People By Fabrika Yeni Koleksiyonu Morhipo.com'da

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1569 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 26 incelemede 4,58 puan almıştır.
Modaya yön veren marka People By Fabrika yeni koleksiyonu Morhipo.com’da sahneye çıktı. Sonbahar renklerinin ve farklı desenlerin bir arada kullanıldığı parçalarla yeni sezonda fark yaratmaya hazır olun.

Birbirinden farklı ve her tarza uygun ürün çeşitliliğiyle moda dünyasına öncülük eden markaları bünyesinde toplayan Morhipo.com; stil sahibi kadın ve erkeklerin vazgeçilmez markalarından People By Fabrika’nın sonbahar koleksiyonunu vitrine çıkardı.

Sonbahar aylarında her an her yerde şık bir görünüm sunan yeni ürünler içerisinde, şık bir görünüme sahip olmak isteyenler için son derece kullanışlı yepyeni kombinler yer alıyor.

Maskülen etki yaratın: Zaman ve mekan farketmeksizin etkisinden hiçbir şey yitirmeyen maskülen stilin gücünü bu sonbaharda da kullanmayı ihmal etmeyin.

Haki düşler: Sezona damga vuran renklerden biri de haki ve tonları. Sonbaharın zevkini mevsime çok yakışan bu renkle çıkarın.

70’leri geri getirin: Sezonlardır aramızda olan 70’li yılların bohem stiliyle geçmişin özgür ruhunu günümüze taşıyabilirsiniz.

Sonbahar rengi: Renkleri ve kokularıyla, her mevsimin bir güzelliği var.  Sezonun öne çıkan renklerinden birini seçip, ton sür ton kullanımlarla kendi stilnizi yaratın.  

Enerjiyi artırın:
Desenlerden ve onları bir arada kullanmaktan korkmayın. Bu sezon farklı baskılar kullanılan People By Fabrika ürünleri ile stilinize dinamizm katın.




İlgili etiketler : Morhipo, Fabrika, People By Fabrika, Giyim,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ekim 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Ekim 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2016
  • Trafik

    : 1569

Diğer Morhipo Haberleri

Benzer Haberler

  • Morhipo Morhipo'nun People By Fabrika Koleksiyonu Modaseverlerle Buluştu!

    Morhipo'nun People By Fabrika Koleksiyonu Modaseverlerle Buluştu!

    Morhipo, kendi markası olan People By Fabrika'yı Ortaköy Yat Kulübü'nde verdiği özel bir davetle görücüye çıkardı. People by Fabrika'nın Ayşe Deniz Yeğin imzalı koleksiyonu modaseverleri zam...
    28 Mart 20172145 defa incelendi
  • Morhipo Baharı Morhipo’nun Gypsy Koleksiyonu ile Kutlayın!

    Baharı Morhipo’nun Gypsy Koleksiyonu ile Kutlayın!

    People by Fabrika, Gypsy Koleksiyonu ile baharın neşesini “özgür ve modern çingeneler” temalı tasarımlara taşıdı.   “Modada Demokrasi” anlayışıyla yola çıkan Morhipo özel markası People...
    8 Mayıs 20171625 defa incelendi
  • Morhipo People by Fabrika 2018 / 2018 Kış Koleksiyonu

    People by Fabrika 2018 / 2018 Kış Koleksiyonu

    Trend takipçisi kadınların vazgeçilmez markası haline gelen People by Fabrika, kış koleksiyonlarıyla şehirli stili bir adım öteye taşıyor. Floral desenlerin güncel yorumları ve podyumları ka...
    24 Ekim 20181229 defa incelendi
  • Morhipo People by Fabrika’nın Yeni Sezonu Burcu Esmersoy ile Renklendi

    People by Fabrika’nın Yeni Sezonu Burcu Esmersoy ile Renklendi

    Trend takipçisi kadınların vazgeçilmez markası haline gelen People by Fabrika,  İlkbahar/Yaz koleksiyonuna “Burcu Esmersoy” ile merhaba diyor.  Koleksiyonun “Women” ve “Trend” olar...
    14 Mart 20181517 defa incelendi
  • Morhipo People by Fabrika Yeni Sezon Koleksiyonu Morhipo.com'da

    People by Fabrika Yeni Sezon Koleksiyonu Morhipo.com'da

    Moda dünyasının vazgeçilmez markası People by Fabrika yeni sezon koleksiyonu Online Alışveriş in adresi morhipo.com’da. Baharın favori renklerinden oluşan parçaların yer aldığı People by Fa...
    3 Nisan 20141680 defa incelendi