Mattel den Çocuklara Harika Oyuncak Seçenekleri

  • 14 yıl önce eklendi
  • 5617 defa incelendi
  • Puan : star star star 116 incelemede 2,8 puan almıştır.

Mattel’den Çocuklara Harika Hediye Seçenekleri - Oyuncaklar

Dünyanın en büyük oyuncak üreticilerinden Mattel, çocuklara yarı yıl tatili için en güzel hediye listesini hazırladı. Barbie, Hot Wheels, Fisher-Price, Uno gibi birbirinden ünlü markaların oyuncak ve oyunları ile karne tatili çok eğlenceli geçecek.

Dünyanın en büyük oyuncak üreticilerinden Mattel, çocuklara yarı yıl tatili için en güzel hediye listesini hazırladı. Barbie, Hot Wheels, Fisher-Price, Uno gibi birbirinden ünlü markaların oyuncak ve oyunları ile karne tatili çok eğlenceli geçecek.

Barbie Fashionistas Tarz Değiştiren Bebekler: Moda dünyasının öncüsü Barbie Fashionistas Bebekler, yepyeni tarzlarıyla minikleri büyülüyor. Büstleri değiştirilebilen Barbie Fashionistas Tarz Değiştiren Bebekler, her oyunda farklı bir tarz yaratıyor. Kız çocukları bu eğlenceli bebekler ile oyunlarını renklendiriyor. (24,90-29,90 TL)

Barbie Sırdaş Günlüğüm: Kız çocukları Barbie Sırdaş Günlüğüm ile sır saklamaktan büyük keyif alacak. Barbie Sırdaş Günlüğüm’ün içindeki kalem ile Barbie’ye sırlarını anlatan minikler, yazdıklarını sadece özel ışığı ile okuyor. Barbie Sırdaş Günlüğüm’ün şifresini kendi sesleri ile oluşturan minikler, bir başkasının açabilme ihtimalini ortadan kaldırıyor. (59,90-64,90 TL)

Barbie Peri Gizemi: Barbie'nin yeni filmi Barbie Peri Gizemi'nde Barbie Ken'i kurtarmak için sihirli periler ülkesine gidiyor. Barbie peri arkadaşlarının da yardımıyla periye dönüşüyor. Barbie'nin elbisesi, arkadaki ipi çekip düğmesine basınca renkli peri kanatlarına dönüşüyor. Bu eğlenceli oyuncak, kız çocuklarının koleksiyonlarının en gözdesi olacak. (49,90-54,90 TL)

Barbie Pırıltılı Desenler: Minikler, pırıltılı desen tasarımlarıyla Barbie’nin kıyafetlerini kendi zevklerine göre süsleyecekler. Hayal gücünü zenginleştiren Barbie Pırıltılı Desenler, Barbie’nin kıyafetlerine muhteşem ışıltılar katıyor. Minikler, beğendiği deseni yapıştırıyor, sim ekliyor ve sim toplama aletiyle temizliyor. Muhteşem tasarımlar kız çocuklarının oyunlarına eğlence katıyor. (49,90-54,90 TL)

Ben Büyüyünce... : Minikler, Barbie’nin Ben Büyüyünce… meslek setleri ile meslekleri yakından tanıyor ve kariyerleri için hayallerini zenginleştiriyor. Minikler, Barbie ile veteriner, şef, film yıldızı, bilgisayar mühendisi oluyor. Üstelik oyuncakların kutusundan çıkan kod numarasıyla Türkçe Ben Büyüyünce... sitesine (icanbe.barbie.com/tr) girerek ve çevrim içi oyunlar oynayabiliyorlar. (29,90-34,90 TL)

WWE Kırılan Ring: Erkek çocuklarının oynarken büyük keyif aldığı WWE Kırılan Ring’de muhteşem aksiyonlar yaşanıyor. Heyecanlı gösterilerin yaşandığı WWE Kırılan Ring, FlexForce figürleri ve aksesuarları ile birlikte oynanıyor. Kırılma anında eğlence doruğa çıkıyor. 4 yaş ve üzerindeki çocuklar WWE Kırılan Ring ile eğlenceye doymuyor. (69,90 TL- 74,90 TL)

Hot Wheels Çılgın Sharky Sahilde Oyun Seti: Türkçe konuşan Hot Wheels Çılgın Sharky Sahilde Oyun Seti, çocuklara mücadeleci ve nefes kesen anlar yaşatıyor. Minikler, araba yiyerek karnını doyuran köpek balığı Çılgın Sharky’den araçlarını kurtarmaya çalışıyor. Türkçe esprileri ile çocuklara maceranın tadını yaşatan Hot Wheels Çılgın Sharky Sahilde Oyun Seti 4 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlandı. www.hotwheels.com.tr'yi tıklayan minikler birbirinden heyecanlı HW oyunları oynuyor, ürünlerle ilgili tüm bilgilere buradan ulaşıyor. (54,90 TL-60 TL)

Hot Wheels Colour Shifter Dr. Kemik'in Laboratuarı: Aksiyon dolu bu oyun setine çocuklar bayılacak. Sıra dışı görünümüyle kalpleri fetheden Dr. Kemik çılgın bir kimyager. Bazı HW Renk Değiştiren Arabalar ile oynanan oyun setinde arabalar fırlıyor, su tankından geçiyor ve başka bir renge bürünüyor. 4 Yaş ve üzerindeki çocuklar Dr. Kemik ile eğlenceye doymuyor. www.hotwheels.com.tr'yi tıklayan minikler birbirinden heyecanlı HW oyunları oynuyor, ürünlerle ilgili tüm bilgilere buradan ulaşıyor. ( 99,90 TL – 105,00TL)

Hot Wheels Köpüklü Araba Yıkama Oyun Seti: Çok eğlenceli olan bu oyun setine erkek çocukları bayılıyor. Binlerce köpük baloncukla arabalarını temizleyen minikler, renk değiştiren arabalarına köpük vantilatörü ile en çılgın görünümü kazandırıyor. Renk değişimi için renk değiştiren arabalarını suya daldıran minikler, daha sonra köpükleri havada uçurtmak için motoru çalıştırıyor. Motorlu köpük vantilatörü birbirinden farklı değişimler için arabaları buz gibi soğuk baloncuklarla kaplıyor. Köpüklerle süsleme işlemi bittiğinde, araç çılgın yarışlar için hazır demektir. Bazı Hot Wheels® araçları ile kullanılmayan Hot Wheels Köpüklü Araba Yıkama Oyun Seti, 4 yaş ve üzeri çocukların en sevdiği oyuncakları arasında. www.hotwheels.com.tr tıklayan minikler birbirinden heyecanlı HW oyunları oynuyor, ürünlerle ilgili tüm bilgilere buradan ulaşıyor. (59,90TL- 66 TL)

Uno Extreme: Büyük küçük herkesin eğlencedeki buluşma noktası olan Uno yeni Extreme serisi ile oyunlara yeni heyecan getiriyor. Elektronik kart fırlatıcısı aracılığıyla kartları çeken oyun severler renkleri ve sayıları eşleştiriliyor. 69,90 TL-74,90 TL)

Fisher-Price Benim Sevgili Bebeğim Türkçe Konuşuyor: Türkçe olarak toplam kırk farklı kelime söyleyip, cümle kurabilen Benim Sevgili Bebeğim Türkçe Konuşuyor, 2 ve üzeri yaştaki çocukların vücutlarını kolayca tanımalarına ve interaktif oyun oynamalarına yardımcı oluyor. Alfabenin ilk harflerini neşeli bir melodi eşliğinde seslendiren bu sevimli bebek ayrıca göz, kulak, ağız, el, göbek, ayak bölümlerini hem Türkçe, hem de İngilizce söylüyor. (50,00TL-55,00TL)

Fisher-Price Smart Fit: Fisher-Price Smart Fit ile minikler interaktif olarak gündelik spor aktivitelerini yapıyor, renkleri tanıyor, alfabeyi, sayıları ve basit matematik işlemlerini öğreniyor. Akıllı oyun bahçesi olan Fisher-Price Smart Fit, çocukların hem öğrenmesine, hem de spor yapmalarına destek veriyor. (150,00 TL – 155,00 TL)

Dora Şarkı Söylüyor: Miniklerin en sevdiği karakterlerden Kaşif Dora, seslendirdiği şarkılar, dans şovu ve Türkçe-İngilizce deyimleri ile miniklerin vazgeçilmezi oluyor. (100,00 TL – 105,00 TL)

Fisher- Price Eğitici Piyano: Minik piyanistler için mükemmel bir eğitici piyano. Hem Türkçe hem İngilizce olan piyano renkli tuşları ile çok sevimli: Sayıları, renkleri, İngilizce kelimeleri, notaları ve daha fazlasını öğretiyor. (150,00 TL – 155,00 TL )

Mickey’nin Evi Oyun Seti’nde Mickey ve Minnie eğlenceli oyun alanlarının tadını çıkarmak için minik oyun arkadaşlarını bekliyor. İzleme güvertesinde teleskopla gökyüzünü izleyen minikler, uçan balon ile Mickey ve Minnie’yi seyahate çıkarmanın keyfini yaşıyor. Gizemli disk ile eğlenen Minikler, 6 farklı oyun alanında keyifli vakit geçiriyorlar. (119,90 - 124,90 TL)

Fisher-Price Eğitici Bilgisayar: Çocuklar bu bilgisayara bayılıyor. Aydınlatmalı LCD ekranı ile gerçek bilgisayar görünümünde olan Fisher-Price Eğitici Bilgisayar, miniklerin öğrenme becerilerini geliştiriyor. Çeşitli oyunlar ve müzikler olmak üzere üç farklı modu olan Fisher-Price Eğitici Bilgisayar, alfabeyi, sayıları, sıralı bir şekilde öğretiyor. Temel kelimeleri, yazı yazmayı ve Mouse kullanma becerilerini geliştiriyor. (100,00 – 110,00TL)




İlgili etiketler : Mattel, Oyuncak, Mattel Ürünleri, Hediye, Çocuk, Oyuncak Seçenekleri, Barbie, Hot Wheels, Fisher-price, Uno, Oyuncak Bebek, Barbie Bebek, Fisher Price Oyuncaklar, How Wheels, Barbie Fashionistas Tarz Değiştiren Bebekler, Barbie Sırdaş Günlüğüm, Barbie Peri Gizemi, Barbie Pırıltılı Desenler, Hot Wheels Çılgın Sharky,

Haber Sahibi

Mattel
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mart 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Mart 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2011
  • Trafik

    : 5617

Diğer Mattel Haberleri

Benzer Haberler

  • Mattel Disney Stüdyoları'nın Animasyon Harikası  Uçaklar'ın Oyuncakları Mattel'den

    Disney Stüdyoları'nın Animasyon Harikası Uçaklar'ın Oyuncakları

    Tek pervaneli kasaba uçağı Dusty'nin maceralarını anlatan Disney’in yeni filmi Uçaklar’ın  oyuncakları dünya oyuncak devi Mattel tarafından üretildi. 23 Ağustos’ta vizyona girecek bu ak...
    22 Ağustos 20131784 defa incelendi
  • Oyuncax Disney Lisanslı Fotoğraf Çerçeveleri Yok Satıyor! Oyuncak Dünyası

    Disney Lisanslı Fotoğraf Çerçeveleri Yok Satıyor! Oyuncak Dünyası

    Sevimli çizgi film karakterleri kabartmalı fotoğraf çerçevelerine, anne ve babalar yoğun ilgi gösteriyor. Çocuklara hediye edilmek için ideal olan çerçeveler, cazip fiyatları ile anne ve ba...
    28 Mart 201111599 defa incelendi
  • Akülü Araba Akuluaraba.gen.tr Açıldı! - Akülü Araba buradan alınır

    Akuluaraba.gen.tr Açıldı! - Akülü Araba buradan alınır

    Sadece Akülü Araba , Akülü Motorsiklet ve Bahçe Oyuncakları satışı yapan www.akuluaraba.gen.tr sitesi online satış'a başladı. Özellikle güneşli günlerce çocukları sevindirmek için...
    16 Mayıs 20117828 defa incelendi
  • Espark AVM İstanbul Oyuncak Müzesi Espark AVM'de

    İstanbul Oyuncak Müzesi Espark AVM'de

    İstanbul Oyuncak Müzesi, şair-yazar Sunay Akın’ın ülkesinin güzel yarınları için yazdığı bir masaldır… Şair-yazar Sunay Akın tarafından kurulan ve 23 Nisan 2005 yılında kapılarını ziyaretçi...
    25 Ağustos 20123383 defa incelendi
  • Oyuncak Bebekler Oyuncak Bebek Modelleri Oyuncakbebekler.com'da

    Oyuncak Bebek Modelleri Oyuncakbebekler.com'da

    Oyuncak Bebek modelleri artık tek bir noktada toplanıyor. Özellikle kız çocuklarının ve oyuncak bebek koleksiyonu yapan bayanların yakından takip edeceği www.oyuncakbebekler.com açıld...
    8 Mart 20142707 defa incelendi