Little Caesars Yeni Bayilerini Arıyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1722 defa incelendi
  • Puan : star star 34 incelemede 2,26 puan almıştır.
Dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, 18 – 21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 12. “Bayim Olur musun?” fuarında yatırımcılar ile buluşmaya hazırlanıyor. Büyüme stratejileri ve yatırım fırsatlarını CNR Expo Hall 2’de paylaşmaya hazırlanan Little Caesars, fuarda yatırımcılarına lezzetli ve karlı franchise sistemini anlatacak.
 
Türkiye’de karlı yatırımın adresi Little Caesars, 12 yıldır girişimciler ile markaları bir araya getiren “Bayim Olur musun?” Fuarı’nda bu sene de yerini alıyor. Little Caesars, 18 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek fuarda; CNR Fuar Merkezi, Hall 2’de dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri ailesine katılmak isteyen girişimcilerle bir araya gelecek.
 
Son bir yıldır yakaladığı yüksek satış grafiği ile Little Ceasars global ailesinin en başarılı beş ülkesi arasında yer alan Little Caesars Türkiye, son bir yıl içinde başlattığı özel franchise atılımıyla Türkiye genelindeki şubeleşme başarısını satışa da taşıdı.
 
Franchise tarafındaki satış artışını “aile işletmeciliği” mantığında yakaladıklarını belirten Little Caesars İş Geliştirme Müdürü Barış Memiş “Franchisee’lerimiz profesyonel hayattan gelen veya bizde müdürlük yaptıktan sonra kariyerine kendi işinin sahibi olarak devam eden kişilerden oluşuyor. Bu kişilerin içinde aile fertleriyle birlikte çalışanların oranı gittikçe artıyor. Little Caesars Türkiye’nin son dönemdeki başarısında bu çalışma sistematiğinin büyük payı olduğunu görmekteyiz. Biz de franchise taleplerini yönetirken “aile işletmesi” mantığında franchise işletmesini yönetecek adaylara öncelik veriyoruz” dedi.
 
Yılsonuna kadar 20 yeni şube açmayı hedefleyen Little Caesars, 2015 yılında ise 50 yeni restoran açacak. Mevcut şubelerinden 39 tanesi franchisee’ler tarafından işletilen Little Caesars, bu büyüme hızıyla şimdiden uluslararası ağ içinde en hızlı büyüyen ülke olmaya da aday.
 
Türkiye’deki franchise sistemine dikkat çeken Barış Memiş “Ülkemiz franchising pazarına baktığımızda Avrupa’dan çok daha rekabetçi bir yapı olduğunu görüyoruz. Bu nedenle birçok ülkeye göre zorlu şartları olan bir pazarda faaliyet gösterdiğimizi düşünüyoruz. Ancak bu rekabet sektörümüzü canlı tutuyor. Türkiye’de yaklaşık 3 milyar TL’lik bir fast - food pazarı bulunuyor. Çalışma hayatının getirdiği uzun ve zorlu mesai saatleri insanları hazır gıdalara yöneltiyor. Dolayısıyla fast - food pazarı hızla büyüyor” dedi.
 
Little Caesars Türkiye’nin ülke genelinde hizmet verdiği nokta sayısını her geçen gün genişlettiğini anlatan Memiş, “Şu anda sayısı 80’e yaklaşan şube sayımız ile pazardaki varlığımızı gittikçe güçlendiriyoruz. Başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’nde tüketicilerle buluşuyoruz. Bu sene 15’i yeni lokasyon olmak üzere 35 yeni franchise şube açmayı hedefliyoruz.
Karlı yatırım fırsatları ile yatırımcıların ilk tercihlerinden olan markamızla bu yıl içinde faaliyet gösterdiğimiz mevcut illerin dışında Tekirdağ, Edirne, Adapazarı ve Eskişehir’de de şubeleşmek için çalışmalar yapıyoruz. 2015 sonunda ise 80 olan şube sayımızı 150’ye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.
 
Yatırımcılar nasıl seçiliyor?
Sezar İmparatorluğu’nun yükseliş döneminde yatırımcı seçimine de büyük özen gösterdiklerini anlatan Memiş, “Bizim için en önemli kriter ailemize katılacak kişilerin bu özel lezzete gönül vermesi. Little Caesars olarak uygun gördüğümüz yatırımcıları sekiz haftalık genel bir eğitime alıyoruz. Temel eğitim programımızda yatırımcılara operasyon detayları konusunda pratik ve teorik eğitimler veriyoruz. Eğitimin tamamlanmasından sonra operasyonel ve yönetsel sorumluluk testleri yapıyoruz. Yüzde 90 başarı halinde sertifika alan kişilerle çalışmaya başlıyoruz. Her şubemizde üçü yönetici olmak üzere ortalama 12 personelimiz görev yapıyor. Little Caesars’a yatırım yapan bir kişi tüm mutfak araç gereçlerinden eğitimli personele kadar her noktada bizim tarafımızdan destekleniyor” dedi.



İlgili etiketler : Little Caesars, Bayim Olur Musun, Fuar,

Haber Sahibi

Little Caesars
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Eylül 2014
  • Trafik

    : 1722

Diğer Little Caesars Haberleri

Benzer Haberler

  • Alışveriş Rehberi Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı Kapılarını Açıyor

    Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı Kapılarını

    Franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimci ve yatırımcılarla  İstanbul’da buluşturacak olan ‘Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ 12 Eylül 2013 Perşembe g...
    7 Eylül 20131819 defa incelendi
  • Ziebart Ziebart 10. Bayim Olur musun? Fuarında Express Tip İstasyonunu Tanıtacak

    Ziebart 10. Bayim Olur musun? Fuarında Express Tip İstasyonunu Ta

    13-16 Eylül tarihlerinde CNR Expo’da düzenlenecek olan 10. Bayim Olur musun? Fuarına katılan Ziebart Türkiye, hem ailenin yeni üyesi olan Ziebart Express Tip İstasyonunu tanıtacak;  hem...
    11 Eylül 20122361 defa incelendi
  • Tatlıses Çiğ Köfte Tatlıses Çiğ Köfte Bayim Olur Musun? Fuarı'nda

    Tatlıses Çiğ Köfte Bayim Olur Musun? Fuarı'nda

    Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından bayilik ve franchise almak isteyen girişimcilere yeni yatırım fırsatları sunmak için düzenlenen Bayim Olur Musun? Fuarı’nda Tatlıses Çiğ Köfte 4. ke...
    18 Eylül 20141895 defa incelendi
  • CAN Yayınları Raymond Carver, Sessizlik İstiyor!

    Raymond Carver, Sessizlik İstiyor!

    Pritchett’ın deyimiyle ‘Yürüyüp geçerken gözün köşesine takılan şey’ler Carver öyküleri için her şey demektir! Yirminci yüzyılın ikinci yarısında Amerikan yazarlarının en önemlilerinden bir...
    1 Mart 20122060 defa incelendi
  • Türk Telekom Türk Telekom Cebit'de, Cebit Sinerji Zirvesi Ana Sponsoru Olarak Yerini Aldı

    Türk Telekom Cebit'de, Cebit Sinerji Zirvesi Ana Sponsoru Olarak

    Türk Telekom 29 Kasım- 2 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Cebit’de, Cebit Sinerji Zirvesi Ana Sponsoru olarak yerini aldı. Sponsorluğunun yanı sıra Türk Tele...
    26 Kasım 20123080 defa incelendi