Little Caesars, Pizza Severleri Nefis Kenar Lezzeti ile Buluşturuyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 8632 defa incelendi
  • Puan : star star 1114 incelemede 2,23 puan almıştır.
Türkiye’yi Nefis Kenar ile tanıştıran Little Caesars, 2001 yılından bu yana pizza severleri Nefis Kenar lezzeti ile buluşturuyor. İçi Mozeralla peyniri, üstü susam ya da Parmesan ile kaplı Little Caesars’ın taklit edilemeyen Nefis Kenarları pizza keyfini bambaşka boyutlara taşıyor…

İçi sıcacık, akışkan Mozeralla peyniri, dışı Parmesan ya da mis kokulu susam taneleri… Dünyanın en çok tercih edilen üç uluslararası pizza zincirinden biri olan Little Caesars, Nefis Kenarlı pizzalarıyla sizi lezzet yolculuğuna çıkartmaya devam ediyor.

Türkiye’yi nefis kenar ile buluşturan ve 2001 yılından bu yana pizza severlere Nefis Kenar lezzetini sunan Little Caesars, pizzanın her bir parçasını bol malzeme ile donatarak pizza algısını başka boyutlara taşıyor. Taklit edilemeyen Little Caesars’ın Mozeralla dolgulu Nefis Kenarları, üzeri ister Parmesan isterse susam seçenekleri ile son 12 yıldır pizza keyfini ziyafete dönüştürüyor.

Pizza kenarlarını sevdiren Little Caesars’ın Nefis Kenarı, eşsiz hamur reçetesi, dolgu malzemelerinin kalitesi ve yarım asırlık deneyimi ile lezzetini emsalsizleştiriyor..

Sezar’ın Hakkı Sezar’a!
Little Caesars’ın mucidi olduğu Nefis Kenar, tüketicilerin ilk tercihi oluyor. Little Caesars müşterilerinin yüzde 75’i pizzasını inanılmaz bir lezzete sahip Nefis Kenar olmadan düşünemiyor. Sektördeki diğer markaların aksine hamurları günlük olarak kullanılarak üretilen, özel baharatlı domates sosu ile her biri birbirinden sağlıklı 20 çeşit pizzasını da Nefis Kenar ile donatan Little Caesars, taze salata çeşitleri, fırınlanmış elma dilim patates, tavuk kanadı, nuget, çılgın ekmek, sufle, ve çılgın tatlı gibi enfes lezzetleri de menüsünde bulunduruyor.




İlgili etiketler : Little Caesars, Pizza,

Haber Sahibi

Little Caesars
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 8632

Diğer Little Caesars Haberleri