Mavi 2013 - 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonunda

  • 11 yıl önce eklendi
  • 5322 defa incelendi
  • Puan : star star star 229 incelemede 2,95 puan almıştır.
Mutfağında en iyi jean'i pişirmeye devam eden Mavi, jean’deki 22 yıllık deneyimini ve uzmanlığını tek bir amaç için kullanıyor: En son teknolojiyle güncellenmiş, sofistike moda detaylarının bir araya geldiği, vücuda mükemmel oturan bir jean alışkanlığı yaratmak. 2013/2014 Sonbahar-Kış denim koleksiyonunda da Mavi-severler, modern bir yüz, eklektik bir renk paleti, jean'i baştan yaratan iddialı desen, baskı, yıkama ve kesimlerle buluşuyor. Mavi, yeni sezonu müşterisinin kişisel stiline, gardırop seçimine, kendine has, başka kimseye benzemeyen moda anlayışına ayna tutan bir koleksiyonla karşılıyor ve soruyor: Jean'inizi nasıl alırdınız?

ROCK LEGEND
Sinema ve müziği modanın tam ortasında tutan Mavi, bu sezon gelmiş geçmiş en havalı, iddialı ve afili bir efsaneden, Rock müzikten ilham alıyor. Şehir hayatına cool dokunuşlar ekleyen bu akım, deri ceketlerle kombinlenen skinny jean ve jeather'lar, kadın ve erkek koleksiyonunu hakimiyeti altına alan yırtık, kesik ve zımba detaylarıyla gardıroplara yansıyor. Jean'e yaşanmışlık, sahibine ise umarsız bir hava katan yırtıklar, bu sezon Mavi denim koleksiyonunda başrolde. Erkek koleksiyonunda Pierre, Martin ve Marcus, kadın koleksiyonunda ise Lindy, Adriana, Serena, Ada ve Delidolu, usta makas darbeleri alıyor.

SEZONUN HİT'LERİ
DENIM ON DENIM

Baştan aşağı jean! Farklı renk ve yıkamalarla özelleşen denim parçaların birbirini tamamladığı bu görüntü, modaya baş kaldırıyor. Açık maviden siyaha uzanan geniş renk skalası, kesim ve yıkamalardaki ince detaylarla öne çıkan jean gömlek ve pantolonlar bir arada kullanıldığında daha da iddialı. Mavi erkek ve kadınının son birkaç sezondur vazgeçmediği bu akım, gerçek bir klasiğe dönüşüyor.

GÖMLEK MAVİ'DEN ALINIR
Kadın ve erkekte birbirinden farklı modellerle koleksiyonu istila eden jean gömlek, zamansız bir Mavi klasiği... Sadece jean değil, delikanlı gömleklerin sahip olduğu moda detayları ve renk çeşitliliği de göz dolduruyor. Klasik, hafif  “preppy” takılan düz oxford gömlekler Mavi'deki yerini alıyor. Daha genç ve iddialı bir duruşun peşinde olanları; yırtıklar, zımbalar, kamuflaj desenleri, etnik detaylar, denim ve renk blokları ile hareketlenen iddialı gömlekler karşılıyor. Kapüşonlu oduncu gömlek, geniş renk skalasıyla kış aylarında tek bir parçayla ısınmak isteyenlere hitap ediyor. Delikanlı gömleğin yalnızca erkekler için olmadığına inanan kadınlar, erkeklerin gardırobuna sızmaya hazırlıyor.

ÇAPKIN POLO
Mavi'nin bir başka klasiği. Zamansız, her sezonun yıldızı Polo t-shirt, uzun ve kısa kol seçenekleriyle koleksiyondaki yerini koruyor. Sezonun ana renkleri bordo, yeşil, ekru, siyah ve beyazla yetinmeyen Çapkın Polo, canlı renklere de sızıyor.

YÜKSEK BEL SEVENLER BURAYA
Mavi'nin son bombası Alissa, yüksek beli ve süper dar kesimiyle skinny jean'e yeni bir soluk getiriyor. Yüksek belli, süper geniş paçalı Sydney ise Mavi kadınının içindeki bohem ruhu ortaya çıkarıyor. Renk seçenekleri ise indigo ve siyah.

BACK TO BASICS
Mavi severler, kişisel stilin yaratılmasında temel parçaların ne kadar önemli bir rol oynadığını herkesten iyi bilir; yaka ve kol kesimi gibi ince detaylara çok önem verir. İşte Mavi'nin hem kadın hem erkek için yarattığı, fashion basic koleksiyonu her sezon olduğu gibi yine raflardaki yerini alıyor. Erkekler için tasarlanan uzun kollu t-shirt Henley, tek başına ya da gömleklerin içinde havalı kombinlerin temeli olacak. Mavi kadını ise çizgili, düz, kısa kollu ve yarım kollu versiyonlar ve farklı kumaş seçenekleriyle  göz dolduran bir basic koleksiyonuna sahip.

MAVİ KADINI
Mavi kadınının denim ruhu: Bohem ve modern, gece ve gündüz, romantizm ve macera birbirine karışıyor.

Sexy boyfriend jean Ada yeni yıkamalarıyla şehri turluyor. Mavi'nin, vücudu saran seksi modelleri Lindy, Serena, Adriana ve bilekten fermuarlı Serenity, renk ve desen konusunda yine bir adım önde: Hayvan desenleri, Paisley ve soyut Aztek desenlerinin yanı sıra siyah, antrasit, yeşil, mavi ve bordo jeather’larda bulunabiliyor. Açık renkler, vintage yıkamalar, serseri yırtıklar, geçmiş ve gelecek arasında güçlü bir bağ kuran Americana stiline gönderme yapıyor. Mavi'nin son bombası, yüksek belli super skinny Alissa, siyah ve indigo renkleriyle rol çalıyor. Bohem şıklığın temsilcileri, bol paça Amber ve Sydney, dar çizme paça Bella, Olivia ve Sophie koleksiyonun diğer klasikleri arasında. Mavi'nin kadınlara özel Premium jean koleksiyonu Gold, kumaşı enine boyuna esneten teknolojisiyle, jean pantolonu olabilecek en lüks seviyeye taşıyor. Görülebilir dikiş ve fermuar detayları, jakar ve işlemeler, denim ve renk blokları Mavi'nin sezona stil katan detaylarından bazıları.

Mavi kadınının gardırop haritası: Americana akımının Western dokunuşlarından başlayıp Rock efsanelerine göz kırpan, oradan Japon kültürünün nazenin çiçeklerine uzanan bir yolculuk.

Mavi kadını her sezon olduğu gibi hayal kurmaktan ve seyahat etmekten vazgeçmiyor. Farklı moda katlarını, yanyana gelemeyeceği düşünülen renk ve desenleri bir arada kullanmaktan hoşlanan bu cesur kadın; animal print ve kürk detaylar, brokar desenleri, kesik ve yamalar, sokak sanatlarını yansıtan grafikler, dijital baskılar, iddialı kaplamalarla  jean gömlek ve elbiseleri, kazak ve montları, renkli jean, kadife pantolon ve kadife gömlekleri, yeniden yorumlanmış tüvit ceketleri buluşturuyor. Mavi'nin sezon renkleri bordo, yeşil, turuncu, ekru, siyah ve beyaz, pek tabii ki vazgeçilmez basic ve sweatshirt koleksiyonuna da yansıyor. Kaplamalı gömlek Isabel, deri ceket, smokin ceket, viskon gömlek seçenekleri Mavi kadınının şehirli ve cool yüzünü yansıtırken, Aztek desenli ve düz legging'ler, oversized hırka ve kazaklar, tunik gömlekler, keyifli bir hafta sonu kaçamağı mönüsü oluşturuyor. Japon esintilerinin hissedildiği çiçekli pantolonlar, üstler ve kuş baskılar, romantizm sinyalleri veriyor. Mavi'nin aksesuar koleksiyonunda yer alan şal, atkı, eldiven, bere ve takı seçenekleri Mavi kadınının gardırobuna kişisel dokunuşlar ekliyor.

MAVİ ERKEĞİ
Mavi erkeğinin denim ruhu: Ütüsü bozulmamış kusursuz bir centilmen, kötü çocuk aromasıyla göz dolduran, asi bir Rocker ile buluşuyor.

Mavi erkeğinin bağımsız ve maceraperest ruhu, orjinal kesim ve yıkamalarla, farklı malzeme kombinleriyle ustaca yaratılan ince detaylarla yansıtılıyor. Genç Marcus, havalı Pierre ve Martin, daracık kesim, skinny Jake ve maceraperest Hunter, modanın her beklentisini karşılarken, çabasız bir rahatlık sunmaya devam ediyor. 'Mükemmel jean'e uzaktan bakmak yerine içinde yaşamaya alışık Mavi erkeği, premium Mavi Amerika koleksiyonunda mavi siyahtan petrol yeşiline uzanan, özel bir renk skalasıyla karşılaşacak. Sonbahar ve kışın asi rüzgarına iki farklı denim ceketle kapılan Mavi erkeği, Americana stilinin bu klasik parçasını sahipleniyor. Mavi'nin imzası haline gelen jean gömlek, hem kadın hem de erkek koleksiyonuna damgasını vuruyor. Klasik maviden karakterli indigoya, solgun griden siyaha uzanan jeanler, kimi zaman yaşanmış ve yıpranmış vintage dokunuşlarla, kimi zaman ise centilmen bir yüzle sezona merhaba diyor. Mat ve parlak kaplamalar, jean'e 'kış geçirmez' bir doku kazandırırken, soğuk aylarda modanın gerçek kurtarıcısı olarak görev alıyor.

Mavi erkeğinin gardırop haritası: Rock konserlerinden kampüs hayatına, Nordik coğrafyanın sade ve iddialı tasarım gücünden doğanın tam ortasına uzanan bir yolculuk.

Mavi erkeğinin en sevdiği parçadan, 'gömlek'ten başlayalım. Ekoseli ve düz Oxford gömlek seçenekleri, temiz ve yaşsız bir stilin habercisi. Kült desen kamuflaj, bu sezon hem gömlek hem de ceketlerde öne çıkıyor. Renkli, ekoseli, kaplamalı, kadife gömlekler, kadife ceketler, içi polarlı oduncu gömlekler ve over-shirt'ler, foto baskılı İstanbul t-shirtleri, Berlin-Moskova-New York t-shirtleri, uzun kollu, düğmeli basic Henley ile kombinleniyor, bu 'layering' formülü Mavi erkeğinin stiline artı puan olarak ekleniyor. Renk, Mavi erkeğinin de hayatından eksik olmayan bir detay. Lacivert, yeşil, bordo, siyah renkleri etrafında gezinen bu erkek, kiremit, mavi ve sütlü kahve kışlık Chino pantolonlarını, yün hırka ve kazaklarla, desenli trikolarla, basic hırkalarla bir arada kullanıyor. Geniş bir sweatshirt koleksiyonu her an her yerde kullanıma hazır. Montlar, parkalar, kaplamalı denim kabanlar ve dudun yelekler, Mavi'nin iddialı tavrını koruduğu dış giyim koleksiyonunun üyeleri arasında. Mavi erkeğinin kalbini çalmakta zorlanmayan kadife pantolon, Martin ve Pierre'in mükemmel kalıbıyla kışa göz kırpıyor.



 Mavi - 1

Mavi - 1

 Mavi - 2

Mavi - 2

 Mavi - 3

Mavi - 3

 Mavi - 4

Mavi - 4

 Mavi - 5

Mavi - 5

 Mavi - 6

Mavi - 6

 Mavi - 7

Mavi - 7

 Mavi - 8

Mavi - 8

 Mavi - 9

Mavi - 9

 Mavi - 10

Mavi - 10

 Mavi - 11

Mavi - 11

 Mavi - 12

Mavi - 12

İlgili etiketler : Mavi, Mavi Jean, Mavi Kış Koleksiyonu, Mavi Sonbahar Koleksiyonu, Kış Koleksiyonu, Sonbahar Koleksiyonu, Erkek Giyim, Bayan Giyim, Kadın Giyim, 2014 Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Mavi Jeans
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Ağustos 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 27 Ağustos 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 5322

Diğer Mavi Jeans Haberleri

Benzer Haberler

  • Mavi Jeans Mavi 2014 / 2015 Sonbahar-Kış Yeni Gold Serisi Koleksiyonu

    Mavi 2014 / 2015 Sonbahar-Kış Yeni Gold Serisi Koleksiyonu

    Mavi 2014 - 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonunda Yeni Gold serisindeki jean’leri beğeninize sunuyor. Denimde inovasyon: Sınırsız hareket, esneklik ve daha fit görünüm Altın çağını yaşayan ve ...
    5 Eylül 20143917 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi 2015/16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Mavi 2015/16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Mavi, 2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile jean dünyasının yeni yıldızları Mavi Gold Nights ve Mavi Amerika Black’i yarattı. Performans, fit ve konforu bir araya getiren premium jean’lerin en d...
    16 Ekim 20152106 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    Mavi 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    Jean'i yalnızca kült bir moda ikonu olarak değil hayat felsefesi olarak da benimseyen Mavi, 2014 İlkbahar/Yaz sezonunda yine mükemmel jean'in peşinde. Denim’in vazgeçilmezi indigo’dan griye,...
    14 Ocak 20143936 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda

    Mavi 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda

    En güzel jean'i mutfağında pişiren Mavi, 2013 ilkbahar/Yaz koleksiyonuyla en renkli jean'i de mönüsüne ekliyor. 100’ü aşkın yıkama, kesim ve detay kombiniyle herkesin mükemmel jean’i bulması...
    15 Şubat 20133462 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi, 2013 İlkbahar/Yaz Jean Koleksiyonu

    Mavi, 2013 İlkbahar/Yaz Jean Koleksiyonu

    En güzel jean'i mutfağında pişiren Mavi, 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki 100’ü aşkın yıkama, kesim ve detay kombiniyle herkesin mükemmel jean’i bulmasını hedefliyor. Denimin her zamanki ...
    14 Mart 20133056 defa incelendi