Parisien Kadının Vazgeçilmezi Longchamp Çantaları Göz Kamaştırıyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4470 defa incelendi
  • Puan : star star star 227 incelemede 3,15 puan almıştır.
Madonna, Claudia Shiffer ve Kate Moss’un tutkunu olduğu Longchamp, yeni sezonda hit çanta modelleriyle marka tutkunlarını Longchamp, Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarında baştan çıkartıyor.

1948 yılında Philippe Cassegrain’in moda dünyasına ikonik tasarımlarıyla hayat verdiği Longchamp markası çarpıcı koleksiyonunu Longchamp mağazalarında kadınların beğenisine sunuluyor. Yeni koleksiyon, markanın klasik tarzını güçlendiriken bir yandan da  yeni sezonda yarattığı orijinal dizaynlarıyla da Longchamp kadını sofistike tarzından ödün vermiyor. Marka kadının elegant, feminen ve modern ruhunu iddialı çanta modelleriyle öne çıkartıp trendsetter’lar tarafından da moda objesi olarak tanımlanırken yeni sezona da damgasını vuruyor.

Longchamp imzasını taşıyan efsanevi klasik polyamide çanta modeli Le Pliage, yeni sezona özel olarak deriden tasarlanan turkuaz,  turuncu ve fuşya renkleriyle sınır tanımıyor. Koleksiyonda bulunan Balzane serisi, Longchamp’ın safari tutkusundan izler taşırken iguana derisinden esinlenerek tasarlanan kadifemsi dokulu baskılı çantaları ise farklılığını yeni sezona taşıyor. Markanın, orkide çiçekli özel baskılı çanta modelleri ise yeşilin enerjisi ve morun egzotik renkleriyle bütüleşirken yeni koleksiyonun en nadide parçaları olarak sezonda göz alıyor. Yeni koleksiyonunun göz bebeği olan Gatsby serisi kuzu derisi ve fermuar detaylarıyla Longchamp’ın ebedi modeli olmaya aday olarak gösteriliyor. Doktor çantası andıran Legende modeli spor şıklığıyla markanın baştan çıkarıcı ruhunu taşırken moda gurularının başlıca tercihi olarak sezona mührünü vuruyor. Yeni sezonda, Longchamp sınırsız yaratıcılığını ortaya koyan Reptiligne çanta serisi, kadının özgür, vahşi ve itaatsiz yönünü vurgularken parlak yansımasıyla da kadının dinamizmini gözler önüne seriyor.

Longchamp çanta koleksiyonu büyüleyici renkleriyle bütünleşen çanta modelleri Mary Katrantzou ve Kate Moss’un markaya özel olarak tasarladığı serileriyle de sezonda kadınların olmazsa olmazı olarak yer alıyor.  




İlgili etiketler : Longchamp, Harvey Nichols, Brandroom, Çanta, Çanta Koleksiyonu, Çanta Modelleri,

Haber Sahibi

Longchamp
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Haziran 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 4470

Diğer Longchamp Haberleri

Benzer Haberler