Metropol İstanbul Açılış Konserleri!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 2703 defa incelendi
  • Puan : star star 113 incelemede 2,27 puan almıştır.
Sanatın, modanın, dünya mutfağının, aile boyu eğlencenin ve alışverişin buluşma noktası olma amacıyla yola çıkan Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos 2019'da muhteşem etkinliklerle kapılarını açıyor.

Sadece İstanbul'un değil, Türkiye'nin en iddialı alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olmaya aday Metropol İstanbul, 30 Ağustos'tan itibaren tüm ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Açılışına özel bir ay boyunca en sevilen sanatçıları ziyaretçileriyle buluşturacağı "Konserler" ve açılış festivalimize özel Jaguar I-Pace kazanma şansı sunacak.

30 Ağustos tarihinde kapılarını açacak olan Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi, Açılış Festivali kapsamında; Hadise, MFÖ, Merve Özbey, Gökhan Türkmen, Grup Gündoğarken, Birsen Tezel, Emre Altuğ, Alya, Can GOX, Celil Nalçakan, İskender Paydaş Orkestrası'nın muhteşem konserlerine ev sahipliği yapacak.

Romanyalı şarkıcı BRIANNA ve DEEPFOREVER Açılış Festivalinde
All I Need” şarkısı ile adını dünyaya duyuran Romanyalı şarkıcı BRIANNA ve “Count On You” şarkısı ile büyük beğeni toplayan DEEPFOREVER, Metropol İstanbul Açılış Festivali’nde bir araya geliyor

Dünyaca Ünlü Kortejler ve Sirkler Metropol İstanbul’da
Avusturyalı kortej grubu Brick People ve Slovak kortej grubu Living Gallery ilk kez Türkiye’ye Metropol İstanbul’un davetiyle geliyor. Eğlenceli kostüm ve şovlarıyla ziyaretçileri karşılayacak olan Brick People 30 Ağustos-8 Eylül; muhteşem makyajları ve dans performansları ile Living Gallery 9 Eylül-18 Eylül tarihleri arasında Metropol İstanbul’da ziyaretçilerle buluşacak.

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen sanatçılarının konserlerinde doyasıya eğlenmek, ay boyunca binlerce sürpriz hediyelerden kazanmak ve açılış festivalimize özel Jaguar I-Pace çekilişimize katılmak için herkesi Metropol İstanbul’a bekliyoruz.

Konser Programı:
30 Ağustos
BRIANNA (Saat 20:00)
DEEPFOREVER (Saat 20:00)

1 Eylül
HANDE ÜNSAL&DJ AH KAM

4 Eylül
Gökhan Türkmen
Grup Gündoğarken

7 Eylül
Hadise

11 Eylül
İskender Paydaş Orkestrası

14 Eylül
Can GOX
Celil Nalçakan

18 Eylül
Birsen Tezel

21 Eylül
Emre Altuğ

25 Eylül
Erdem Kınay&Merve Özbey

28 Eylül
MFÖ

2 Ekim
Alya



İlgili etiketler : Metropol İstanbul, Metropol İstanbul Avm, Hadise, Mfö, Merve Özbey, Gökhan Türkmen, Grup Gündoğarken, Birsen Tezel, Emre Altuğ, Alya, Can Gox, Celil Nalçakan, İskender Paydaş, Metropol İstanbul Konserleri,

Haber Sahibi

Metropol İstanbul AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Ağustos 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 29 Ağustos 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Ekim 2019
  • Trafik

    : 2703

Diğer Metropol İstanbul AVM Haberleri

Benzer Haberler