LG Watch Urbane Luxe

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1426 defa incelendi
  • Puan : star star star star 8 incelemede 3,75 puan almıştır.
Sınırlı sayıda üretilen LG Watch Urbane Luxe, bir giyilebilir cihazın da ötesine geçerek adeta bir mücevher gibi kolunuzu süsleyecek.

LG Electronics, Berlin’de düzenlenen IFA 2015 kapsamında ABD’li mücevher markası REEDS Jewelers ile yaptığı işbirliği sonucunda ortaya çıkan yeni üst kalite akıllı saati LG Watch Urbane Luxe’u tanıttı. Sınırlı sayıda üretilen lüks akıllı saat LG Watch Urbane Luxe, eşsiz timsah derisi kayışı, 23 ayar altın kaplamalı gövdesi ve piano-gloss cilalı kutusuyla vazgeçilmeziniz olacak.
LG Watch Urbane Luxe, kayışında kullanılan özel bir kilit sistemi sayesinde (deployment clasp) kola takıldıktan sonra geleneksel saatlere göre çok daha ince ve zarif bir görüntüye sahip oluyor. 1910 yılında Louis Cartier tarafından icat edilen bu özel kilit sistemi LG Watch Urbane Luxe’u çok daha zarif ve kaliteli bir aksesuar haline getiriyor. En usta ellerden çıkan el yapımı timsah derisi kayışının üretimi sırasında yılların tecrübesine sahip 30 deri ustası tarafından 50 farklı adım uygulandı. Kaplamasında kullanılan 23 ayar altın malzeme ise LG Watch Urbane Luxe’un 24 ayar altın kaplama saatlere oranla daha güçlü ve geleneksel saatlerde kullanılan 18 ayar altın kaplamaya oranla da tatmin edici bir ağırlıkta olmasını sağlıyor.

LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkan Yardımcısı ve Pazarlama İletişimi Başkanı Chris Yie konuyla ilgili şunları söyledi: “Giyilebilir teknolojiye sahip cihazlar bir kişinin akıllı telefonundan ziyade görünüşünü tamamlayan önemli bir aksesuar olarak düşünülmeli. LG Watch Urbane Luxe ile ortaya çıkan, teknoloji ve el işçiliğinin bu mükemmel karışımı, akıllı saatlerin evriminde önemli bir adım olmakla birlikte bir donanımdan ziyade hayat tarzımızı yansıttığımız birer aksesuar olmalarını sağlıyor. Bu adımın giyilebilir cihazların gittiği yönde iyi bir vizyon çizdiğini biliyoruz ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Toplamda 500 adet üretilen LG Watch Urbane Luxe’ın her biri kendine ait özel seri numarasına sahip olmakla birlikte ABD’de www.REEDS.com üzerinden bu ay sonunda ön siparişe çıkacak.



 LG Watch Urbane Luxe - 1

LG Watch Urbane Luxe - 1

 LG Watch Urbane Luxe - 2

LG Watch Urbane Luxe - 2

 LG Watch Urbane Luxe - 3

LG Watch Urbane Luxe - 3

İlgili etiketler : Lg Watch Urbane Luxe, Lg,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2015
  • Trafik

    : 1426

Diğer LG Haberleri