Palladium’un Dev Kitaplığı Erzurum’a Ulaştı

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3196 defa incelendi
  • Puan : star star star star 57 incelemede 4,04 puan almıştır.

İstanbul’un alışveriş ve sonsuz yaşam küresi Palladium, Erzurum’un Yakutiye İlçesi’nde bulunan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu için başlattığı kitap toplama kampanyasında 50.000 kitap topladı.

avm mfi partners tarafından yönetilen; zengin marka karması, konumu ve kampanyalarıyla, konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunan, Palladium, geleceğin aydınlık nesillerini yetiştirmede kitabın ve bilginin öneminin bilinciyle yola çıkarak başlattığı sosyal sorumluluk kampanyasını neticesinde 50.000 kitabı, 400 öğrenciye teslim etti.

24 Kasım 2010’da, Kanal D’de yayınlanan İrfan Değirmenci ile Günaydın programında yapılan bir yardım çağrısı ile başlatılan Palladium Kitap Toplama Kampanyası, beklenenin üstünde bir ilgi ile karşılandı. Yakutiyeli Çocuklar için 50.000 civarında kitap toplandı. 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm dersleri kapsayan test kitapları, romanlar, tarih kitapları, atlaslar, çocuk hikaye kitapları, farklı alanlardaki dergiler, Türkçe-İngilizce sözlükler, yazım kılavuzları, 5 farklı ciltte İngilizce-Türkçe ansiklopediler, tarihi yayınlar, öğretici dergiler, ders kitapları, bulmaca – eğlence gibi birçok eğitici ve öğretici içerikteki kitap ile birlikte  bilgisayar, defterler, kırtasiye gereçleri, kıyafet ve ayakkabılar Palladium yetkilileri tarafından öğrencilerine elden teslim edildi.

Kampanyaya Türkiye çapında destek veren Doğa Koleji de diğer illerdeki şubelerinden birer kamyon dolusu kitabı Palladium’a bağışladı.

Ziyaretçiler, AVM içine kurulan dev kütüphaneye kitap bağışlayarak kampanyaya da katkıda bulundular.




İlgili etiketler : Palladium, Kitaplık, Sosyal Sorumluluk, Erzurum, Palladium Avm,

Haber Sahibi

Palladium Ataşehir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Mayıs 2011
  • Trafik

    : 3196

Diğer Palladium Ataşehir AVM Haberleri

Benzer Haberler