Maxland'de Hareketi Max'layan Çocuklar Eğlenceye Doyamayacak

  • 13 yıl önce eklendi
  • 6517 defa incelendi
  • Puan : star star star 215 incelemede 3,39 puan almıştır.
Maxland'de 23-24 Temmuz’da Bursa As Merkez, 30-31 Temmuz tarihlerinde ise Bakırköy Marmara Forum’da gerçekleştirilecek.

Maxland ,ile çocuklar bu yıl da hareketi ve eğlenceyi bir arada Max’layacak! Çocukların kankalarıyla birlikte yaz aylarını karşılayacağı Maxland’de eğlenmek için çocukların tek yapması gereken, 5 şifreli Max çubuğunu etkinlik alanına getirmek, sonrasında ise birbirinden farklı oyuncaklarla eğlenceyi Max’lamak.

Her yaş grubunda çocuğun kış ayları boyunca sabırsızlıkla beklediği Aslan Max’ın hareketli ve renkli eğlence merkezi Maxland bu yıl altıncı kez düzenleniyor. Çocuklara eğlencenin en coşkulu ve en hareketli halini sunan Maxland 30 Temmuz itibarıyla kapılarını tüm İstanbullu çocuklara açacak. Altı yılda 550.000 çocuğa ulaşan Maxland, her yaştan çocuğun yıl boyu aradığı eğlence ve hareketi bir arada sunacak.

5 şifreli Max çubuğuyla eğlenceyi doyasıya Max’la
23-24 Temmuz’da Bursa As Merkez, 30-31 Temmuz tarihlerinde ise Bakırköy Marmara Forum’da 10.30 – 20.00 saatleri arasında açık olan Maxland’e girmek, tüm oyunları oynayabilmek ve doyasıya eğlenmek için çocukların 5 Max çubuğu getirmesi yeterli olacak.

Etkinlik boyunca çocukların bildiği ve çok sevdiği oyunların yanı sıra daha önce hiç karşılaşmadıkları  yepyeni, kıpır kıpır ve heyecan dolu oyunlara ve oyuncaklara da yer verilecek. Çocukların yaşıtlarıyla birlikte yaz aylarının keyfini çıkardıkları Maxland, gittiği tüm illerde de çocuklara rahatça oyun oynayabilecekleri, gönüllerince hareket edip eğlenebilecekleri güvenli ve samimi bir oyun alanı sağlıyor. Süper Zıp Zıp ile her seferinde daha yükseğe ulaşmaya çalışan, Segway Parkuru’nda piste çıkan, Işık Tüneli’nde dengelerini kaybetmeden çıkışa ulaşmaya çalışan çocuklar; Tırmanma Duvarı, Dev Kaydırak ve Titanic Kaydırak oyunları ile hareket etmenin tadını çıkaracak.





İlgili etiketler : Maxland 2011, Maxland Etkinliği, Maxland 2011 Bursa, Maxland 2011 İstanbul, As Merkez, Marmara Forum,

Haber Sahibi

Algida
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Temmuz 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 6517

Diğer Algida Haberleri

Benzer Haberler