Markafoni'nin Yeni Yüzleri Fırat Çelik ve Burcu Esmersoy

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4824 defa incelendi
  • Puan : star star star star 68 incelemede 4,44 puan almıştır.
Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni, bu ay yine renkli simaları konuk ediyor. Kampanya kapsamında markafoni’nin yeni yüzleri, ünlü spor spikeri ve reklâmların tercih edilen ismi Burcu Esmersoy ile Fransa’da yetişen ve yönetmen Thierry Harcourt tarafından keşfedilerek sanat dünyasına kazandırılan ünlü oyuncu Fırat Çelik oldu. markafoni üyeleri, 06-07 Temmuz tarihleri arasında bu ikili tarafından www.markafoni.com’da sunulan elbise, şort, çanta, tişört, mayo, bikini, ayakkabı, şapka gibi ürünlere %90’a varan indirimlerle sahip olma fırsatı yakalıyor.

Fırat Çelik ve Burcu Esmersoy ikilisi kampanya çerçevesinde Ferre Milano, Emporio Armani, Armani Jeans, Alberto Guardiani, Versace Jeans Couture, Sergio Giorgianni, Calvin Klein, Mavi, Desa, Roman, Avva, Abercrombie, Miss Sixty&Energie, Stefanel, An Original of Penguin, NG Style, Afrodit Exclusive, Ümit Ünal Men, Özlem Süer, Dkaprol, Derya Delice, Essie, Lacoste, Diesel, Galvanni, Shoes&More markalarını tanıtıyor.

Televizyonun iki ünlü ismi Burcu Esmersoy ve Fırat Çelik markafoni özel kampanyasında Ümit Ünal, Özlem Süer, Derya Delice ve Deniz Kaprol gibi ünlü tasarımcıların ürünlerini tanıtmak için poz verdiler!

Burcu Esmersoy’un tanıttığı ürünler arasında tasarımları dünya moda otoritelerince Avant-Garde, neo-romantik, deneysel, kavramsal ve disiplinler arası olarak tanımlanan ve Türkiye ve dünya genelinde 150'yi aşkın prestijli konsept butik ve çok katlı mağazalarda moda takipçileri ile buluşan Özlem Süer’in tasarımları dikkat çekiyor.

Oyuncu Fırat Çelik de International Color Commission’ın Türkiye delegesi olarak yurtdışında Türk modasını başarıyla temsil eden tasarımcı Ümit Ünal’ın özel tasarımlarını markafoni üyeleriyle buluşturuyor. Güzel Sanatlar eğitiminin yanı sıra arkeoloji eğitimi de almış olan Ümit Ünal’ın arkeoloji tutkusunun izlerini taşıyan orjinal tasarımları, markafoni üyeleri tarafından çok beğenilecek.

Kampanya kapsamında www.markafoni.com’da özel tasarımları yer alacak bir diğer ünlü tasarımcı da Türkiye’deki takı ve aksesuarın ilk haute couture mağazası DKaprol’ün kurucusu Deniz Kaprol. Dkaprol imzalı küpe, kolye, bileklik, yüzük ve çanta çeşitleriyle geniş alternatifler markafoni üyelerinin beğenisine sunuluyor.

markafoni’ye özel haute couture şapkalar
Uluslararası şapka tasarım yarışması ‘The Hat Designer of the Year 2009’da dünyanın en iyi 12 şapka tasarımcısı arasında alan ve moda çekimleri için konsepte yönelik hazırladığı houte couture şapkalarla da adından söz ettiren tasarımcı Derya Delice ise ilk kez markafoni için Fırat Çelik ve Burcu Esmersoy Temmuz ayı çekimlerine özel üç şapka tasarladı. Tüm bu ürünler Temmuz ayı ünlülerinin tanıtımıyla www.markafoni.com’da moda severlerle buluşuyor.

30 metrelik özel tasarımıyla Türkiye’nin en en şık teknelerinden biri olan Süreyya V’te gerçekleştirilen çekimlerde Burcu Esmersoy ve Fırat Çelik, fotoğrafçı Mehmet Erzincan’a poz verdiler. Prodüksiyonunu Erem Kargül’ün üstlendiği çekimlerin moda editörlüğünü ise Mert Aslan yaptı. Fırat Çelik ve Burcu Esmersoy’un saçları Ali Yılancı, makyajları ise Gülüm E. imzasını taşıyor. Çekimlerin videosu ve backstage fotoğrafları da Mete Yafet tarafından çekildi.

markafoni’nin stil sahibi ünlülerle yaptığı kampanyalar, sürpriz isimlerle devam edecek. Birbirinden renkli kampanyalar ve kaçırılmaz fırsatlar için www.markafoni.com’u izlemeye devam edin!




İlgili etiketler : Markafoni, Burcu Esmersoy, Fırat Çelik, Elbise, Şort, Çanta, Tişört, Mayo, Bikini, Ayakkabı, Şapka,

Haber Sahibi

Markafoni
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 4824

Diğer Markafoni Haberleri

Benzer Haberler

  • M1 Merkez Adana AVM Burcu Esmersoy M1 Adana'da

    Burcu Esmersoy M1 Adana'da

    Burcu Esmersoy, 21 Temmuz Cumartesi günü Adanalı hayranlarıyla M1 Adana'da buluşuyor! Ekranların sevilen sunucusu Burcu Esmersoy 21 Temmuz Cumartesi günü M1 Adana Alışveriş Merkezinde A...
    11 Temmuz 20181274 defa incelendi
  • Rexona Rexona, Burcu Esmersoy İmzalı Tasarımları Tüketicilerle Buluşuyor!

    Rexona, Burcu Esmersoy İmzalı Tasarımları Tüketicilerle Buluşuyor

    Dünyanın bir numaralı deodorant markası Rexona, ekranların sevilen yüzü Burcu Esmersoy ile yepyeni bir iş birliğine imza attı. Her zaman daha fazlasını isteyenlerin yanında olan Rexona, Burc...
    27 Şubat 20151738 defa incelendi
  • Morhipo Burcu Esmersoy, People by Fabrika için Kamera Karşısına Geçti

    Burcu Esmersoy, People by Fabrika için Kamera Karşısına Geçti

    Sevilen sunucu, oyuncu ve manken Burcu Esmersoy, modern, şehirli ve stil sahibi kadının markası olan People by Fabrika'nın kış koleksiyonunu tanıtmak için kamera karşına geçti.   Ofist...
    21 Kasım 20171582 defa incelendi
  • Twist Burcu Esmersoy Twist’in

    Burcu Esmersoy Twist’in "Bir Farkım Olmalı" Etkinliğinde Ankara'l

    Burcu Esmersoy ve Mert Aslan ile ‘Bir Farkım Olmalı’ yeni sezonda ilk kez Ankara’lılarla bir araya geldi. Ankara’da alışverişe yeni bir boyut kazandıran Gordion AVM’de yer alan Twist mağazas...
    14 Eylül 20131979 defa incelendi
  • Beymen Club Burcu Esmersoy Beymen Club Zorlu Center'da

    Burcu Esmersoy Beymen Club Zorlu Center'da

    Burcu Esmersoy, Beymen Club Zorlu Center’da moda tutkunları ile bir araya geliyor Beymen Club’ın yüzü Burcu Esmersoy, markanın Zorlu Center’da yer alan Beymen Mağazasında 22 Mart Cumartesi ...
    17 Mart 20142293 defa incelendi