Penti'den Bahara Özel Teninize Uygun 7 Farklı Ton Seçeneği

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1627 defa incelendi
  • Puan : star star star 34 incelemede 3,41 puan almıştır.
Penti’nin “Bahar Çorapları”inceliğiyle bacakta yok gibi görünürken, teninizle de uyum sağlıyor.   Penti ‘nin 7 farklı tonda satışa sunduğu ten rengi çoraplar kendi ten renginize uygun olanı seçme imkanı sağlıyor.

Bahar aylarına özel çok ince denyeden üretilen ve 6 farklı tonda satışa sunulan  ten rengi çoraplar tıpkı teninize uygun fondöten seçer gibi teninize uygun çorap tonunu seçme imkanı sağlıyor.   

Sarışın, esmer, kızıl, kumral olmak üzere farklı ten renkleri için sunulan 6 tondaki ten rengi çoraplar,  ince denyesiyle bacaklarda yok gibi dururken; çekici, pürüzsüz ve doğal bir görünüm sağlıyor.
 
Penti’den “ten renginin 7 tonu”
Eskiden kadınların en büyük sorunu olan tek ton ten rengi çorapla cilt  rengi arasında yaşanan uyumsuzluk artık ortadan kalkıyor!

38 Bronz,  51 Sahra,  52 Kaşmir, 57 Ten,   54  Naturel ve 58 Kızılten tonlarından     ten ve doku renginize uygun olanı seçerek pürüzsüz ve doğal bacaklara kavuşabiliyorsunuz. Cildinizle birebir uyum sağlayan ten rengi çoraplarla bacaklar daha güzel ve daha çekici oluyor.

İkinci bir ten gibi…
Penti 2013 “Bahar Çorapları”nda     ten rengi seçeneklerinin yanı sıra inceliğiyle bacakta yok gibi duran, açık ve kapalı ayakkabılarla giyilebilen  7  farklı model  bulunuyor.

“Yok gibi” tene adeta krem sürülmüş gibi sağlıklı ve canlı bir görünüm verirken “ Yaz İnceliği” matlığıyla bacakları doğal ve güzel gösteriyor. Burun ve külot kısmı şeffaf olan bu çoraplar mini etek ve elbiselerle, açık ayakkabılarla rahatça giyilebiliyor.

6 denye inceliğinde olan “Premier 6”   ipek matlığıyla bacakları sararken burun kısmının inceliği sayesinde burnu açık ayakkabılarla da giyilebiliyor.

“Dekolte parmaksız” ve  Fit 15 burunsuz” ise  açık ayakkabılar için özel olarak tasarlanmış çoraplar. Açık burunlu ayakkabılarla giyilebilen, dingin bahar akşamlarının ve partilerinin vazgeçilmezi olan dekolte külotlu çoraplar, parmakları açıkta bırakıyor. Mat dokusu ve ipeksi görünümüyle henüz bronzlaşmamış bacakları ideal bir görünüme kavuşturuyor.

“Penti Stop 7” ve “Penti Stop 15 “ in en  önemli özelliği delinse de yukarı ya da aşağı doğru kaçmıyor olması.  O gününüzü kurtarıyor. Görebileceğiniz koca bir kaçık yerine sadece minik bir delik oluyor. 



İlgili etiketler : Penti, Çorap, Çorap Koleksiyonu, Bahar Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 1627

Diğer Penti Haberleri

Benzer Haberler

  • Penti Penti Hayvan Desenli Çoraplarla  Vahşi Görünüm

    Penti Hayvan Desenli Çoraplarla Vahşi Görünüm

    Penti’nin Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda bulunan hayvan desenli çorapları, sezon modasının en iddialı parçaları arasında yer alıyor. Geniş çorap koleksiyonu ile hem büyüklere hem de küçüklere ...
    26 Eylül 20123569 defa incelendi
  • Penti Penti 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Penti 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Sonbaharın gelmesiyle birlikte kadın tarzını en çok yansıtan “çoraplar” yavaş yavaş çekmecelerden çıkmaya başladı. İddialı ve tarz sahibi kadınlar, şimdiden bu yılın moda çoraplarına sahip o...
    2 Ekim 20124135 defa incelendi
  • Penti Okul Koridorları Penti Çorapları İle Daha Eğlenceli ve Renkli

    Okul Koridorları Penti Çorapları İle Daha Eğlenceli ve Renkli

    Yaz tatilinin sona ermesinin ardından okul formalarına merhaba demeye hazırlanan öğrenciler okul formasının  vazgeçilmez aksesuarı olan çorapla koridorları renklendirmeye hazırlanıyor. ...
    2 Eylül 20132197 defa incelendi
  • Penti Güzelliğin Rengini Seç  Lolipop Gibi Renkli Çoraplar Penti'de!

    Güzelliğin Rengini Seç Lolipop Gibi Renkli Çoraplar Penti'de!

    Penti,   renklerle adeta bir festival yaşatıyor. Podyumlardan fırlayarak koleksiyondaki yerini alan turuncu, fuşya, kırmızı, yeşil tonlar, ruhundaki hareketliliği giyimine yansıtıy...
    18 Mart 20131120 defa incelendi
  • Penti Penti'den Anneler Günü'ne Özel Çorap Koleksiyonu!

    Penti'den Anneler Günü'ne Özel Çorap Koleksiyonu!

    Penti, Anneler Günü’ne özel tasarladığı çorap koleksiyonuyla kızıyla bir giyinmeyi seven annelerin gönlünü çalıyor. Marin deseniyle baharın enerjisini taşıyan çoraplar, bir yandan da sezon t...
    29 Nisan 20141272 defa incelendi