OPET Mobil Uygulamaları Ödül Kazandı!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3455 defa incelendi
  • Puan : star star star star 55 incelemede 3,91 puan almıştır.
Akaryakıt sektörüne kazandırdığı yenilikçi hizmetler ve “Kusursuza Yolculuk” temasıyla dikkat çeken OPET, kısa bir süre önce başlattığı OPET Mobil Uygulamalar ile interaktif pazarlama sektörünün en iyileri arasında yerini alarak, Avea Grand Interactive Awards’da “En İyi Aplikasyon Uygulaması” dalında ödüle layık görüldü. Pazarlama dünyasını bir araya getiren İnteraktif Pazarlama Zirvesi 2011 kapsamında düzenlenen yarışmada, en iyi interaktif pazarlama projeleri değerlendiriliyor ve aynı zamanda dijital mecranın en çok katılım alan yarışması olarak biliniyor.

OPET müşterileri iPhone, iPad ve Android tabanlı cihazlar için geliştirilen OPET Mobil Uygulaması’nda yer alan menüler sayesinde, çok daha hızlı hizmet alma ve bilgi sahibi olma şansına sahip oluyor. Uygulama kapsamında OPET müşterileri “İstasyonlar Menüsü” ile en yakın OPET istasyonunu bulabiliyor, “Kampanyalar Menüsü” ile OPET Kart’a özel kampanyalardan haberdar olabiliyor ve “Dilekler Menüsü” ile OPET Çağrı Merkezi’ne şikâyet, öneri, teşekkür gibi bildirimler için ulaşabiliyor.

İstasyonlar Menüsü ile OPET İstasyonu Çok Yakın!
OPET Mobil Uygulaması’nda yer alan istasyonlar menüsü ile kullanıcılar, en yakın OPET istasyonunu “Yakınımdaki İstasyonlar” ve “İstasyon Arama” menülerini kullanarak bulabiliyor. “Yakınımdaki İstasyonlar” menüsünde, bulunulan lokasyona en yakın istasyonlar harita üzerinde işaretlenebiliyor ve koordinat seçme butonu kullanılarak harita üzerinde seçilen bir noktaya yakın istasyonları da gösterilebiliyor. “İstasyon Arama” menüsünde ise istasyon adları arasında kelime araması yapılarak bulunan kayıtlar arasından ilgili istasyonun özellikleri ve kullanılabilecek rota görülebiliyor. İstasyonlar menüsünde yer alan diğer bir uygulama olan “Seyahat Asistanı” ise seçilen iki il için karayolu güzergâhı, bu güzergâh üzerindeki OPET istasyonu ve mesafesini gösteriyor. İstasyonlar menüsünde ek olarak, harici Google Maps uygulaması üzerinde de ilgili istasyonu bulmak mümkün.

OPET Kart ile Eşleştirme
OPET Mobil Uygulaması’ndan faydalanabilmek için kullanıcıların OPET Kart ile eşleştirme yapması gerekiyor ve bunun için uygulama kullanıcıyı yönlendirerek kart numarası ve cep telefonu numarasını girmesini talep ediyor. Cep telefonuna gelen şifrenin açılan kutucuğa girilmesi ile kullanıcı bilgilerinin ve Paro sisteminin eşleşmesi sonucunda işlem tamamlanıyor.
OPET müşterileri uygulamada yer alan “Kampanyalar Menüsü”nde hem OPET Kart’a özel kampanyaları, genel kampanyaları veya duyuruları görebilirken, “OPET Kart Menüsü”nde OPET kartının bakiye puan bilgisi ve istasyonlarda yapılan son 10 işlem bilgisine ulaşabiliyor.

OPET Çağrı Merkezi’ne En Kısa Yol: “Dilekler Menüsü”
OPET müşterileri, OPET Mobil Uygulaması’nın “Dilekler Menüsü” ile 444 OPET (6738) hattında 7/24 hizmet sunan OPET Çağrı Merkezi’ne de hızla ulaşabiliyor. OPET ile ilgili tüm şikayet, öneri, teşekkür gibi bildirimler kullanıcının kişisel bilgileri, bildirim türü ve paylaşmak istediği konuyu ilgili kutucuklara yazmasının ardından, OPET Çağrı Merkezi’nde müşteri temsilcileri tarafından takibe alınıyor.
Bildirimlere ek olarak, kullanıcının cihazının kamerasını kullanarak çektiği fotoğraf veya videoyu da OPET Çağrı Merkezi’ne gönderme olanağı bulunuyor.
Lokasyona Bağlı Kampanya Duyurumu
OPET tarafından mobil uygulama yönetim ekranlarında yapılan tanımlama ile OPET müşterilerine, bulundukları lokasyona bağlı olarak, kampanyalar hakkında duyuru gönderim özelliği de dikkat çekiyor. Öte yandan, kullanıcılar uygulama üzerinde yapabilecekleri ayarla, bu duyuruları alma ya da almama seçeneğine de sahip olabiliyor.



İlgili etiketler : Opet, Mobil Uygulama, En İyi Aplikasyon Uygulaması, Opet Mobil Uygulaması,

Haber Sahibi

Opet Petrol
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2011
  • Trafik

    : 3455

Diğer Opet Petrol Haberleri

Benzer Haberler

  • ING Bank Ödüllü ING Mobil Uygulaması Artık Android Telefonlarda

    Ödüllü ING Mobil Uygulaması Artık Android Telefonlarda

    ING Bank’ın Mobil Bankacılık uygulaması ING Mobil Android telefonlarda da hizmet vermeye başladı. ING Bank’ın Türkiye’nin tek interaktif pazarlama yarışması olan “Avea Grand Interactive Awa...
    26 Mart 20122888 defa incelendi
  • Şekerbank Şeker Mobil Şube

    Şeker Mobil Şube

    Şeker Mobil Şube, cep telefonu üzerinden belli bankacılık işlemlerinin gerçekleştirilebildiği bankamıza özel mobil bankacılık uygulamasıdır. Şeker Mobil Şube’den yapacağınız tüm işlemle...
    23 Mart 20114017 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti'nin

    Garanti'nin "Hangi Kampanya" Uygulamasına "En İyi Mobil Cihaz Uyg

    Garanti Bankası’nın Hangi Kampanya uygulaması, Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin (DPİD) düzenlediği Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde, “En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması” dalınd...
    4 Aralık 20121617 defa incelendi
  • Atlasjet Atlasjet'le Uçmak İçin Sadece Parmaklarınızı Kullanın!

    Atlasjet'le Uçmak İçin Sadece Parmaklarınızı Kullanın!

    Çünkü Atlasjet ayrıcalığı, iPhone ve Blackberry’den sonra şimdi de iPad’de! Yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle “Yolcusunu en çok seven” havayolu olan Atlasjet, yenilikler su...
    14 Ekim 20112642 defa incelendi
  • ING Bank ING Mobil, Avea Grand Interactive Awards'tan Ödülle Döndü!

    ING Mobil, Avea Grand Interactive Awards'tan Ödülle Döndü!

    “Mobil Bankacılık” uygulamamız, Avea Grand Interactive Awards’da “En İyi Mobil Uygulama” kategorisinde ödüle layık görüldü. En iyi interaktif pazarlama fikirlerinin ödüllendirildiği, Tür...
    28 Eylül 20114746 defa incelendi