Penti Türkiye'nin Dilek Haritasını Belirliyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1496 defa incelendi
  • Puan : star star star star 39 incelemede 4,36 puan almıştır.
Penti’nin her yıl Aralık ayında düzenlediği ve Türkiye’nin yeni yıl Dilek Haritası’nın belirlendiği Dilek Ağacı uygulaması, bu yıl ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin dilekleriyle renklendi.

10 Aralık 2013 Salı günü Zorlu Center’da gerçekleşen etkinliğe, Begüm Şen, Aslı Şen, Hande Acar, Eda Taşpınar, Elif Gönlüm, Burcu Karabacak, Etel Baler, Ayşe Kucuroğlu, Beyza Arslan, Bilge Eren, ve Gül Gölge Saygı gibi ünlü isimler katıldı. Cemiyet hayatının önde gelen isimleri Penti mağazasından hem kendileri hem de sevdikleri için yeni yıl alışverişlerini yaparken, 2014 yılı için de dileklerini dilediler. Etkinlikte ünlülerin büyük çoğunluğunun aşk, barış ve sağlık dilemesi dikkat çekti.

Penti Türkiye’nin Dilek Haritasını Belirliyor!

Türkiye’nin 2014 yılı dileklerinin belirleneceği uygulamada Penti Dilek Ağaçları, yeni yıl dilekleriyle renkleniyor. 30 AVM ve 170 mağazada kurulu Penti Dilek Ağaçları, tüketicilerin yeni yıl dilekleriyle renklenecek.  Mağazalardaki Dilek Ağacı’nı online ortama da taşıyan Penti;  Aralık ayı sonuna kadar toplanan dilekler ile Türkiye’nin 2014 Dilek Haritasını belirleyecek.  Penti tarafından AVM ve mağazalar için, her biri farklı renkte dileği sembolize eden toplam 151.520 metre uzunluğunda kurdela sipariş etti.   Bu kurdeleler renklerine göre; aşk, iş, para, eğitim, sağlık, barış dileklerini içeriyor.  

Dilek Ağacı uygulamasını online platforma da taşıyan Penti, 5 Aralık tarihinden itibaren  Penti Facebook sayfasından  2014 dileklerini almaya başlayacak. Sayfayı ziyaret edenler online olarak dileklerini dilerken, Penti’den 50 TL’lik hediye çeki kazanma şansını da yakalayacak. Penti Dilek Ağacı uygulamasına http://bit.ly/PentiDilekAğacı linkinden  ulaşabilirsiniz.



İlgili etiketler : Penti, Dilek Haritası,

Haber Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 1496

Diğer Penti Haberleri