LG Teknolojisiyle Geleceği Şimdiden Yaşayın

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1638 defa incelendi
  • Puan : star star star star 13 incelemede 4,15 puan almıştır.
LG Electronics yarattığı hayata güzellik katan yenilikleriyle, filmlerde görüp kitaplarda okuduğumuz fütüristik teknolojileri günlük yaşantımızın vazgeçilmezleri haline getiriyor.

İnsanın sonsuz hayal gücü, teknolojinin gelişimindeki en büyük ilham kaynaklarından birini oluşturuyor. LG Electronics ürettiği inovatif ve çevre dostu teknolojilerle insanların hayallerini gerçekle buluşturarak hayatı güzelleştiren birçok yeniliği hizmete sunuyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanların evlerinde sahip olmak istedikleri konfora yönelik beklentiler de gittikçe artıyor. Artık insanlar aynen bilim kurgu filmlerindeki gibi evlerinin dışındayken buzdolaplarını kontrol edebilmeyi, evin sıcaklığını ayarlayabilmeyi, akıllı robotların yerleri temizlemesini ve kapıyı açtıkları anda en sevdikleri müziklerle karşılanmayı istiyorlar. LG’nin kullanıcı dostu teknolojileriyle bunların birçoğu hayal olmaktan çıkarak doğrudan evimizin her odasında gerçeğe dönüşüyor.

Kablosuz süpürge CordZero siz adım adım takip ediyor
LG’nin türünün tek örneği RoboSense™ teknolojisi ile temizlik sırasında CordZero™’yu çekmeye ya da itmeye gerek kalmıyor. LG CordZero™, Otomatik Yer Belirleme ve Otomatik Takip teknolojileri sayesinde sahip olduğu birbirine bağlı dört farklı sensör ile etrafını gözlemleyerek temizlik sırasında kullanıcıyı her zaman 100cm’lik mesafeden takip edebiliyor.

Evinizin temizlik robotu: HOM-BOT Robot süpürge
LG’nin bugüne kadarki en etkili ve rahat modeli HOM-BOT Robot Süpürge, evinizde gezinerek yerleri kendi kendine süpürüyor. HOM-BOT Robot Süpürge geliştirilmiş Dual Eye 2.0 kamera sensörleri ile karanlıkta bile yüzeyi tarayarak haritasını çıkarabiliyor. Öğrenme Fonksiyonu sayesinde, daha önceden temizlediği noktaları hatırlayabiliyor.

Her yere kolayca müziğinizi taşıyın
Music Flow serisi, bluetooth bağlantısı olan her cihaza kolaylıkla bağlanıp müziği adeta başka bir boyuta taşıyor. Aynı anda birden fazla bluetooth cihaza bağlanabilen Music Flow ürünleri, bu cihazların arasında sorunsuz şekilde geçiş yapabiliyor. Siz yer değiştirdikçe müziğiniz de sizi takip ediyor.

Yeşil bir gelecek için çevreci ve akıllı teknolojiler
Henüz filmlerdeki gibi anında hazırlanan ya da hap şeklinde servis edilen yiyecekler ortaya çıkmasa da LG’nin yüksek enerji tasarruflu yeni buzdolapları, Çift Pratik Kapı Sistemi gibi yiyeceklerin her zaman daha taze ve düzenli bir şekilde saklanmasını sağlayan teknolojilerle kullanıcıları buluşturuyor. LG’nin A+++ seviyesinde enerji tasarruflu Total No Frost buzdolapları Inverter Linear Compressor teknolojisi sayesinde yüzde 20 daha az enerji tüketiyor. Aynı zamanda sahip oldukları HomeChat özelliği ile akıllı telefonunuzla iletişim kurarak siz evde yokken bile buzdolabındaki yiyeceklerin durumunu kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Bilim kurgu yaratıcılığındaki LG 4K OLED teknolojisi
LG’nin ürettiği kıvrılabilen OLED paneller, TV teknolojisinin artık filmlerdeki uzay gemilerinde gördüğümüz ekranların da ilerisine geçtiğini gösteriyor. Üç santimetre çapında bir rulo haline getirildiğinde bile net görüntü verebilen LG ekranlar çok yakın bir zamanda aynı özelliklere sahip 50 inç büyüklüğünde ekranların da piyasaya çıkacağını gösteriyor.

LG’nin OLED ekranları ise rekabet ettiği LCD TV’lerden yüzde 85 daha ince, yüzde 20 daha dar ve yüzde 26 daha hafif. En ince noktası 0,6 cm olan LG OLED TV’ler, kavisli tasarımı ile estetik gözükmesinin yanı sıra izleyen kişinin gözlerinin ekranın her bölümünden aynı uzaklıkta olmasını sağlıyor. Ayrıca hangi açıdan bakılırsa bakılsın aynı kalitede sunduğu görüntüsüyle, seyircilerin en sevdikleri programların, filmlerin ya da spor karşılaşmalarının her anından keyif almasını garantiliyor.

Sezgisel kullanıcı arayüzüne yeni bir yaklaşım
LG’nin webOS 2.0 işletim sistemi, Smart TV kullanımını en üst düzeyde kolaylaştırıyor. Kullanıcı webOS işletim sistemine ait Smart TV’lerini ilk defa açtığında, ekranda BeanBird adında sempatik bir animasyon karakteri beliriyor ve tüm kurulum aşamasında kullanıcıya yardımcı oluyor. İzleyicinin tek yapması gereken ise Sihirli Kumanda’yı hareket ettirmek ve OK tuşuna basmak.



İlgili etiketler : Lg, Lg Oled Tv, Lg Smart Tv, Robot Süpürge, Kablosuz Süpürge,

Haber Sahibi

LG
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Ekim 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2015
  • Trafik

    : 1638

Diğer LG Haberleri

Benzer Haberler

  • LG LG'nin Akıllı Robot Süpürgesi Hom-Bot Square, IFA 2013 Fuarı'nda Hünerlerini Sergiledi

    LG'nin Akıllı Robot Süpürgesi Hom-Bot Square, IFA 2013 Fuarı'nda

    LG Electronics Berlin’de gerçekleşen tüketici elektroniği fuarı IFA 2013’te akıllı robot süpürgesi Hom-Bot Square’i tüketici ile buluşturdu. Hom-Bot Square’in Corner Master/Köşe Ustası özell...
    11 Eylül 20131501 defa incelendi
  • Philips Philips'in Ev Temizliği Alanında Devrim Yaratan Yenilikleri İle 40 Yıl Geride Kaldı

    Philips'in Ev Temizliği Alanında Devrim Yaratan Yenilikleri İle 4

    Philips, elektrikli süpürge ürün kategorisinde 40’ıncı yılını kutluyor. Elektrikli süpürge ürün grubuyla 40 yıldır kullanıcılarının yanında olan Philips, aradan geçen bu uzun zaman diliminde...
    25 Eylül 20122356 defa incelendi
  • LG LG Çevreye Duyarlılığı ile Prestijini Artırıyor

    LG Çevreye Duyarlılığı ile Prestijini Artırıyor

    Sürdürülebilirlik alanındaki faaliyetlerine hızla devam eden LG Electronics birçok ürünü ile enerji ve su tasarrufunda liderliğe oynuyor. LG Electronics tüm ürün gruplarında çevreye duyarlı...
    18 Kasım 20141128 defa incelendi
  • Siemens Yeni Siemens VSX4XTRM Süpürge

    Yeni Siemens VSX4XTRM Süpürge

    Siemens Ev Aletleri, sensorBagless™ teknolojisi ile benzersiz bir kullanım kolaylığı sağlayan toz torbasız VSX4XTRM elektrikli süpürgesini sundu. Yeni Siemens VSX4XTRM elektrikli süpürge eas...
    13 Mart 20135220 defa incelendi
  • LG LG'den Curved OLED TV

    LG'den Curved OLED TV

    Yeni Curved OLED TV, LG’nin teknoloji ve tasarım alanındaki öncülüğünü bir kere daha ispatladı. LG Electronics, CES 2013 Fuarı’nda, devrim niteliğindeki Curved OLED TV’si EA9800’ü teknoloj...
    18 Ocak 20131836 defa incelendi