Nike Kobe VII Supreme System

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4213 defa incelendi
  • Puan : star star star 184 incelemede 3,47 puan almıştır.
Nike tarafından tasarlanan Nike Kobe VII Supreme System, oyuncuların ayakkabıyı özelleştirmesine, bilek desteği ile orta taban tamponlama özelliği arasındaki tercihini dilediği zaman değiştirmesine imkan veren bir performans sistemi.

Nike tarafından tasarlanan Nike Kobe VII Supreme System, oyuncuların ayakkabıyı özelleştirmesine, bilek desteği ile orta taban tamponlama özelliği arasındaki tercihini dilediği zaman değiştirmesine imkan veren bir performans sistemi. Nike Kobe VII Supreme System’in bu yeni versiyonunda oyunculara oyun tarzlarına göre tamponlama özelliğiyle bilek desteği tercihini dilediği zaman değiştirme imkanı veren iki değiştirilebilir parça seçeneği bulunuyor.

Hızlı Atak
Oyuncunun oyun tekniği hız üzerine kuruluysa, hem hafiflik sunan hem de ayakkabının zemine uyumunu sağlamaya yardımcı olan, ön kısımda ve topuk kısmında Nike Zoom üniteleri bulunan bir filon orta tabana sahip 'Hızlı Atak' ilavesi kullanılabiliyor.

Konçsuz olan bu seçenekteki esnek bilek desteği ayağa destek sağlamak için ayağı sıkıca sarıyor. Ayağı çorap gibi kavrayan bilek desteği, geleneksel dil ve iç astar ihtiyacını ortadan kaldırırken ayakkabının da hafif kalmasına yardımcı oluyor.

Güçlü Atak
Rekabetin kızıştığı ve fiziksel olarak da oyuncuyu zorlayan maçlarda Güçlü Atak ilavesini kullanmak mümkün. Bu seçenekte tam boy Cushlon orta taban ve mükemmel destek sağlayarak ayağın rahatça ve yumuşak bir destekle hareket etmesine yardımcı olan bilek desteği bulunuyor. Duyulara hitap eden bilek desteği, konfor ve havalandırma sağlaması için kapitone, delikli ve esnek malzemeden üretildi.

Bu iki orta taban seçeneği oyunculara antrenman sırasında veya maçta performans ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ayakkabılarını özelleştirme imkanı sunuyor. Özelleştirilebilir ilave seçeneklerinin yanı sıra yeni nesil Flywire teknolojisi ayağın ayakkabının içine hapsolmasını sağlarken 3-D topuk tamponu daha fazla destek imkanı sunuyor ve orta tabandaki cam takviyeli plaka, hem ayağın zemine uyumuna yardımcı oluyor hem de orta tabanda destek sağlıyor.

Nike Zoom Kobe VII’de ayrıca, Kobe’nin yırtıcı hayvanlarınkine benzer içgüdüsünden ilham alan predator detayları da mevcut. Dökme poliüretan dış katmanda yer alan predator desenleri Leopar, Büyük Beyaz Köpekbalığı ve Kara Mamba gibi üç yırtıcı hayvan deseninin bir arada görüntüsünü oluşturuyor. Bu taban deseni ayakkabının her bir tekinde mevcut.

NIKEiD, bu yıl ayakkabıyı bir araya getirmek için birden fazla yöntem sunarak Kobe VII System’e tam bir özelleştirme imkanı kazandıracak. Özelleştirme seçenekleri arasında ayağı kavrama özelliği, tamponlama ve renk seçenekleri yer alıyor. Kobe VII System iD’nin özel ön gösterimi Facebook üzerinden yapıldı. Kobe VII System’in tamamını özelleştirme seçeneği ve parça ilavesi 22 Aralık’ta NIKEiD.com üzerinden kullanıcılara sunulacak.

Nike; 2K Sports’un NBA 2K12 isimli oyununa Nike Zoom Kobe VII System’ın eklenmesi için 2K Sports ile anlaşmaya vardı. Ayakkabı, 22 Aralık’tan itibaren, kilit önem taşıyan perakende mağazalarıyla aynı anda NBA 2K12 video oyununda da yer alacak. Kobe VII’nin farklı renkli modelleri yıl boyunca farklı zamanlarda piyasaya sürülecek.

Nike Zoom Kobe VII Supreme System’e ek olarak, Kobe VII ayrıca Güçlü Atak ilavesi olmaksızın konçsuz bilek desteği ve Nike Zoom Air ünitesi bulunan Hızlı Atak versiyonuyla da satışa sunulmaktadır.

Nike Zoom Kobe VII System
Hızlı Atak versiyonu. Ayakkabının ön kısmında ve topuk kısmında Zoom Air ünitesi bulunan tek bir orta tabanı mevcuttur.

Nike Kobe VII System Supreme
Hızlı Atak ve Güçlü Atak versiyonu. İki adet orta tabanı ve konç boyu mevcuttur. Hızlı Atak orta tabanında ön kısımda ve topuk kısmında Zoom Air ünitesi bulunmaktadır. Güçlü Atak orta taban Cushlon tabandır ve herhangi bir havalandırma ünitesi içermez.

Ürün fiyatı: 259 TL





 Nike Kobe VII Supreme System

Nike Kobe VII Supreme System

İlgili etiketler : Nike Zoom Kobe Vıı System, Nike Kobe Vıı Supreme System, Niki Ayakkabıları, Spor Ayakkabı,

Haber Sahibi

Nike
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Aralık 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 22 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2012
  • Trafik

    : 4213

Diğer Nike Haberleri

Benzer Haberler

  • Nike Nike Kobe Bryant'ın Yeni Ayakkabısını Tanıttı: KOBE 8 SYSTEM

    Nike Kobe Bryant'ın Yeni Ayakkabısını Tanıttı: KOBE 8 SYSTEM

    Nike’ın, kariyeri için çok büyük bir dönüm noktası olan 30 bin sayıya ulaşan en genç ve bu başarıya ulaşan beşinci oyuncu olan Kobe Bryant için özel olarak tasarladığı yeni basketbol ayakkab...
    6 Aralık 20122433 defa incelendi
  • Nike Nike ile Kendi Formanı Kendin Tasarla

    Nike ile Kendi Formanı Kendin Tasarla

    Nike tarafından hayata geçirilen ve  www.nike.com 'da bulunan ‘ Kit Builder ’ ile sporseverler kendi formalarını kendileri tasarlıyor, istediği rengi, numarayı, armayı formaların...
    28 Mart 201151265 defa incelendi
  • Nike The Nike Free TR FİT 4 Breathe

    The Nike Free TR FİT 4 Breathe

    Nike’ın fitness için tasarladığı The Nike Free TR FİT 4 Breathe, en zor ve etkili spor aktiviteleri için geliştirildi. Nike Flywire teknolojisine sahip hafif ayakkabı, üzerinde bulunan özel ...
    17 Haziran 20141645 defa incelendi
  • Nike Nike Flyknit Zoom Agility

    Nike Flyknit Zoom Agility

    Nike, yenilikçi teknolojilerinden Flyknit ve Zoom Air'i bir araya getirerek, sporculara arzu ettiği esnekliği, gücü ve hızı sunan Nike Flyknit Zoom Agility ayakkabıyı spor tutkunlarıyla bulu...
    28 Ekim 20143612 defa incelendi
  • Nike Kevin Durant'ın Yeni Ayakkabısı Nike KD7 Görücüye Çıkıyor

    Kevin Durant'ın Yeni Ayakkabısı Nike KD7 Görücüye Çıkıyor

    Nike, Durant’ın yedinci imza serisi ayakkabısını En Değerli Oyuncu ve en dinamik basketbol oyuncularına hitap edecek kriterlere uygun şekilde tasarladı. KD7 Nike’ın öncü performans yenilikle...
    26 Haziran 20142217 defa incelendi