Mavi 2015/16 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2108 defa incelendi
  • Puan : star star star star 25 incelemede 4,08 puan almıştır.
Mavi, 2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile jean dünyasının yeni yıldızları Mavi Gold Nights ve Mavi Amerika Black’i yarattı. Performans, fit ve konforu bir araya getiren premium jean’lerin en dikkat çekici detayları simsiyah aksesuarları… Ve benzersiz şık görüntüsü…

Koleksiyonu oluşturan diğer temalar ise 70’lerden etkilenen “Modern Boho”;  kolej ceket, ekose gömlek ve bomber’larla okula dönüşün en havalı hali “Back to School”;  haki parkalar ve cepli ceketlerle militer şıklığı yansıtan “Urban Utility”; fosforlu detayları ve rahat kumaşıyla fark yaratan, dünyada da yükselen trend “Sportif Etki” ve koleksiyonun tamamlayıcısı olan sırt çantası, panço, takı gibi aksesuarlar… Kısacası Mavi, yeni sezonda jean’i yücelten, “fit’inle farklılaş” dedirten, denim friendly koleksiyonuyla sezona güçlü bir giriş yapıyor.

Jean dünyasının yeni yıldızları Mavi Gold Nights ve Mavi Amerika Black

Mavi Gold Nights
Mavi, yeni jean serisi Gold Nights ile blue jean’de performans, fit ve konforu yeniden tanımlıyor.  Gold Nights, saten hissi ve bacakları saran incecik yapısıyla, giyildiğinde üzerinde bir şey yokmuş gibi hafif hissettiriyor ve vücuda mükemmel uyum sağlıyor.  Ekstra yumuşak dokusu, siyah, parlak ve zarif aksesuarlarıyla gerçek lüksü hissettiren bu jean, bedeni ince gösteriyor ve defalarca giyildiğinde bile formunu koruyor. Gold Nights serisinde skinny jean’ler Adriana, Alissa, Serena, Serenity, düz kesimli Sophie, boyfriend Ada, geniş paçalı Amber ve cigarette jean Cara’yla yeni sezondaki yerini alıyor.

Mavi, dünyanın lider denim kumaşı üreticilerinden ISKO’nun POP teknolosiyle tasarladığı Gold Nights serisiyle, inovatif gelişmelerin peşinden koşmaya devam ediyor.

Mavi Amerika Black
Mavi erkeğinin en yeni, en cool jean serisi… Her sezon mükemmel jean’i yeniden yorumlayan ve premium denim kumaşını inovasyonla birleştiren Mavi, Amerika Black serisiyle şehirli, modern erkeği yeni favori jean’iyle buluşturuyor. Teknolojik kumaşı, mükemmel kalıbı ve sınırsız hareket özgürlüğüyle giyildiği andan itibaren farkını hissettiren bu jean serisi, siyah aksesuarları, streç özelliği, temiz yıkaması ve beyaz şeritleriyle de fark yaratıyor. Jake ve Marcus gibi skinny fit’lerin ön planda olduğu seride, Pierre ve Martin gibi slim/düz kesimler de şehir gecelerine mükemmel eşlik ediyor.

Yeni siluet ve fit’lerle zenginleşen denim koleksiyonu
Sokak modasının etkisiyle değişen jean trendleri, yeni siluetleri, yeni siluetler de yeni fit’leri ortaya çıkarıyor. Geçtiğimiz sezonlarda boyfriend akımıyla başlayan trend, bu sezon da flare, gaucho ve cigarette gibi fit’lerle zenginleşiyor. Mavi kadını, önden cepli Pia, dizleri yırtıklı Peace ve yüksek belli Sydney’le bohem stilin anahtar parçası olan geniş paçalı jean’leri gardırobuna ekliyor. Ekstra geniş kesimli, kısa ve kesik paçalı gaucho jean trendi de Tina’yla Mavi’nin yeni sezonunda yer alıyor. Sezonun bir diğer yenisi de cigarette jean Cara oluyor.

Okula dönüşün en havalı hali!
‘Back to school’ dönemiyle kolej ceketleri, sloganlı sweatshirt’ler, sırt çantaları, parkalar, ekose gömlekler ve dudun montlar ortaya çıkıyor. Basic tişörtlerin de baskın olduğu kampüs modasında, skinny jean’ler egemenliğini sürdürüyor. Baskılı, desenli, çizgili, indigo sweatshirt’ler birbirinden farklı seçenekler sunarken, incecik ve rahat üstlerle, havalı taytlar da enerjik duruşu günün her anına yayıyor.  Kadında Adriana, Alissa, Serena, Lexy ve Lindy’yle yıldızlaşan skinny jean takımı, erkeklerde James ve Jake’le sahaya çıkıyor.

Modern Boho Devri
70’lerin durdurulamayan geri dönüşü bu sezon da devam ediyor. Geniş paçalı jean’lerin ön plana çıktığı modern boho stiline, çiçek desenleri, uzun hırkalar, boğazlı kazaklar, etnik desenli pançolar, çizgili triko püsküllü ceketler, kaşmir kazaklar ve maksi elbiseler eşlik ediyor. Yüksek bel İspanyol paça Sydney, cut off detayıyla Peace, öndeki cepleriyle dikkat çeken Pia, geniş paçalı Amber gibi jean’ler bu stilin olmazsa olmazları.

Cesur ve güçlü kadınların dünyası
‘It girl’lerin umursamaz, asi ama bir yandan da cesur ve güçlü duruşları, moda dünyasına iz bırakmaya devam ediyor. Stiliyle kişiliğini konuşturan kadınlar sloganlı tişört ve sweatshirt’lerle mesaj verirken, biker ceket, crop tişört, acid ve burn out yıkamalı sweatpants, grunge akımının vazgeçilmezi ekose gömlek gibi parçalarla 90’lar etkileşimini sürdürüyor.

Sportif etki
Tüm dünyayı etkisi altına alan sağlıklı yaşam felsefesi ve sportif akım, jean’lere de yansıdı. Lastikli bel ve paçalar, rahat kesimler, fosfor yeşili detaylar ve ince denim kumaşıyla ‘Sporty Jean’ler bu sezon Mavi kadını ve erkeğinin dolabında yer alacak. Kadında Ada, Serena ve Lindy fit’lerinde karşımıza çıkacak sporty jean’ler, erkekte de Marcus ve Jake modellerinde görülüyor. Üstelik bu trend pantolonlarla sınırlı kalmıyor, jean gömlek ve ceketlerle de Mavi Sonbahar-Kış koleksiyonunda öne çıkıyor.

Fit, sağlıklı ve stil sahibi insanlardan ilham tasarlanan; sweatshirt, tayt, sweatpants ve tişört gibi hem sporda hem de spor sonrasında giyilebilecek parçalar, günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geliyor.

Militer Şıklık
Militer trendi 2015 Sonbahar-Kış sezonunda Mavi’yi de etkisi altına alıyor. Haki yeşilin egemenliğini hissettirdiği koleksiyonda, pratik şıklığın simgesi olan büyük cepler çokça kullanılıyor. Uzun cepli gömlek, parka, ince yağmurluk, bol cepli crop ceket, uzun hırka, sweat ceket gibi parçalar şehirli ve cool kadının günlük giyimdeki kurtarıcıları oluyor. Jean’lerle harika görünen bu parçalar, özellikle gri ve beyaz yıkamalarla tercih ediliyor.

Denim stilinin en havalı tamamlayıcıları: Aksesuarlar
Aksesuarlarda sırt çantası hem erkek hem de kadın için yine ön planda olurken, yumuşacık atkı ve bereler, postacı çantaları, cüzdan ve şal gibi parçalar da farklı materyallerle koleksiyonda yer alıyor. Uzun kolyeler, rengarenk ışıltılı bileklikler ve küpeler, bir basic tişörtü bile değiştirerek, en sade kombinlere de stil katıyor. 70’ler trendinin etkisinde olan saç bantları da etnik, ekose gibi desenlerin yanı sıra denim kumaşıyla da eğlenceli bir görünüm yaratıyor. Özellikle sezon modası boho stilin vazgeçilmezlerinden biri olan pançolar, birbirinden farklı renk ve modelleriyle koleksiyonda ön plana çıkıyor.


İlgili etiketler : Mavi Gold Nights, Mavi Amerika Black, Mavi, Jean, Mavi Koleksiyonları, Sonbahar Koleksiyonu, Kış Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Mavi Jeans
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2016
  • Trafik

    : 2108

Diğer Mavi Jeans Haberleri

Benzer Haberler

  • Mavi Jeans Mavi Amerika Black Jean ile Siyahın En Havalı Hali

    Mavi Amerika Black Jean ile Siyahın En Havalı Hali

    Her sezon mükemmel jean’i yeniden yorumlayan ve premium denim kumaşını inovasyonla birleştiren Mavi, yeni Amerika Black serisiyle şehirli cool erkeğe kusursuz bir jean deneyimi yaşatıyor. M...
    14 Kasım 20143474 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi 2014 / 2015 Sonbahar-Kış Yeni Gold Serisi Koleksiyonu

    Mavi 2014 / 2015 Sonbahar-Kış Yeni Gold Serisi Koleksiyonu

    Mavi 2014 - 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonunda Yeni Gold serisindeki jean’leri beğeninize sunuyor. Denimde inovasyon: Sınırsız hareket, esneklik ve daha fit görünüm Altın çağını yaşayan ve ...
    5 Eylül 20143921 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi Black Jean koleksiyonu

    Mavi Black Jean koleksiyonu

    En hızlı jean: Mavi Black Mavi’ye özel yepyeni teknolojik kumaşların kullanıldığı Mavi Black serisi, hep daha ileriye gitmek isteyen gençlerin hızına hız katıyor. Bu katkının sırrı ise her...
    19 Eylül 20172252 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi'den Jean'e Premium Dokunuş

    Mavi'den Jean'e Premium Dokunuş

    Şıklığı ve bir beden ince göstermesiyle kadınların favorisi olan Mavi Gold serisi, yeni modellerle zenginleşiyor. Mavi skinny ailesinin en yenisi Alissa da, sezonun en moda görünümü olan yük...
    7 Şubat 20142181 defa incelendi
  • Mavi Jeans İlker Kaleli, Mavi Black'i Tanıtıyor

    İlker Kaleli, Mavi Black'i Tanıtıyor

    Mavi, yeni reklam yüzü İlker Kaleli’yle premium jean serisi Mavi Black’i tanıtıyor. “Hep mi çok yeniyiz” sloganlı reklam filminde; kendi yolunu çizen, hayallerinden hiç vazgeçmeyen ve hep ez...
    4 Ekim 20161697 defa incelendi