Penti 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4132 defa incelendi
  • Puan : star star star 207 incelemede 2,91 puan almıştır.
Sonbaharın gelmesiyle birlikte kadın tarzını en çok yansıtan “çoraplar” yavaş yavaş çekmecelerden çıkmaya başladı. İddialı ve tarz sahibi kadınlar, şimdiden bu yılın moda çoraplarına sahip olmaya ve trendsetter özelliğini vurgulamaya başlıyor.

Bu sezon Penti’de çorapların iki yüzü var; gündüz ve gece… Triko çoraplar, kış fileleri, Always Black serisi, desenli Pentimizer’lar, kadınların çorap çekmecelerinin olmazsa olmazları arasında… Penti 2012/2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, çorapta, ev & iç giyimde sezon trendleri ve ipuçlarını sıralıyor. Penti, bu sezon yükselişte olan kalın ve desenli triko çoraplar, danteller, kış fileleri ve opaklarla tarzını yakalamak isteyenleri bekliyor. Kadının ruh halini, iç dünyasını yansıtan modelleriyle Penti 2012/2013 koleksiyonu, iddialı ve çarpıcı bir şekilde kış günlerine hazırlanıyor.
 
İster işte, ister sokakta, ister kafede gündüz şıklığınızı tamamlayacak kalın triko kazakların dokusunda; fakat kullanılan iplik sayesinde yumuşak ve nefes alan bir dokuya sahip olan rahat, sıkmayan, terletmeyen farklı örgülerdeki  “Triko çoraplar”  topuklu ayakkabılarla bile giyilebilecek zariflikte...  

Kışın sert koşullarında, file görüntüsünde kalın ama zarif görünümlü çorap giymek isteyenler için farklı ipliklerle örülen kendinden delikli, ajurlu “Kış fileleri” hem gündüz hem gece her tür kıyafet ve ayakkabı ile kullanılabilecek şıklıkta ve iddiada. 210 denye kalınlığındaki “kış fileleri” yumuşak tuşesiyle rahat bir kullanım sağlıyor.

Kış gecelerinin vazgeçilmezi siyah ise “Always Black” serisi ise ilginç detay ve desenlerle farklı kılarak kışın çok konuşulacak modelleri arasında yerini alıyor.

Desenden vazgeçmem, fit görünümümden taviz vermem diyenlere…
Desenli “Pentimizer” serisiyle fit görünümü yakalarken tasarımın da tadını çıkarmak mümkün. Serinin gözde modelleri küçük puantiye deseniyle “Stil” ve küçük baklava deseni ile “Clara” karnı düzleştirip, basenleri inceltirken “Polly” modeli bunların yanında popoya  da kalkık bir görünüm kazandırıyor. Hatta boyuna çizgili modeller bacakları olduğundan uzun ve ince gösterme iddiasında. Pentimizer serisinin “Lycra Beauty” özellikleri ise vücudu sıkmadan şekillendiriyor. Lycra’nın konforu ön planda tutularak, özel iplikleri sayesinde bedende beğenilmeyen bölümleri topluyor, günlük yaşamdaki hareketlerde hiçbir rahatsızlık hissettirmiyor.  

Bacakları sımsıcak bir duygu kaplayacak
Kışın en soğuk günlerinde sıcacık bacakları saracak olan “Termal külotlu çoraplar” içlerindeki polar dokusu sayesinde hiç üşütmüyor. Yumuşak dokusuyla bedeni mükemmel bir şekilde saran çoraplarla, görüntüden ve şıklıktan ödün verilmiyor.

Penti’nin zengin koleksiyonunda günün her saatinde ve nerede olursa olsun giyilebilecek şık bir çorap her zaman var.  

 Penti Tasarım Direktörü Ayşin Bicioğlu Penti’nin bu yılki koleksiyonunu şöyle anlatıyor:    
“Bir kadının içinde yerleşmiş türlü türlü karakterler var. Bu karakterlerin her birinin ruh halleri farklı, kendilerini ifade tarzları farklı… Kadının ruh hallerinin, zaman zaman giyindiği karakterlerin, an be an değişen modlarının farkındayız. Kadının ruh hallerini, iç dünyasını yansıtan modelleri tasarlıyoruz. Penti’nin çok çeşitli olmasının güzel yanlarından biri de bu ruh hallerinin her birine hitap edecek modellerin var olması.

Bu sonbahar/kış döneminde de tüm dikkatimizi bu konuya odakladık. İki yüzü var bu kış Penti çoraplarının. Gündüz yüzü ve gece yüzü. Aynı kadının bir gün içinde yaşayabileceği iki yüzün ifade biçimini bacaklarda bulmasını istedik. Çorabı bir ifade biçimi, dışarıya yansıyan yüz, “ben buradayım, ben varım, ben buyum” diyen bir mesaj olsun diye tasarladık. Gündüz yumuşacık sardık bacakları, soğuktan korumak için sıcak tutan, içi yumuşacık “termal” çoraplar ürettik. Kazaklardaki, hırkalardaki desenleri, saç örgülerini, melanj iplikleri çorapta da hayata geçirerek “triko çoraplar” tasarladık. En özenerek hazırladığımız gruplardan biri de “kış fileleri” oldu. Kışın sert koşullarında, file görüntüsünde zarif çorap giymek isteyenler için tasarladığımız kendinden delikli, ajurlu çorapları farklı ipliklerle ördük.Yün, angora gibi doğal ipliklerden bu denli zarif desenlerin oluşmasına hayran olduk. Bordo, lacivert, gri, tarçın gibi sezon renklerinde olan bu çorapların fanatikleri olacağını tahmin edip model sayısını artırdık.

Dantelin zarafetini ve bacağa ne kadar yakıştığını göz önünde bulundurarak, sandıktan çıkma antika dantel renklerinde çoraplar tasarladık.

Gece ise kadına bambaşka bir yüz verdik. Ne istediğini bilen, ayakları yere sağlam basan, güçlü kadınlar için siyah rengin ağırlığında modeller yarattık. Diz üstlerinde detaylar olan, önü arkası farklı desendeki bu modeller geceleri konuşulsun istedik.

Çok sayıda model var bu kış yine Penti’de, aynı kadınların çok sayıda ruh halleri gibi, aynı Penti kadınları gibi.”




 Penti - 1

Penti - 1

 Penti - 2

Penti - 2

 Penti - 3

Penti - 3

 Penti - 4

Penti - 4

 Penti - 5

Penti - 5

 Penti - 6

Penti - 6

 Penti - 7

Penti - 7

 Penti - 8

Penti - 8

 Penti - 9

Penti - 9

 Penti - 10

Penti - 10

 Penti - 11

Penti - 11

 Penti - 12

Penti - 12

 Penti - 13

Penti - 13

İlgili etiketler : Penti, Çorap, Triko Çorap, Kadın Çorap, Ev Giyim, İç Giyim, Sonbahar Koleksiyonu, Kış Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Penti
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Ekim 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2012
  • Trafik

    : 4132

Diğer Penti Haberleri

Benzer Haberler

  • Penti Penti Hayvan Desenli Çoraplarla  Vahşi Görünüm

    Penti Hayvan Desenli Çoraplarla Vahşi Görünüm

    Penti’nin Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda bulunan hayvan desenli çorapları, sezon modasının en iddialı parçaları arasında yer alıyor. Geniş çorap koleksiyonu ile hem büyüklere hem de küçüklere ...
    26 Eylül 20123568 defa incelendi
  • Penti Triko Sıcaklığı Penti'yle Bacakları Sarıyor

    Triko Sıcaklığı Penti'yle Bacakları Sarıyor

    Kalın triko çoraplar sezonun açık ara gözdesi… Yumuşak dokuları, çeşitli örme seçenekleri, soğuktan koruyan kalınlığı ve trendy görünüm sağlayan renkleri de olmazsa olmazı.  Rahat, sıkm...
    31 Ekim 20122200 defa incelendi
  • Penti Penti,

    Penti, "Pentimizer" Korseri Çorap Serisi

    Penti ; kadınların her türlü ihtiyacına cevap verecek ürünleri fonksiyonellik ve şıklıkla birleştirerek kadınlara mucize ürünler sunuyor. Penti’nin “Pentimizer” serisinde yer alan korseli ç...
    25 Kasım 20131945 defa incelendi
  • Penti Okul Koridorları Penti Çorapları İle Daha Eğlenceli ve Renkli

    Okul Koridorları Penti Çorapları İle Daha Eğlenceli ve Renkli

    Yaz tatilinin sona ermesinin ardından okul formalarına merhaba demeye hazırlanan öğrenciler okul formasının  vazgeçilmez aksesuarı olan çorapla koridorları renklendirmeye hazırlanıyor. ...
    2 Eylül 20132196 defa incelendi
  • Penti Penti'yle Canavarlar Canlanıyor!

    Penti'yle Canavarlar Canlanıyor!

    En Sürprizli Çorap Penti’de! Penti’yle canavarlar canlanıyor! Canavarlar bir renkli bir renksiz; gün ışığıyla canlanıyor, kapıların ardında sessizliğini koruyor… Çocuklar bu işe bayılacak! ...
    9 Kasım 20151523 defa incelendi