Merveillance Expert ile Kırışıklıklara Elveda!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1923 defa incelendi
  • Puan : star star star 29 incelemede 2,97 puan almıştır.
Fransa’da anti-aging cilt bakımının 1 numarası olan NUXE formülünü geliştirerek çift etkili benzersiz bir ürün yarattı. Merveillance Expert, yerleşik çizgiler ve ciltteki sıkılık kaybının temeline inerek bir ilke imza attı.  

Yeni Merveillance Expert serisi, Nuxe’e 3 patent kazandıran içeriği sayesinde ciltteki kolajen, elastin ve vimentin proteinlerini koruma (anti-glikasyon) ve onarma (de-glikasyon) özellikleriyle yerleşik kırışıklık çizgilerinde %72, sıkılık kaybında %78 azalma sağlıyor.

İçeriğinde gün güzeli çiçeği bulunan Merveillance Expert serisi, çift etkili anti-aging bakımı ile yaşlanma belirtilerinin yok olmasına yardımcı olur. Çin geleneklerine göre tedavi edici, rahatlatıcı ve anti-bakteriyel etkisi olan ve flavanoid, karotenoyid, doymamış yağ asidi molekülleri bakımından zengin gün güzeli çiçeği cildi yenileme özelliği ile dikkat çekiyor.  

Cildi pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan Merveillance Expert serisi, cildi besleyerek ışıltısını geri kazandırıyor. Aynı zamanda anti-oksidan etkisi ile cildin dinlenmesine yardımcı oluyor.

Kullanım keyfinden de vazgeçmeyenler için Ylangylangve frezya buketinin alt notalarında tatlı vanilya aroması ve yasemin çiçeğinin hafif ve feminen kokusu ile cilt bakımınızı günün en keyifli anı haline getirmeyi hedefliyor.

Serum, gündüz kremi, zenginleştirilmiş gündüz kremi, gece kremi ve göz çevresi kremi ile Merveillance Expert serisi günün her anında cildin her ihtiyacını karşılayarak komple bir bakım sağlıyor. Düzenli kullanımda ciltteki kırışıklıklar gözle görülür biçimde azalırken, cilt çok daha pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor.

· Merveillance® Expert - Yerleşik Çizgiler İçin Bakım Kremi - Normal ciltler için (50 ml): Doymamış esansiyel yağ asitlerince zengin gündüz kremi, Fındık yağı sayesinde cildin yoğun bir şekilde beslenmesine yardımcı olur.
· Merveillance® Expert Enrichie JOUR - Yerleşik Çizgiler İçin Bakım Kremi – Kuru ciltler için (50ml): İçeriğindeki Shea yağı cildi besler ve İlk uygulamadan itibaren cilde rahatlık verir.
· Merveillance® Expert NUIT - Yenileyici Gece Bakım Kremi -Tüm ciltler için (50ml): Güngüzeli Çiçeğine ek olarak gece kreminin içinde bulunan Kahverengi Alg Özü gece boyunca protein sentezini aktive ederek yenileyici etkisi sağlar.
· Merveillance Expert® Yeux – Yerleşik Çizgiler İçin Göz Çevresi Kremi (15ml): Bitkisel Kafein ve Tetrapeptid 5 sayesinde göz çevresinde tutulan suyun giderilmesini sağlar, koyu halka görünümünü azaltır ve yerleşik çizgileri düzeltir.
· Serum Merveillance® expert - Sıkılaştırıcı Yoğun Bakım Serumu -Tüm ciltler için (30ml): Seruma özel doğal kökenli hiyalüronikasit ile çizgilerin yüzeyini doldururken Plankton polisakkaridi ile de 8 saate varan lifting etkisi sağlar.

Merveillance Expert - Gündüz 139,00 TL
Merveillance Expert Enrichie - Gündüz 139,00 TL
Merveillance Expert Nuit - Gece 149,00 TL
Serum Merveillance Expert 139,00 TL
Merveillance Expert Yeux – Göz Çevresi 119,00 TL



İlgili etiketler : Merveillance Expert, Nuxe, Sıkılaştırıcı Bakım Serumu, Göz Çevresi Kremi, Gece Bakım Kremi, Bakım Kremi,

Haber Sahibi

Nuxe
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2014
  • Trafik

    : 1923

Diğer Nuxe Haberleri

Benzer Haberler