Nestle Nesfit, City's Nişantaşı AVM Diyet Şenliği'ne Katılıyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3218 defa incelendi
  • Puan : star star star 57 incelemede 3,14 puan almıştır.
1-2 Haziran 2012 tarihlerinde City's Nişantaşı AVM'de sağlıklı beslenme ile ilgili çözüm önerileri sunan diyetisyenler, sağlıklı beslenmeyi destekleyen firmalar  ve sağlıklı beslenmeye önem veren ziyaretçiler bir araya gelecek. Şenlikte, Nestlé Nesfit de 2 gün boyunca yeterli ve dengeli beslenmeyle ilgili bilgiler sunacak, Nesfit 14 Gün Programı’nı anlatacak ve tam tahılların sağlık ile kilo yönetimi üzerindeki etkisini paylaşacak.

1-2 Haziran 2012 tarihlerinde, www.diyetisyendunyasi.com web sitesi, Diyet Şenliği kapsamında, diyetisyenleri,  obeziteye ve hastalıklara karşı savaş açan tüm sağlık ekiplerini ve sağlıklı besin üreten firmaları City's Nişantaşı AVM 'de buluşturacak.

Obezite ve obeziteye bağlı hastalıkların arttığı son zamanlarda, sağlıklı beslenme ve sağlıklı ürünlere dikkati çekmeyi hedefleyen Diyet Şenliği’nin, City’s AVM’de 2 gün boyunca 50.000’i aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor.

Nesfit standında, birbirinden lezzetli Nestlé Nesfit tam tahıllı kahvaltılık gevrekler ikram edilirken, tam tahılların sağlık ve kilo yönetimi üzerindeki olumlu etkileri ziyaretçilerle paylaşılacak. Ayrıca etkinlikte görev alan Nesfit kızları da Tülin Şahin ile gerçekleştirilen Nestlé Nesfit kampanyası ve Nesfit 14 Gün Programı hakkında detaylı bilgiler verecekler.




İlgili etiketler : City's Nişantaşı Avm, Nestle Nesfit, Diyet, Nesfit 14 Gün Programı, Etkinlik,

Haber Sahibi

Nestle
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Haziran 2012
  • Trafik

    : 3218

Diğer Nestle Haberleri

Benzer Haberler