Max Factor'den Gözleri Işıldatan İlk Maskara!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2662 defa incelendi
  • Puan : star star star 98 incelemede 3,49 puan almıştır.
Max Factor’ün doğal göz rengini vurgulayan ve daha hacimli kirpikler yaratan yepyeni maskarası Masterpiece Eye Brightening, sadece kirpiklere hacim vermekle kalmıyor aynı zamanda göz rengini vurgulayarak göz çevresinde ışıldama yaratılmasına yardımcı oluyor.


Gözleriniz hem doğal görünsün hem de dikkatleri üzerine toplasın istiyorsanız makyaj uzmanlarının tercihi Max Factor’ün yeni maskarası tam size göre... İçerisinde bulunan ışığı yansıtan parçacıklar sayesinde, doğal göz rengini ortaya çıkarmak isteyenler için geliştirilen yeni Max Factor Masterpiece Eye Brightening, bir yandan hacim ve belirginlik sağlarken bir yandan da gözlere ışıltı katarak doğal göz rengini vurguluyor.

Kahverengi, mavi, yeşil ve ela olmak üzere dört ana göz rengi grubu için özel olarak tasarlanan yeni Max Factor Masterpiece Eye Brightening, gösterişli dokunuşlarını mucizevi ifX fırçası gerçekleştiriyor. Bu fırça, hacim ve belirginliğe sahip kirpikler yaratırken, formülün içindeki ışığı yansıtan metalik parçacıklar ise kirpik yüzeyine tutunarak küçük aynalar gibi ışığı yakalıyor ve yansıtıyor. Böylece göz bölgesine daha fazla ışık çekilmesine yardımcı oluyor ve gözleri hafifçe parlatıyor. Maskaranın içindeki özel tasarlanmış mücevher tonlarındaki mikro tanecikler ise metalik parçacıkların yarattığı beyaz ışığı, doğal göz rengine uyum sağlayan belli bir renge dönüştürerek vurguluyor.

Makyaj uzmanı Nur Toktay, yeni Max Factor Masterpiece Eye Brightening için “Daha parlak daha ışıltılı bir ilüzyon yaratarak ve kirpikleri dolgunlaştırarak gözlerde neredeyse bir hipnoz etkisi katıyor. Işık yansıtan parçacıklar tekniği, ışıltı etkisi yaratıyor ve mücevher tonlarındaki renk taneleri ışığı yansıtarak göz rengini zenginleştiriyor.”

Siz de yeni Max Factor Masterpiece Eye Brightening ile çarpıcı ve derin bakışlara sahip olacaksınız.
 
Yeni Max Factor Masterpiece Eye Brightening’in tavsiye edilen satış fiyatı :   40.50TL



İlgili etiketler : Max Factor, Masterpiece Eye Brightening, Makyaj, Maskara,

Haber Sahibi

Max Factor
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2012
  • Trafik

    : 2662

Diğer Max Factor Haberleri

Benzer Haberler