Nintendo 3DS Kullanıcıları Dikkatine, Önemli Duyuru!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3135 defa incelendi
  • Puan : star star star star 93 incelemede 3,58 puan almıştır.
Nintendo’nun tüm Dünya çapında duyurduğu yeni fiyatlandırma politikası Avrupa’da 12 Ağustos tarihinde uygulamaya koyulacak.

Geçmiş dönemlerde konsollarımızın çıkışından belli bir sure sonra fiyatlarını her zaman belli bir seviyenin altına indirdik. Ancak ilk defa 6 ay önceden bu kadar büyük bir indirim yapmış bulunuyoruz.

Bu indirim ile birlikte konsolumuzu ilk çıktığı günlerde edinen siz Nintendo hayranlarının bizlere olan güvenlerinin kesinlikle zedelenmesini istemeyiz.

İlk günden beri Nintendo 3DS’i destekleyen sizlere, bu durumdan dolayı kendimizi borçlu hissettiğimizi belirtmek isteriz. İşte bundan dolayı sadece konsolunu 12 Ağustos’tan önce alan kullanıcılara özel Nintendo 3DS Eshop üzerinden indirilebilir 20 bedava oyun sunuyoruz. Konsolunuzda ülkeniz Türkiye seçilmiş olsa bile bu oyunları indirebileceksiniz.

Bu oyunları indirmek için yapmanız gereken ise 2 tane çok basit sistem güncellemesi. 11Ağustos 2011 Türkiye saatiyle 21:59’ a kadar yapacağınız ilk güncelleme, konsolunuzu bu kampanya dahiline alacaktır. İkinci güncelleme ise ileriki zamanlarda sunulacak ve 20 oyunu indirilebilir halde sizlere sunacaktır.   

Güncellemeleri yapmak için sırasıyla ;
Konsolunuzun  ana menüsünden “System Settings” ,
“System Settings” menüsü içinde “Other settings”
“Other settings” menüsü altındaki son sayfaya gelerek “System Update” tuşuna basmanız yeterli. Unutmayın ki tüm bunlar için kablosuz internet bağlantısı gereklidir.

Güncellemeyi yaptıktan sonra ileriki zamanlarda indirebileceğiniz oyunlar ise şunlar:
NES™ Virtual Console™ oyunları: Super Mario Bros.™, Donkey Kong Jr.™, Balloon Fight™, Ice Climber™ ve The Legend of Zelda™.
Game Boy Advance Virtual Consoleoyunları: Yoshi’s Island™: Super Mario™ Advance 3, Mario Kart™: Super Circuit, Metroid™ Fusion, WarioWare™, Inc.: Minigame Mania and Mario vs. Donkey Kong™.


İlgili etiketler : Nintendo 3ds, Nintendo 3ds Güncelleme, Bedava Oyun,

Haber Sahibi

Nintendo
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Ağustos 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Ağustos 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2011
  • Trafik

    : 3135

Benzer Haberler

  • Zafer Plaza AVM Çocuklar Sömestr Eğlenceniz Zafer Plaza'da

    Çocuklar Sömestr Eğlenceniz Zafer Plaza'da

    Dersler, sınavlar ardı ardına. Bayram tatili çok kısaydı, bu sene kar da yağmadı eğlenemedim diyor, sömestre tatilinde eğlenmek istiyorsan, seni Zafer Plaza AVM' de yarışmaya bekliyoruz. ...
    3 Şubat 20114733 defa incelendi
  • Turkcell Türkiye'nin İlk BlackBerry Güncelleme Merkezi, İzmir Turkcell İletişim Merkezi'nde Açıldı

    Türkiye'nin İlk BlackBerry Güncelleme Merkezi, İzmir Turkcell İle

    Turkcell ve RIM, Türkiye’nin ilk BlackBerry Güncelleme Merkezi’ni Turkcell’in geçtiğimiz günlerde Izmir-Karşıyaka’da açılışını yaptığı, iletişim teknolojilerinde uzman mağaza konseptini,...
    13 Temmuz 20113034 defa incelendi
  • Ada AVM Ada AVM PlayGarden'da Çocuklar Çok Mutlu!

    Ada AVM PlayGarden'da Çocuklar Çok Mutlu!

    Sakarya’ nın gözde alışveriş ve yaşam merkezi ADA AVM, çocuk oyun alanını Playgarden ile genişletiyor, çocukların oyun keyfi katlanarak büyüyor! Çocuklara verdiği değeri yaptığı aktivi...
    13 Mayıs 20114368 defa incelendi
  • Ülker Ülker Napoliten'in Kırmızı Kutusu ile Real 'de Oyuncağını Kendin Yap

    Ülker Napoliten'in Kırmızı Kutusu ile Real 'de Oyuncağını Kendin

    Robot, tren, helikopter ya da narin bir kelebek… Ülker Napoliten Çikolata, çocukları real,- hipermarketlerinde kendi oyuncaklarını yapmaya davet ediyor Herkesin çocukluk hatıralarında ö...
    24 Ocak 20123998 defa incelendi
  • Samsung Samsung, GALAXY S II İçin  Android 4.0 Ice Cream Sandwich Güncellemesini Türkiye'de Yayınladı

    Samsung, GALAXY S II İçin Android 4.0 Ice Cream Sandwich Güncell

    Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’ne ev sahipliği yapan GSMA tarafından dünyanın en iyi akıllı telefonu seçilen GA...
    18 Nisan 20121965 defa incelendi