Papia'ya Altın Ödül

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2335 defa incelendi
  • Puan : star star star 92 incelemede 3,23 puan almıştır.
Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve hızlı tüketim sektörünün ilgiyle takip ettiği Ambalaj Ay Yıldızları 2012 Yarışması’nda Papia, “Papia Kutu Mendil” ile “Altın Ödül”e layık görüldü.

Gıda, Ev, Otomotiv, Ofis Araç ve Gereçleri ile İhtiyaç Malzemeleri kategorisinde yüzlerce ürünün yer aldığı yarışmada ödüller, 3 Eylül 2012’de Four Seasons Hotel İstanbul’da düzenlenen muhteşem bir tören ile dağıtıldı.

2006 yılında Türkiye pazarına giren Papia, sektörde kalite standartlarını yükseltmeyi hedeflerken bu iddiasını kutu mendil alanında da sürdürmek ve rakiplerinden farklılaşmak adına Papia kutu mendil için oldukça iddialı kutu tasarımları gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği bu şık tasarım ile ASD tarafından Ambalaj Ay Yıldızları 2012’de  ‘’Altın ödül”ün sahibi oldu.

Papia’nın farklılaşma ihtiyacına cevap olarak seri üretime uygun dikdörtgen kutu tasarımı, iki kenarı dalga şeklinde bıçak izleri ile hareketlendirildi. Kutunun minimalist stilini vurgulamak adına tasarımda siyah zemin üzerine kısmi lak uygulanarak sade ve şık desen detayları elde edildi.

Altın ödülü Papia adına Hayat Kimya Temizlik Kâğıdı Kategori Pazarlama Müdürü Aysel Aydın ödül töreni sonrasında; “Kazandığımız ödülden ötürü çok büyük gurur duyuyoruz. Papia’nın kalite anlayışını ve sektördeki iddiasını destekleyen bu ödül, hedeflerimize ne kadar yaklaştığımızı bir kez daha gösterdi. Bizim için, inovasyon ve tasarım yoluyla müşteriye katma değer sunabilmek çok büyük önem taşıyor. Tüm iş arkadaşlarıma, çalışmalarıyla bizi ileriye taşıdıkları için teşekkür etmek istiyorum…” dedi.




İlgili etiketler : Papia, Papia Kutu Mendil, Altın Ödül, Ödül,

Haber Sahibi

Papia
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2335

Diğer Papia Haberleri

Benzer Haberler