Model Of Celebrity Elemeleri Carrefour Bursa AVM'de

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2504 defa incelendi
  • Puan : star star star star 76 incelemede 4,24 puan almıştır.
CEFİC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’nde düzenleyeceği Model Of Celebrity Türkiye’nin Bursa elemelerinde adaylar finale kalmak için yarışacak.

Hem moda hem televizyon camiasına taze bir soluk getirmek, Türkiye’nin yeni yüzlerini seçmek için; iletişimci Özgür Aras, koreograf Banu Noyan ve modacı Hakan Akkaya’nın biraraya geldiği Model Of Celebrity Türkiye’nin Bursa elemeleri Carrefour Bursa AVM’de. Hakan Akkaya, Banu Noyan ve Özgür Aras’tan oluşan jüri tarafından yapılacak Model Of Celebrity Bursa ön elemelerinin 20 Eylül Cumartesi günü gerçeleştirileceği yarışmaya başvurular; 19 Eylül Cuma saat 22.00’ye kadar Carrefour Bursa AVM’deki standdan yapılabilecek.

16-25 yaş arası bay ve bayan adayların (18 yaşını doldurmamış adayların veli izin belgesi ile başvurmaları gerekmektedir) başvurabildikleri Model Of Celebrity Türkiye elemelerine katılmak için başvuru dosyası için yeni çekilmiş boy ve portre fotoğrafı, nüfus kağıdı fotokopisi ve eksiksiz doldurulmuş yarışma başvuru formu gerekmektedir.

Yeni açacağı mağazalarıyla aylık ziyaretçi sayısını 1.000.000’un üzerine çıkarmayı hedefleyen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, Bursa’daki en çeşitli yeme içme alternatiflerine ve eğlence birimlerine tek çatı altında kolayca ulaşmanızı sağlamaya devam edecek. Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, 2.500 araçlık ücretsiz otopark hizmeti ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkarken, bebek odası, mescit, bankamatik, eczane, lostra, kuaför, kuru temizleme ve keyifli oturma alanı teraslarıyla da ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştırıyor.




İlgili etiketler : Carrefour Bursa Avm, Model Of Celebrity, Hakan Akkaya, Banu Noyan, Özgür Aras, Yarışma,

Haber Sahibi

Carrefour Bursa AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 2504

Diğer Carrefour Bursa AVM Haberleri

Benzer Haberler