Neva Exitennn Profesyonel İle Kırık Saçlara Son!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2547 defa incelendi
  • Puan : star star star 54 incelemede 3,24 puan almıştır.
Neva Kozmetik’ten yepyeni bir ürün: Exitennn Profesyonel Essential Keratin Gliss

Türkiye’de 20 yıllık tecrübesiyle saç bakım sektöründe yeniliklere imza atan Neva Kozmetik’ten, sağlıklı saçlara sahip olmanız için yepyeni bir ürün daha: Exitenn Essential Keratin Gliss. Artık saç kırıklarından kurtulacak, daha bakımlı ve sağlıklı saçlara kavuşacaksınız.

Türkiye’nin en çok tercih edilen saç bakım markası Neva Kozmetik, kuaförlere özel olarak ürettiği profesyonel kırık onarıcı ürününü şimdi tüketici ile buluşturuyor. Neva Kozmetik, Exitenn Profesyonel Essential Keratin Gliss ile saçlarınızdaki kırıklardan kurtulacaksınız. İçeriğindeki besleyiciler sayesinde anında saçlarınıza etki ederek doğal parlaklık kazanmasını sağlayacak.

Neva Kozmetik’ten saç kırıklarına hızlı çözüm!
Exitenn Profesyonel Essential Keratin Gliss, kuru, yıpranmış boyalı ve permalı saçlar için özel olarak hazırlanmış formülü sayesinde saçlarınızı dipten uca besleyecek. İçeriğindeki keratin ve bitkisel ekstraktlar saç telinizde ince bir tabaka oluşturarak saça ihtiyaç duyduğu nemi sağlar.

Exitenn Profesyonel Essential Keratin Gliss’i kullanmak ise çok kolay. Islak saç üzerine tarakla eşit şekilde yaymanız ve 1 dakika boyunca saçınıza masaj yapmanız yeterli olacaktır. Durulamaya gerek kalmayan formülü sayesinde, saçlarınıza rahatlıkla uygulayabilecek ve daha güçlü saçlara kavuşacaksınız.

Neva Kozmetik Exitenn Essential Keratin Gliss, saç kırıklarına karşı acil bakım ürünlerini Türkiye’nin her yerindeki seçkin kuaförlerden satın alabilirsiniz.




İlgili etiketler : Neva Kozmetik, Exitennn Profesyonel Essential Keratin Gliss, Saç Bakım Ürünleri,

Haber Sahibi

NEVA Kozmetik
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2547

Diğer NEVA Kozmetik Haberleri

Benzer Haberler