Nike Zoom Hyperdunk ve Nike Zoom Hyperfuse Yenilendi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 8778 defa incelendi
  • Puan : star star star 424 incelemede 2,66 puan almıştır.
Ayağın nefes almasını sağlayan özellikleri, güçlü ve yenilikçi yeni tasarımlarıyla Nike Zoom Hyperdunk ve Nike Zoom Hyperfuse müthiş oyuncular için yüksek performans sunuyor.

Sahanın İki Ucunda da Hakimiyet Sende
Yeni Nike Zoom Hyperdunk 2011, sahanın iki ucunda da hakimiyeti sağlayabilen çok yönlü oyuncu için tasarlandı. 2008’de ilk kez piyasaya sürülmesinden itibaren sürekli gelişen hafif, güçlü ve uyumlu yapısı, ribaunt, post-up, havadan engelleme, üç saniye koridorunu kapatma, ileriye pas verme, perdelemeyle mücadele etme ve genel olarak potaya çıkarken rakiplerin kendini sorgulamasına neden olma açısından mükemmel.

Kobe Bryant’ın tanıtımını yaptığı Nike Hyperdunk serisi, seçkin oyuncuların gelecek neslinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmeye devam ediyor. Çaylaklık sezonunu All-Star, Slam Dunk şampiyonu ve Yılın Çaylağı olarak kayda değer bir tri-fecta ile kapatan Blake Griffin, şimdi yeni Nike Hyperdunk oyuncularını temsil ediyor. Sadece 326 gr. ağırlığındaki Nike Zoom Hyperdunk, Flywire teknolojisini ve benzersiz file üst kısmı bir araya getiren yeni versiyonuyla minimal bir estetik görünüme sahip.

Nike Hyperdunk Pekin’de 2008 yazında tanıtıldığında, basketbol ayakkabısı tasarımı standartlarını alt üst etmişti. Flywire teknolojisinin kullanılması ve hafif kompozit malzemelerin bir araya getirilmesiyle Nike Hyperdunk, sahanın efendileri için tasarlanan bir ayakkabıda güçten taviz vermeden kayda değer bir ağırlık azaltımının mümkün olduğunu ispat etti. Hafif performans yeniliği bir başarıya imza atarken, geliştirilmiş minimal estetik görünüm basketbol ayakkabısı tasarımında yepyeni bir standart belirledi.

Yeni nesil Flywire teknolojisinde ayağın güçlü şekilde sarılması için esneyebilen fiber malzeme kullanıldı. Destek sağlayan, ayağın nefes almasına imkan veren ve bükülebilen üst kısım üç katmandan oluşuyor. 3D şekilli, cam takviyeli kompozit orta taban burkulmaya karşı koruma sağlarken ayağın zemine uyumunu sağlıyor. Topuktaki ve ayağın ön kısmındaki Nike Zoom hava üniteleri, en gerekli olan yerde düşük profilli tamponlamaya imkan veriyor. Sandviç şekilli file dil ve ön bölümdeki dikişsiz iç astar, havalandırma ve konfor sunuyor. Dış kısımdaki topuk tabanı optimum denge ve destek sağlarken bilek kısmının iç yüzeyindeki tamponlu bölgeler ayakkabının ayağı mükemmel şekilde sarması için topuğun hareket etmemesine yardımcı oluyor.

Şimşek Hızında Geçişler İçin
Nike Zoom Hyperfuse 2011, üç farklı materyali (sentetik kumaş, file ve termoplastik poliüretan) kesintisiz bir geçişle birbiriyle bütünleştirerek ayağın çok iyi nefes almasını sağlıyor. Hyperfuse, son derece hafif, destekleyici ve dayanıklı. Bu tasarım harikası ürün, rahat bir şekilde ayağı sarması ve performans sağlaması için dikişsiz ve eksiz bir yapıyla tek parçalı bir üst kısma sahip. Ayağın ön kısmında yer alan Nike Zoom ünitesi, şimşek hızında geçişlere hazır, uyumlu ve düşük profilli tamponlama özelliği sağlıyor.

Pekin’deki sokak basketbolundan esinlenen Hyperfuse tasarımı, hem açık hem kapalı alanda oynanan basketbol için ayağın nefes almasını sağlayan, dayanıklı ve hafif bir ayakkabı sunuyor. Geçtiğimiz yıl belirlenen ve Nike’ın Dünya Basketbol Festivali’nde uygulamaya konan orijinal Hyperfuse ayakkabı tasarımı ilkelerini daha da geliştiren Nike Zoom Hyperfuse 2011, mükemmel bir havalandırma ve konfor sağlarken ayakkabının hacminden doğan ağırlığını da asgari düzeye indiriyor. Yeni file bölgeler, orta tabandaki göze çarpan bant ve güçlendirilmiş bilek dolgusu Nike’ın hafif ve güçlü ayakkabı tasarımındaki başarısını ön plana çıkarıyor. Sıra dışı çeviklikleri ve hızlarıyla tanınan Rajon Rondo ve Russell Westbrook, Nike Zoom Hyperfuse 2011 giyen Nike sporcularının başını çekecek.

Hyperfuse yapısı hafif, ayağın nefes almasını sağlayan ve dayanıklı bir tasarım yaratmak üzere bir araya getirilen üç katmandan oluşuyor. Dikişsiz file iç astar, havalandırma ve konfor sağlıyor. Bilek kısmındaki sünger tampon konfor sağlarken, topuğun ayakkabıya daha iyi oturmasına imkan sunuyor. İç topuk desteği, ayağın yanlarında denge ve destek sağlıyor. Üst kısımda deri altında yer alan güçlendirilmiş katmanlar, kilit bölgelerdeki dayanıklılığı arttırıyor.




 Nike Zoom Hyperdunk

Nike Zoom Hyperdunk

 Nike Zoom Hyperfuse

Nike Zoom Hyperfuse

İlgili etiketler : Nike Zoom Hyperdunk, Nike Zoom Hyperfuse,

Haber Sahibi

Nike
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Temmuz 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2011
  • Trafik

    : 8778

Diğer Nike Haberleri