MasterCard UEFA Şampiyonlar Ligi Sponsorluğunu Yeniledi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2281 defa incelendi
  • Puan : star star star star 74 incelemede 3,65 puan almıştır.
MasterCard, UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsorluğunu 2012-2015 dönemi için yeniledi. 1994 yılından bu yana UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru olan MasterCard, sponsorluğu kapsamında düzenlediği etkinlik ve kampanyalarla 60’dan fazla ülkede futbolseverlere paha biçilemez anlar yaşatıyor.

1994 yılından bu yana UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru olan MasterCard, sponsorluk anlaşmasını 2015 dönemine kadar yeniledi. MasterCard, yeni dönemde futbolseverlere yönelik çalışmalarını geliştirerek taraftarların MasterCard sponsorluğunda paha biçilemez anlar yaşamasını sağlayacak. MasterCard sahipleri, UEFA Şampiyonlar Ligi MasterCard internet mağazası için hazırlanan fırsatlardan, özel olarak hazırlanan paha biçilmez Şampiyonlar Ligi deneyimlerine kadar pek çok seçeneğe sahip olacaklar.

MasterCard yeni dönemde maçların oynanacağı şehirlerle bağlantılı aktiviteler hazırlayarak futbolseverlere unutulmaz UEFA Şampiyonlar Ligi deneyimleri sunacak. MasterCard kredi kartı sahipleri, kulüplerarası turnuvaların en görkemlisine doğrudan katılabilecek ve tarih yazılırken bizzat tanıklık edebilecek.

MasterCard’tan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne özel Facebook sayfası
MasterCard ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi tutkunları için ödüllü yarışmaların yanı sıra, turnuvayla ilgili yeni haberlere, son gelişmelere ve uzmanların ilginç yorumlarına yer verilecek http://www.facebook.com/witnesshistory  sayfasını da hayata geçiriyor.

MasterCard’ın UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsorluğunu uzatması ile ilgili bilgi veren MasterCard Avrupa Başkanı Javier Perez "MasterCard’ın UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğunu yenilediğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bu ortaklık sayesinde herkes için paha biçilmez deneyimler hazırlamaya devam edeceğimizi belirtmek isterim. Sadece geçtiğimiz sezon, 60’dan fazla ülkede banka ve işyeri promosyonları düzenledik. Yeni dönemde de mevcut ve potansiyel müşterilerimizi yeni ve yenilikçi yöntemlerle ödüllendirmeye devam edeceğiz" dedi.

UEFA Events’in CEO’su David Taylor ise; 'Dünyanın önde gelen markalarından MasterCard ile ilişkimiz devam edeceği için son derece mutluyuz. MasterCard’ın sponsorluğu, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin başarısında önemli bir rol oynadı. Önümüzdeki üç sezon için de bu rol devam edecek' şeklinde konuştu.



İlgili etiketler : Mastercard, Sponsorluk,

Haber Sahibi

MasterCard
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2281

Diğer MasterCard Haberleri