Nestle NESFIT İle Hem Gelinliğinize Hem de Forma Girin

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2295 defa incelendi
  • Puan : star star star 53 incelemede 2,75 puan almıştır.
Düğün, nişan, mezuniyet gibi özel günlerinize hazırlanırken Nestlé NESFIT’in 14 Gün Programı, fazlalıklarından kurtulmanıza ve dengeli beslenmenize yardımcı olacak.

Tüm dünyada beğenilerek tüketilen Nestlé NESFIT; düğün, nişan, mezuniyet gibi özel günlerinize hazırlanırken, sizleri 14 Gün Programı ile forma sokuyor. Özel günlerinizde, davetlerde, sevdiklerinizin karşısına fit ve zinde bir şekilde çıkıp sürpriz yapmak istiyorsanız, Nestlé NESFIT 14 Gün Programı ile 14 gün gibi kısa bir sürede daha formda bir görünüme kavuşabilirsiniz.

NESFIT 14 Gün Programı ile günde 2 öğün olmak üzere her gün kahvaltıda ve dilediğiniz bir öğünde tam tahıllı Nestlé NESFIT yiyerek, içeriğindeki lif, kalsiyum, folik asit ve demir gibi zengin vitamin ve minerallerle dengeli ve aynı zamanda lezzetli besleneceksiniz.

Nestlé Beslenme, Sağlık ve İyi Yaşam Müdürü Dyt. Ece Nevra Durukan; “Nestlé NESFIT yemediğiniz üçüncü öğünde ise, az yağlı yoğurt, sebze yemeği ya da salata, ızgara et, tavuk veya balıktan tercih ettiğiniz birini tam tahıllı ekmek ile tüketebilirsiniz.” diyor. Böylece 4 temel besin grubunu da dengeli bir şekilde almış olacağımızı belirten Durukan, mümkün olduğunca egzersiz yapmaya, ara öğünlerde meyve yemeye ve bol bol sıvı tüketmeye özen gösterilmesine de dikkat çekiyor.

Dyt. Ece Nevra Durukan’a NESFIT 14 Gün Programı’yla ilgili sorular  www.NESFIT14gun.com ’dan iletilebiliyor.




İlgili etiketler : Nestle Nesfıt, 14 Gün Programı, Zayıflama,

Haber Sahibi

Nestle
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2295

Diğer Nestle Haberleri

Benzer Haberler