Pegasus'un 2013'deki İlk Destinasyonu: Belgrad

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2036 defa incelendi
  • Puan : star star star 17 incelemede 3 puan almıştır.
Pegasus’un uçuş ağına katılan yeni destinasyonu Belgrad’a 1 Şubat 2013’te başlayacak uçuşlarının biletleri 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

2013 yılında uçuşlarına başlayacağımız ilk destinasyonu SIRBİSTAN’IN BAŞKENTİ Belgrad oldu.
 
Pegasus’un uçuş ağına eklenen 26. ülkedeki 62. destinasyonu olan Belgrad uçuşları 1 Şubat 2013 tarihinden itibaren Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak gerçekleşecek uçuşların biletleri, 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Pegasus misafirleri, 62. Uçuş noktası olan Belgrad’dan Türkiye’de Adana, Ankara, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa,  Trabzon’a; yurtdışında ise Almati, Beyrut, Dubai, Krasnodar, Kuzey Kıbrıs- Ercan, Omsk Tahran ve Tiflis’e bağlantılı olarak uçabilecekler.
 
 
TUNA VE SAVA NEHİRLERİNİN ORTASINDAKİ METROPOL:  BELGRAD
Güneydoğu Avrupa'nın en büyük şehirlerinden biri olan, Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği noktada tarih ve modernliğin iç içe geçtiği Belgrad, Sırbistan’ın başkenti olmasının yanı sıra birçok farklı kültürün tarihinden izler barındırmakta. Sırbistan Ulusal Parlamentosu ve Posta Merkezi gibi birçok önemli yapıya ev sahipliği yapan şehrin merkezindeki Cumhuriyet Meydanı, 18. yüzyılda İstanbul'a açılmak amacıyla inşa edilen “İstanbul Kapısı”nın 19. yüzyıl sonlarına doğru yıkılmasının ardından bugünkü görüntüsünü almıştır. Tarihin yanı sıra ışıl ışıl mağazalarıyla da her yıl birçok kişinin dikkatini çeken Belgrad, alışveriş ve eğlence imkânlarıyla da Pegasus misafirlerine farklı bir alternatif olacak.


İlgili etiketler : Pegasus, Uçak Bileti, Belgrad,

Haber Sahibi

Pegasus Airlines
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 2036

Diğer Pegasus Airlines Haberleri

Benzer Haberler