MasterCard ile "Paha Biçilemez İstanbul"

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3289 defa incelendi
  • Puan : star star star 22 incelemede 3,41 puan almıştır.
MasterCard; New York, Toronto, Londra, Paris ve Moskova gibi şehirlerden sonra, 16 Kasım 2012 itibariyle 'Paha Biçilemez Şehirler' Projesi’ni, bir çok dünya şehrinden önce İstanbul’da 'Paha Biçilemez İstanbul' adıyla hayata geçirdi.

MasterCard kullanıcılarının, İstanbul’un paha biçilemez güzelliklerini deneyimlemesine imkan verecek ayrıcalıkların sunulduğu özel bir platform aracılığıyla İstanbul meraklılarıyla buluşan 'Paha Biçilemez İstanbul', İstanbul’daki 'Yeme-içme', 'Alışveriş - Moda', 'Kültür - Sanat', 'Müzik - Eğlence', 'Spor - Kişisel Bakım' ve 'Seyahat - Konaklama' alanlarındaki en güncel ayrıcalıklara, pahabicilemezistanbul.com sitesi üzerinden ulaşılmasını sağlıyor.

MasterCard sahipleri, şehir hayatının olmazsa olmazı bu altı farklı alandaki ayrıcalıklı tekliflerin bir kısmını site üzerinden satın alabilirken, bir kısmını da siteden indirecekleri bir kupon karşılığında ücret ödemeden deneyimleme imkanı bulacak.

İstanbul’un paha biçilemez güzelliklerini özel tekliflerle sunan ve kullanıcılarının İstanbul’un keyfini doya doya çıkarmalarını amaçlayan 'Paha Biçilemez İstanbul' platformu, sadece MasterCard sahiplerinin yararlanabileceği ayrıcalıklarla dolu.

Nublu gibi seçkin kulüplerden Urart gibi değerli takı tasarım markalarına, İstanbul’u paha biçilemez kılan birçok farklı alan ve mekanda geçerli indirim teklifleri ve daha fazlası, pahabicilemezistanbul.com’da, İstanbul’u ayrıcalıklı imkanlarla deneyimlemek isteyen MasterCard sahiplerini bekliyor.

Aralık 2012 pahabicilemezistanbul.com avantaj ve deneyimlerinden örnekler

Yeme - içme
Gastronomik butik restoran Mimolett'de Şef Murat Bozok ile özel bir Paha Biçilemez İstanbul yemek deneyimi ve ayrıca Pera Palace’ın tarihi Kubbeli Salonu'nda, Şarap Butiği Sensus Galata'da, Cihangir'deki lezzet durağı 'Hayat'da, Mezzaluna'da, Banyan Restaurant'da, İstanbul'un simgesi Kız Kulesi restoranında MasterCard’lılara özel avantaj ve deneyimler.

Kültür - Sanat
SSM’de 'Monet’nin Bahçesi' sergisini MasterCard ayrıcalığıyla gezmenin ardından MüzedeChanga’da şarap ikramı ve ayrıca Sakıp Sabancı Müzesi’nde ve Doğançay Müzesi’nde MasterCard’lılara özel avantaj ve deneyimler.

Müzik - Eğlence
Nublu’nun Karaköy’deki yeni mekanında Perşembe akşamları indirimli girme, Cuma ve Cumartesi gerçekleşecek konser performanslarını balkondan izleme önceliği ve ayrıca Bombay Night Club'da MasterCard’lılara özel avantaj ve deneyimler.

Spor - Kişisel Bakım
Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı'nda özel 'Paha Biçilemez Pir-i Pak Hamam Paketi' ve ayrıca Bebek Baps Pilates’de, Rixos Royal SPA'da, saç tasarımcısı Ertan Altun’da MasterCard’lılara özel avantaj ve deneyimler.

Alışveriş - Moda
Urart El Sanatları’nın büyülü dünyasını daha yakından tanıma fırsatı ve ayrıca Villeroy & Boch’da, Vitra’da, Lidyana'da, Sephora’da MasterCard’lılara özel avantaj ve deneyimler.

Seyahat - Konaklama
Nişantaşı'nda lüks konaklamanın adresi The Sofa Hotel’in ayrıcalıklı konaklama paketlerinden faydalanma ve ayrıca Karaköy Gradiva Hotel’de ve Pera Palace Hotel, Jumeirah’da MasterCard’lılara özel avantaj ve deneyimler.





İlgili etiketler : Mastercard, Pahabicilemezistanbul.com,

Haber Sahibi

MasterCard
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 3289

Diğer MasterCard Haberleri