Özdilek 11. Geleneksel Sünnet Şöleni

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4491 defa incelendi
  • Puan : star star 98 incelemede 2,31 puan almıştır.

Bu yıl 40. yılını kutlayan Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil San. A.Ş. 11.’si gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleninde 9 Temmuz Cumartesi günü misafirlerini ağırladı.

1992 yılından beri her iki yılda bir gerçekleştirilen Sünnet Şöleninde çocukların bütün ihtiyaçları Özdilek tarafından karşılanmaktadır. Özel hastanede ameliyathane şartlarında uzman hekimlerin kontrollerinde gerçekleştirilen sünnete toplam 189 çocuk katıldı.

Bugüne kadar 1065 çocuğun sünnet edilmesine olanak sağlayan Geleneksel Sünnet Şöleni Yalova Yolu üzerindeki Özdilek Tesisileri’nin arka otopark çim alanında gerçekleştirildi.

Mevlit programıyla başlayan sünnet şöleni, Özdilek yönetim kurulu başkanı Hüseyin Özdilek’in konuşmasıyla devam etti. Daha sonra tasavvuf müziğiyle beraber yemek ikramı yapıldı. Sünnet şöleni Tük Sanat müziği, Türk Halk müziği ve Türk Pop müziği konserleriyle son buldu.
Özdilek, Sosyal Sorumluk projeleri ile her zaman topluma örnek bir kuruluş olmaya çalışmaktadır. Özdilek'in yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim ettiği Bursa , Tokat ve Kocaeli illerinde birer ilköğretim okulu, Afyonkarahisar'da Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli, Bursa'da Anadolu Tekstil Meslek Lisesi, Antalya’da Anadolu Ticaret Meslek Lisesi olmak üzere 6 adet okulu bulunmaktadır. Özdilek bu okullar ile ülkemizin geleceğinde en önemli yeri olan Türk Eğitim ve Öğretimine katkıda bulunmaktadır. Özdilek Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı ile, maddi imkanı olmayan öğrencilerimizin eğitim görmelerini sağlamak amacıyla burs vererek geleceğe hazırlamaktadır. Ayrıca Özdilek İzmir'de bir Polis Karakolu, Tokat Devlet Hastanesi'nde Yoğun Bakım Ünitesi, İnegöl'de bir Sağlık Ocağı, Eskişehir’de Kültür Merkezi yaptırarak hizmete sunmuştur.




İlgili etiketler : Özdilek, Sünnet Şöleni,

Haber Sahibi

Özdilek
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 4491

Diğer Özdilek Haberleri