Papağan Kuruyemiş'e Yenilikçi Ar-Ge Ödülü

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2608 defa incelendi
  • Puan : star star star 41 incelemede 3,12 puan almıştır.
Kuruyemiş sektöründeki yeniliklerin adresi Papağan Kuruyemiş, bu kez Ortakakıl Yönetim Danışmanlık kuruluşu tarafından “Yenilikçi Ar-Ge ve Çevreye Katkı Ödülü”ne layık görüldü.

Ay çekirdeği paketlerine eklediği çöp poşetleriyle çevrenin korunmasına katkı sağlayan; Keeper ya da FİT gibi ürün ve uygulamalarla kuruyemiş sektöründe ilklere imza atan Papağan Kuruyemiş, ödüllerine yenisini ekledi. Papağan, kurumlara yönetim danışmanlığı hizmeti veren Ortakakıl Danışmanlık tarafından “Yenilikçi Ar-Ge ve Çevreye Katkı Ödülü”ne layık görüldü. İstanbul Yeşilköy’deki WOW Otel ve Convention Center’de düzenlenen törende verilen ödülü, Papağan Kuruyemiş Genel Müdürü Rüstem Karakaya aldı.

Ödülü değerlendiren Rüstem Karakaya, inovatif uygulamalarla kuruyemiş sektörünü çeşitlendirmeye çalıştıklarını belirtti. Karakaya, “Ay çekirdeği paketlerimize eklediğimiz çöp poşetleri, hem çevreci farkındalık oluşturuyor, hem de tüketiciye büyük kolaylık sağlıyor. Bu ve buna benzer yenilikçi uygulamalarımızla tüketiciler nezdinde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Sektörümüze yenilikler kazandırarak, tüketicilerimize yakın olmayı sürdüreceğiz. Aldığımız ödül, bizi bu yolda cesaretlendiriyor. Bu anlamda ödül komitesine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Geçen yıl iki ödül almıştı
2011 yılında çöp poşeti uygulamasıyla Ankara’da II. Uluslararası Güvenilir Gıda Zirvesi’nde “2011 Çevreye Duyarlı Ambalaj Ödülü”ne layık görülen Papağan Kuruyemiş, Ambalaj Sanayicileri Derneği’nce düzenlenen “Ambalaj Ay Yıldızları 2011 Yarışması’nda da “Yetkinlik” ödülünü almıştı.

Papağan Kuruyemiş
Papağan Kuruyemiş, ay çekirdeğinden fındığa, fıstıktan kuru üzüme, bademden kabak çekirdeğine, yer fıstığından leblebiye dek zengin bir yelpazede paketlenmiş kuruyemiş sunuyor. Emekçioğlu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Papağan, üretimini en yeni teknoloji ile donatılan Çorlu’daki tesislerinde yapıyor. Bu tesiste üretim Avrupa normlarına uygun hijyen, sağlık ve kalite standartları doğrultusunda İSO 9001:2000 ve HACCP Uluslararası Gıda Güvenlik Sistemi kurallarına göre gerçekleştiriliyor. Ürünler Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İsviçre, İngiltere, Avusturya, Belçika, Fransa, Kanada, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, Irak, Libya, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Afganistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gönderiliyor.



İlgili etiketler : Papağan Kuruyemiş, Evreye Katkı Ödülü,

Haber Sahibi

Papağan Kuruyemiş
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2608

Diğer Papağan Kuruyemiş Haberleri