Nokia 700 Türkiye'de Kullanıcılarla Buluşuyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2251 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 3,74 puan almıştır.
Nokia’nın en ince akıllı telefonu olan Nokia 700, ekonomik fiyatıyla akıllı telefon deneyimine geçmeyi isteyenler için iyi bir alternatif sunuyor. Üstelik sınırlı sayıda MD-11 hoparlör Nokia 700 ile birlikte hediye.

İnce, hızlı ve akıllı
Nokia 700 tek tıkla NFC paylaşım ve eşleşme yeteneği, 1 GHz işlemci, 3,2 inçlik AMOLED ClearBlack ekran, 2GB dahili bellek (32 GB microSD kart kullanarak toplam 34 GB kullanma seçeneği ile), HD görüntü kaydı ve 5 megapiksel tam odaklanabilir LED flaşlı kamera özelliklerini bir arada sunuyor. Bir yüzü şık metal kapaklı, diğer yüzü yansıtıcı camdan ClearBlack AMOLED ekranlı Nokia 700 ile açık havada bile çarpıcı resim kalitesi elde etmek mümkün. Ultra ince tasarımla ultra hızlı performans, şık metal ve cam gövdeyle Nokia 700’de birleşiyor.

Altı farklı giriş ekranı ile arkadaşlar, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar, NFC, Nokia Mağaza’daki binlerce uygulama, Angry Birds, Fruit Ninja gibi oyunlar ve istediğiniz her şey bir arada. Her ekrana özel duvar kağıtları, kısayollar, doğrudan giriş ekranından kullanabileceğiniz widget’lar eklemek mümkün.

Tek dokunuşla eşleşme tamam
NFC, kablosuz paylaşım ve bağlantı için kolay bir yol sunar. Kablosuz fotoğraf ve video paylaşmanın veya hoparlör gibi aksesuarlara bağlanmanın en kolay yoludur. Harika bir fotoğrafı veya videoyu arkadaşlarınızla paylaşmak için tek yapmanız gereken, NFC özelliği olan başka bir telefona dokunmaktır. Nokia Play 360° hoparlör gibi NFC'yi destekleyen herhangi bir aksesuara anında bağlanabilirsiniz.

Boyutları küçük, çevrecilikte büyük
Nokia 700, aynı zamanda Nokia’nın en çevre dostu akıllı telefonu. Uzun pil ömrü, çevre dostu materyallerin kullanımı ve pil tüketimini en aza indiren özellikleriyle Nokia 700 çevre konusunda bilinçli kullanıcılar için en mükemmel telefon.

Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 775 TL. MD-11 hoparlör hediye kampanyası yalnızca anlaşmalı satış noktalarında geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.




İlgili etiketler : Nokia 700, Cep Telefonu,

Haber Sahibi

Nokia
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2251

Diğer Nokia Haberleri