Mudo Concept Baharın Esintisini Evinizde Hissettiriyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 6342 defa incelendi
  • Puan : star star star star 696 incelemede 3,8 puan almıştır.
Mudo Concept’in iç mekanlarınızda fark yaratan koleksiyonları ile romantik, seçkin ve aynı zamanda özgün trendleri yansıtan ürünler sizlerle buluşuyor.

Baharın ışıltısını ve canlılığını evinizin her köşesinde yaşatan Mudo Concept’in yeni koleksiyonlarında retro esintiler, İskandinav stilini yansıtan detaylar ilkbaharın neşesini ve mevsimin capcanlı ışıltısını evinizin her köşesinde yaşatıyor.

Mudo Concept’in baharı evlerinize taşıyan koleksiyonlarında eski kayıklardan imal renkli ahşap mobilyalar, eski variller, metal kasalar, ambalajlar olmak üzere geri dönüşümlü parçaların bir araya getirilmesinden oluşturulan mobilyalar farklı duruşları ile ön plana çıkıyor.

Mudo Concept’in yeni sezon iç mekân koleksiyonlarında dikkat çeken ahşabın büyüsü renk renk yama kumaşlarla kaplı “patchwork” koltuk-kanepelerle birleşerek yaşam alanlarını cezp etmeye devam ediyor. Kilim kaplama banklar, zarif detaylarla süslenmiş koltuklar ve kanepeler geriye dönüşün en özel örnekleri arasında yer alıyor.

Mudo Concept’in bahçe koleksiyonlarında ise ahşap masa ve sandalye setleri, renkli metal masa ve sandalyeler, güneş, hava gibi dış etkenlere karşı dayanıklı kumaş döşemeleri, minderli oturma setleri ve tik oturma gruplarının yanı sıra dünyanın birçok yerinde tercih edilen, işlenebilirlik ve kolay deforme olmama özelliğine sahip bambu ürünler dış mekanlarda şıklığın ve konforun birleşimini sergiliyor.


İlgili etiketler : Mudo Concept, Mudo Concept Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Mudo Concept
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Nisan 2012
  • Trafik

    : 6342

Diğer Mudo Concept Haberleri

  • Yepyeni Bir Mudo Concept!

    “Ev ve yaşam için her şey” sloganıyla sıra dışı koleksiyonlar yaratan Mudo Concept, sonbahar-kış sez...

    14 Ekim 20153947 defa incelendi