Nike+ Training Club Uygulaması Artık Türkçe

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2092 defa incelendi
  • Puan : star star star star 19 incelemede 3,68 puan almıştır.
Güncellenen özellikleriyle sporculara yeni yıl için ilham vermeye hazır!

Yeni güncellemeleriyle kişisel motivasyonu artıran ve yeni yılla birlikte Türkçe kullanım seçeneği de eklenen Nike+ Training Club uygulaması, dünyanın dört bir yanındaki Nike+ sporcularıyla bağlantı kurmayı daha kolay ve eğlenceli hale getiriyor.

Yeni yıl, yeni hedefler başarmak, yeni fitness programlarını denemek ve yıl boyunca yapılacak antrenmanlarda önemli aşamalar kaydetmek için motive olmanın en uygun zamanı. Nike+ Training Club uygulamasının  en yeni güncellemesi, pek çok yeni özellik sunarak dünyanın dört bir yanındaki kadın sporcuların birbiriyle bağlantı kurmasına ve 2015'te kendilerini aşmalarına yardımcı olmak için kullanıcının kendisinin yönettiği yepyeni bir antrenman deneyimi sunuyor.  

Nike Women Marka Pazarlama Başkan Yardımcısı Kerri Hoyt-Pack, "Nike+Training Club uygulaması, sporcularımızı daha önce hiç olmadığı kadar birbirine bağlıyor" diyor ve ekliyor, "Kadınlar artık Nike Spor Akışı aracılığıyla yaşadıkları yerlerde beraber antrenman düzenlemekten dünyanın farklı yerlerindeki kadınları cesaretlendirmeye kadar pek çok şekilde birbirleriyle iletişim kurabilecek.

Nike Spor Akışı ile fitness hakkında her şeyi keşfetmek mümkün
Yeni güncellemeler, Nike'nin 65 milyonu aşkın kadından oluşan dijital toplulukla olan ilişkisi sayesinde edindiği fikirler göz önünde bulundurularak geliştirildi. Temel fikirlerden bir tanesi toplulukla bağlantı kurmaktı.

Bu doğrultuda, Nike+ Training Club uygulaması artık kullanıcının arkadaşlarıyla bağlantı kurarak onları cesaretlendirebileceği ve kendi başarıları ve hedeflerini paylaşabileceği yeni, daha kullanışlı ve eğlenceli özellikler barındırıyor. Yepyeni Nike Spor Akışı özelliği, kullanıcının hem arkadaşları hem de N+TC uygulaması kullanıcılarından oluşan daha geniş bir toplulukla iletişim içinde olmasını sağlayacak. Örneğin, kullanıcı uygulamanın spor haber akışında antrenmanını tamamladığını paylaştığında arkadaşları ona hem destek verebilecek hem de antrenmanın üzerine tıklayarak bunu kendileri de deneyebilecek. Nike Spor Akışı bölümünde, haftanın antrenmanları ve antrenmanla ilgili bilgilerle özelleştirilebilecek kullanıcının çektiği fotoğraflar da yer alacak.

Güncellenmiş N+TC uygulamasında, profil özelliği ve geliştirilmiş navigasyon özelliği de bulunuyor. Profil özelliği sayesinde kullanıcı, NikeFuel skorunu, arkadaşlarıyla ilgili güncellemeleri, antrenman sürelerini ve programda kaydettiği ilerlemeyi takip edebiliyor. Geliştirilmiş giriş ekranı düzeni sayesinde kullanıcının en sevdiği antrenmana geçişi veya yeni antrenmanlar keşfetmesi kolaylaşacak.

Paylaşmak motivasyonu arttırır
Sporcuların paylaştığı fikirler, uygulamayı kullandıkları ilk ayda antrenman bilgilerini bir defadan fazla paylaşan N+TC uygulaması kullanıcılarının aynı ay içerisinde yüzde 80 daha fazla antrenman yaptıklarını ortaya koyuyor. Güncelleme ekibi, motivasyonu teşvik etmek için uygulamadaki paylaşım özelliklerini, paylaşımı çok daha kolay ve eğlenceli kılacak şekilde geliştirdi.

Güncellenen N+TC uygulaması, kullanıcılara, çektikleri fotoğrafları Instagram, Facebook ve Twitter'da paylaşmalarına olanak tanıyor.  Sporcular antrenman öncesinde, sırasında ve sonrasında fotoğraf çekip çeşitli eğlenceli görsel efektler ekleyerek topluluktaki diğer üyelerle paylaşabiliyor. Kullanıcının fotoğrafı,  kendisinin Nike+ arkadaşlarının Nike Spor Akışı bölümlerinde de yer alıyor.

Profesyonel sporcu gibi antrenman yapın: NTC Tabata Toned Antrenmanı
Güncellemeyle gelen bir diğer yenilik ise, dünyanın en iyi altı kadın sporcusunun en iyi sonuçları almak için en zorlu antrenmanların nasıl altından kalktıklarını anlattıkları yeni NTC Tabata Toned Antrenmanı. Yeni yılda daha da güçlenmek isteyen tüm sporcular, uygulamada bulunan sporcuların hareketlerini uygulayarak antrenman yapabilir. Peki, bu sporcular kim?

- Altın madalyalı kaykaycı Leticia Bufoni
- Dünya boks şampiyonu ve gümüş madalya sahibi Marlen Esparza
- Heptatlon ve Dünya gençler yüksek atlama şampiyonu Morgan Lake
- Birinci sınıf forvet Kyah Simon
- Dört kez NCAA All-American seçilen Lea Wallace
- ABD Kadınlar Açık Golf Şampiyonu Michelle Wie

Tabata'dan esinlenilen antrenmanlar, ister şimşek gibi yumruklar savuran Esparza, başlangıç çizgisinden fişek gibi fırlayan Lake veya Wallace, uzun bir başlama vuruşu yapan Wie, gol için hücuma geçen Simon isterse mükemmel bir "tre flip" yapan Bufoni olsun bu sporcuları kendi branşlarının gerektirdiği enerji patlamaları için hazırlar.

Tabata egzersizi, sporcuların verimli bir antrenmanla performanslarını maksimuma çıkarmalarına yardımcı olmak için en üst düzeyde oluşturuldu. Tabata tarzında yapılan bir antrenmanda sporcular, ikiye bir oranında yoğun çalışır (örneğin 40 saniye), ardından dinlenir (20 saniye) ve bir dizi turla bu modeli tekrar eder. Sonuç, anaerobik sistemi zorlayan ve tüm vücudun koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olan bir antrenmandır. Bu iki özellik, optimum bir fitness ve spor performansı için kilit faktörlerdir.

12 dakikalık NTC Tabata Toned Workout'ta yer alan her bir hareket, kadın sporcuların kendi antrenmanlarında yaptıkları bir hareketle tüm spor branşları veya antrenman türlerinin temeli olan altı ana hareketi (itme, çekme, hamle, çömelme, eğilme ve dönme) içerir. Nike’ın Uzman Antrenörlerinden gelen yorumlar doğrultusunda geliştirilen bu ana hareketler, bir sporcunun antrenmanını oluşturan neredeyse her unsuru kapsar. NTC Tabata Toned Antrenmanı, 12 dakikalık tek bir antrenmanla yağ yakıcı direnç hareketleri ve genel kas tonlama sağlayarak bütün vücudu çalıştırır.

Nike Training Club Hakkında
Nike Training Club, kendini hareket ve egzersizle ifade eden kadınların oluşturduğu dünya çapında bir fitness topluluğudur. Topluluk, Nike'nin ürünleri, hizmetleri ve deneyimiyle kadın sporculara ilham verme ve onları harekete geçirme vizyonunun somutlaşmış ifadesidir.

N+TC Uygulaması nerede antrenman yapıyor olurlarsa olsunlar üyelerini bir araya getiren kulübün dijital kalbidir. Tüm vücudu çalıştıran antrenman uygulaması, her türlü fitness seviyesine hitap eder.  Sporcular, incelme, şekle grime veya güçlenme hedeflerine ulaşmak için dört haftalık programlar veya tek seferlik antrenmanlar arasından istediklerini seçebilirler.

N+TC Uygulaması, 100'den fazla antrenman içermektedir. Uygulama iOS ve Android platformları için sunulan İngilizce, Çince (Standart ve Geleneksel), Japonca, Rusça, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Endonezce (Bahasa), Tayca, Korece, Brezilya Protekizcesi, ve Orta Amerika ile Güney Amerika İspanyolcası dillerinin yanı sıra artık Türkçe olarak da ücretsiz indirilebilir.



İlgili etiketler : Nike, Nike+ Training Club, Training Club Uygulaması,

Haber Sahibi

Nike
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2015
  • Trafik

    : 2092

Diğer Nike Haberleri

Benzer Haberler

  • Nike Nike Training Club, MAC Kanyon'da Gerçekleştirildi

    Nike Training Club, MAC Kanyon'da Gerçekleştirildi

    Dünya çapında tanınmış eğitmenler ve profesyonel sporcular tarafından geliştirilen fitness programı Nike Training Club (NTC) , MAC Kanyon’da gerçekleştirildi. Nike’ın profesyonel eğitmenleri...
    18 Şubat 20142209 defa incelendi
  • Adidas Adidas 2015 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonları

    Adidas 2015 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonları

    Sportif ve şık kadınlara özel adidas koleksiyonları adidas, spor yaparken tarzından ödün vermeyen aktif kadınlara özel koleksiyonlar sunuyor. adidas Running, Training ve adidas by Stella Mc...
    2 Mart 20151957 defa incelendi
  • BP Petrol BP Club Müşteri Sadakat Programı

    BP Club Müşteri Sadakat Programı

    Bp Club ile daha fazlası, daha hızlı ve kolay Bp Club Card’ınız ile ile BP istasyonlarından yaptığınız akaryakıt ve otogaz alışverişlerinizde puan kazanarak, birbirinden çekici avanta...
    19 Aralık 20105632 defa incelendi
  • BP Petrol BP Club Puanları Artık Akaryakıt Değerinde!

    BP Club Puanları Artık Akaryakıt Değerinde!

    BP Türkiye, her akaryakıt ve BP Auto LPG alımında puan kazandıran BP Club kartının üyelerine tanıdığı imkanları geliştirerek bir yenilik daha sunuyor. 1 Mart 2011 tarihinde başlayan k...
    5 Mart 201113174 defa incelendi
  • Adidas adidas Training 2016 Koleksiyonu

    adidas Training 2016 Koleksiyonu

    adidas Clima Heat yeni delikli fiber teknolojisi ile sporcuların vücut ısısının her koşulda korunmasını sağlıyor. Clima Heat ürün serisinde kumaş, havayı hapsedip yalıtım sağlayan delikli ...
    2 Ekim 20152785 defa incelendi