Morhipo.com Yaz Sezonu Koleksiyonlarını Satışa Sundu

  • 4 yıl önce eklendi
  • 7690 defa incelendi
  • Puan : star star 101 incelemede 2,13 puan almıştır.
Modanın e-ticaretteki öncüsü, yaz sezonunu Loves You Beach ve Morhipo Beach koleksiyonlarıyla açtı. Birbirinden iddialı parçaların tanıtımını ise Soner Sarıkabadayı'nın müstakbel eşi Madelein Lopez Camelo üstlendi.

Her yaz plaj şıklığına yön veren tasarımları kullanıcılarına en uygun fiyatlarla sunan Morhipo.com, bu yaz da mayo ve bikiniden pareoya, şapkadan plaj çantasına en trend parçaları modaseverlerle buluşturuyor.

Sadeliğin Çarpıcılığı Morhipo Beach Koleksiyonunda
Bu yılın öne çıkan parçalarından tek renk, fırfır ve pencere detaylı mayolar ile animal print bikiniler Morhipo Beach koleksiyonunda yer alıyor. Nude tonlar bu yaz elbiselerde olduğu gibi mayo ve bikinilerde de oldukça revaçta. Beyazın şıklığı ve siyahın asaleti ise her zaman olduğu gibi bu yıl da yerini koruyor. Çarpıcı kesimleri ve tül dekolte detaylarıyla siyah bikini ve mayolar bu yaz da vazgeçilmezleriniz arasında olacak.

Plajlarda tropikal esintiler
Mayo ve bikinilerdeki sadelik, pareo ve elbiselerde yerini canlı renklere ve çiçek desenlerine bırakıyor. Bu yıl oldukça sık göreceğimiz tropikal çiçek desenlerini ve çizgili tasarımları Loves You Beach koleksiyonunda keşfedebilirsiniz. 2015 Miss Kolombiya güzeli Madelein Lopez Camelo'nun kusursuz bir şekilde taşıdığı Loves You Beach bikini ve mayolar, bu yazın plaj modasına damga vuracak!

Çizgiler revaçta
Yaz aylarının en sevilen desenlerinden biri olan çizgiler de bu yıl da oldukça revaçta. Mavi-beyaz, kırmızı-beyaz, siyah-beyaz çizgili tasarımlarla spor şıklığını yakalayacaksınız. 



 Morhipo 2020 Yaz Koleksiyonu - 1

Morhipo 2020 Yaz Koleksiyonu - 1

 Morhipo 2020 Yaz Koleksiyonu - 2

Morhipo 2020 Yaz Koleksiyonu - 2

Morhipo Adresine Git!

İlgili etiketler : Morhipo, Yaz Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Mayıs 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Mayıs 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2020
  • Trafik

    : 7690

Diğer Morhipo Haberleri