Nike+ Yeni Yılda Herkesi Kendini Aşmaya Davet Ediyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1314 defa incelendi
  • Puan : star star 19 incelemede 2,47 puan almıştır.
Nike, verilerin görselleştirildiği ve herkesin internette olduğu bir çağda, ABD ve Kanadalı sporculara, kullanılmadığı takdirde performans verilerinin hiçbir anlamı olmadığını hatırlatıyor. Nike, hareketli bir yılı kutlamak ve sporcuları 2014’te elde ettikleri başarıların ötesine geçmeye davet etmek amacıyla, en aktif Nike+ sporcuları için, kişiselleştirilmiş özgün filmlerden oluşan Your Year with Nike+ (Nike+ ile senin yılın) serisini tasarlıyor. Filmler, Nike’nin ilk kez koşmaya başlayacak ya da 10. kez maraton koşacak tüm üyelerini, daha fazlasını başarmaları için motive ediyor.

Nike+ Running, Nike+ Training Club ve NikeFuel platformlarındaki 100.000’in üzerinde Nike+ üyesinden her biri, Your Year with Nike+ serisinin bir parçası oluyor. Böylece Nike+ kullanıcıları; 2014 yılında Nike+ ile gerçekleştirdikleri performanslardan oluşan ve Fransız Çizer Yönetmen McBess tarafından tasarlanan, 1 dakikalık “kişiye özel” filme sahip oluyor. Her film, konum, hava durumu, aktivite ve kişinin Nike+ hareket verileri gibi bilgiler kullanılarak hazırlanıyor. Böylece, Toronto’daki bir koşucunun filmi, New York’taki bir Nike+ Training Club kullanıcısınınkinden çok farklı oluyor.

Nike Inc. Kuzey Amerika Marka Pazarlama Başkan Yardımcısı David Schriber, konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: “Nike+ üyelerimiz, 2014 yılında muhteşem başarılara imza attı. Biz de Nike+ ile elde ettikleri başarıların ardındaki büyülü dünyayı sanatsal bir biçimde onlarla paylaşarak, 2015’te yeni hedeflere ulaşmaları ve fırsatları yakalamaları için onlara ilham vermek istedik. Nike ayrıca, Chicago, Los Angeles, New York ve Toronto’nun, genelde Kuzey Amerika’nın başarılarını onurlandıran filmler de tasarladı. Her video, ister 1 kişi, ister şehrin tümü olsun, bütün yıl süren zorlu çalışmanın kişisel öyküsünü; yılın anlamlı geçmesini sağlayan çabaları ve kararlılığı yansıtıyor.”



İlgili etiketler : Nike,

Haber Sahibi

Nike
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Ocak 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2015
  • Trafik

    : 1314

Diğer Nike Haberleri