD485, 266,20 TL, SCD486, 386,60 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. 



İlgili etiketler : Philips Avent, Bebek Telsizi,

Haber Sahibi

Philips Avent
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 1957

Diğer Philips Avent Haberleri