Fifi Lapin, Kapsül Koleksiyonuyla Juicy Couture'ü Fethediyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2412 defa incelendi
  • Puan : star star star 81 incelemede 3,38 puan almıştır.
Moda çevreleri tarafından heyecanla takip edilen moda blogu Fifi Lapin, Juicy Couture markası için hazırladığı özel parçalarını Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarında moda tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Eğlenceli tavşan simgesi, canlı, enerjik ve modern koleksiyonlarıyla tanınan moda blogu Fifi Lapin, modern koleksiyonlarıyla tanınan Los Angeles’ın dünyaca bilinen markası Juicy Couture’a özel tasarladığı rengarenk parçalarıyla Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarında yerini alıyor. Blogun kurucusu Ruby Gatta, blogunun ve bloguyla özdeşleşen markasının özgür, çılgın ve sevimli ruhunu kapsül koleksiyonuna taşıyor. Fifi Lapin blogunda her gün yayınladığı Juicy Couture’ün farklı tasarımlarını giydirdiği illüstrasyonlarıyla ilgi odağı oluyor.

Fifi Lapin yumuşacık ipek eşarpları, pembe , beyaz ve sezonun modası fuşya tonlarıyla Juicy Couture’ün dinamik konseptini renklendiriyor. Marka, Fifi Lapin koleksiyonunun hazinesi olarak özdeşleştirdiği kolye ve etkileyici bilezik dizaynıyla da stil takipçilerini hayran bırakıyor. Juicy Couture için özel olarak hazırlanan Fifi Lapin koleksiyonu tasarımlarıyla her yaştaki kadının gardırobuna hareket katıyor.  Juicy Couture markası stil ikonu Fifi Lapin’in kapsül koleksiyonuyla baharın neşeli esintisini Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarına taşıyor




İlgili etiketler : Fifi Lapin, Kapsül Koleksiyonu, Harvey Nichols, Brandroom,

Haber Sahibi

Brandroom
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Nisan 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2412

Diğer Brandroom Haberleri

Benzer Haberler