Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi’nde Bilyoner üyelerinin favori rakamları: 2 ve 8

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2205 defa incelendi
  • Puan : star star star 78 incelemede 3,01 puan almıştır.
Tam 45 milyon TL ikramiyeli Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için geri sayım başlarken, Bilyoner.com üyeleri de yaptıkları tercihlerle şanslarını denemeye devam ediyor.

Biletlerin kaybolma ya da çalınma riskinin olmadığı Bilyoner.com’da üyeler en çok, 2 ve 8 rakamlarının yılbaşında kendilerine şans getireceğine inanıyor.

Bilet alırken doğum günü rakamlarını tercih edenlerin oranının yüzde 32 olması ise dikkat çekiyor.

Türkiye’nin lider şans oyunları sitesi Bilyoner.com, 45 milyon TL ikramiyeli Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için üyelerinin tercihlerini analiz etti. Bilet satışlarının yanı sıra birçok avantajın da sunulduğu Bilyoner.com’da, üyelerin satın aldığı Milli Piyango biletlerine dair ilginç detaylar göze çarptı.

Kadınların yılbaşı çekilişine ilgisi büyük
Kadın ve erkeklerin Milli Piyango bileti alma oranları, analizin en dikkate değer sonuçları arasında yer alıyor. Kadın üyelerin yüzde 80’inin, erkeklerin ise yüzde 70’inin Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için şanslarını Bilyoner.com’da denediği görülüyor.
Bunun yanı sıra Bilyoner.com’da satılan Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi biletlerinin yüzde 20’sinin Bilyoner.com’un mobil kanalları üzerinden alındığı göze çarpıyor. 45 milyon TL’lik ikramiye için biletlerde en çok tercih edilen rakamlar ise 2 ve 8.

Satılan biletlerin yüzde 90’ı çeyrek
Ayrıca “Doğum Günü” rakamlarıyla bilet almanın Bilyoner.com’dan bilet alanların yüzde 32’si tarafından tercih edildiği dikkat çekiyor. Şanslı rakamlarına biletlerinde yer vererek talih kuşunu bekleyenler ise bilet alanların yüzde 60’ını oluşturuyor.

Bilyoner.com’un “Takımımın Bileti” uygulaması da ilgi toplayan bir diğer özellik. Burada Fenerbahçe 1907 ile, Galatasaray ise 1905 ile talep gören alternatifler arasında yerini alıyor.

Bir başka ilginç sonuç olarak satılan biletlerin yüzde 90’ının çeyrek bilet olması gözlerden kaçmıyor. Burada yarım bilet yüzde 6, tam bilet ise yüzde 4 oranında alıcı bulurken; biletlerin yüzde 15’inin de seri olarak satıldığı görülüyor.

İster hediye et, ister özel numara seç
Bilyoner.com’da Milli Piyango biletinizi seri olarak alabilir, özel numara seçebilir veya tuttuğunuz takımın rakamlarından oluşan bileti ve doğum günü biletinizle şansınızı deneyebilirsiniz. Üstelik biletlerinizi Bilyoner Mobil Site, iPhone, iPad, Android uygulamalarını kullanarak da alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize Milli Piyango bileti hediye edebilir, böylece onlara 45 milyon TL’lik bir şans tanıyabilirsiniz.




İlgili etiketler : Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi, Milli Piyango, Yılbaşı Çekilişi, Yılbaşı Bileti, Bilyoner.com. Yılbaşı,

Haber Sahibi

Bilyoner.com
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 25 Aralık 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 2205

Diğer Bilyoner.com Haberleri

Benzer Haberler

  • Milli Piyango Milli Piyango 2015 Yılbaşı Özel Çekilişi

    Milli Piyango 2015 Yılbaşı Özel Çekilişi

    Milli Piyango idaresinin Yılbaşına özel düzenlediği "Yılbaşı Özel Çekilişi 2015" kazanan rakamların belirlenmesine az bir süre kaldı. Yılbaşı gecesi herkesin umutla beklediği, Bana Çıkar mı...
    30 Aralık 20143792 defa incelendi
  • Milli Piyango Milli Piyango 2014 Yılbaşı Çekilişi İkramiyeleri Belli Oldu

    Milli Piyango 2014 Yılbaşı Çekilişi İkramiyeleri Belli Oldu

    Her yılbaşında vermiş olduğu büyük ikramiye ile hepimizin bir umut, bir şans olarak aldığımız, yeni yılın ilk dakikalarında televizyon başında acaba bana çımışmıdır dediğimiz Milli Piyango 2...
    3 Kasım 20134624 defa incelendi
  • Milli Piyango Milli Piyango 2012 Çekiliş Sonuçları

    Milli Piyango 2012 Çekiliş Sonuçları

    Her sene olduğu gibi bu senede milyonlarca insan Milli Piyango idaresinin düzenlemiş olduğu "Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi" biletlerinden satın aldı. Bilet alan milyonlarca insan yeni...
    31 Aralık 20116936 defa incelendi
  • Milli Piyango Milli Piyango 2013 Yılbaşı Özel Çekilişinde Büyük İkramiye Çeyrek Bilete Çıktı

    Milli Piyango 2013 Yılbaşı Özel Çekilişinde Büyük İkramiye Çeyrek

    Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen, 2013 Yılbaşı Özel Çekilişinde büyük ikramiye 45 milyon TL'yi kazandıran numaralar çekildi. Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 45 M...
    1 Ocak 20132931 defa incelendi
  • Milli Piyango Milli Piyango 2013 Yılbaşı Çekilişi Başladı

    Milli Piyango 2013 Yılbaşı Çekilişi Başladı

    Milli Piyango 2013 Yılbaşı Özel Çekilişi 31 Aralık 2012 tarihinde gündüz saatlerinde Milli Piyango İdaresinin Kızılay'daki binasında ve Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda çekilmeye baş...
    31 Aralık 20123119 defa incelendi